Gerçekten midem bulanmaya başladı artık bu açıklamalardan.

Gerçekten midem bulanmaya başladı artık bu açıklamalardan.
Erkek çocuğuna da aynı şekilde davrandığını söylemiş adam, ne var bunda anlamadım şimdi? Prensip meselesi demek ki, tanımadığı insanlarla temas etmeyi çok doğru bulmuyor. Hem zaten tutsa sapık dersiniz, tutmasa sapık dersiniz ben de bu zihniyeti anlamıyorum.
Bende sevmem temas etmeyi, yanlış anlaşılır falan ne gereği var.
Tutsa sapık diyen yok. Çocuğa bile obje gözü ile bakan sadece tarikatları gördüm.
Şimdi bu adamın söylediği ile senin genelleme yapman yanlış. Bu kişi kendisi için olanı söylemiş, kimseyle temas etmediğinden, önemli birisi olmadığından bahsetmiş. Ve gerekli olmadığını düşünmüş. Saygı duyarım. Aklıma da hiçbir şey gelmez.
Sanırım tarikatlara yönelik derin sevginiz gerçeği görmenizi önlüyor.
Yanlış sonuca vardın. Tarikatlara nötr bakıyorum. Kişileri ayırt ederek yorum yapıyorum genelde.
Merhabalar...
Karşıt cins ile akıl erdikten, bluğa erdikten sonra temasta bulunmak İslam dininde caiz değildir. İslam dininde bu durum caiz değilken, bizim dinimizin vaizi de '' Ben erkek çocuk gelse de öptürmem, alıştırmamak için tutumum budur. El öptürmenin mensup olduğu alimlerden değilim, öyle yüksek mertebede biri değilim ben. '' diyor. Dinlediniz mi kendi açıklamasını, amacını ve neden böyle bir duruşta olduğunu?
https://www.youtube.com/embed/yznYWmyPDBkDinimizde temasa dair caiz olmayan bir durum varken, o durumdan ötürü olmayan bir sebepten bile gayet olgun bir duruşta bulunan Ahmet hocanın bir hatası yok ama ne var bilir misiniz? Burada siz dahil tüm konuşanlar , bunu yaygara olarak yayıp gıybet edenlerin tamamı kötü niyetten ötürü durduk yere günaha girdi, bu var işte.
Konuşmak inanın çok kolaydır, zanda bulunmak da çok kolaydır ama hüsnüzanda bulunmak çok büyük bir erdemdir. Yani güzel bakmak lazım insanlara, insanlığa. Bizler bu suizan duruşu ile, kötü zanda bulunmak ile ancak günaha girer, daha kötü insanlar, kullar oluruz. Durum evvela iyi insan olmakla alakadardır.
Bunların aklı cinselliğe bizden daha çok çalışıyor her şeyden tahrik mi oluyorlar napiyorlar
Üç yaşındaki çocuk mini etek giyiyor diye bunu döveceksin diyen zihniyetten daha kötüleride varmış
Cevap
11Cevap
Bunları gördükçe midem bulanıyor gerçekten de.. çocuk çocuk 5 yaşında... akıllarına neler geliyor. neyse ağır konuşmayayım..
Dini olarak iyi niyetle söyleseler de artık hadisler vs. Ayette geçiyor mu bilmiyorum... Bu bilgileri alıp kıvırıp kıvırıp değiştirip bir taraflarına öyle emcükleyen sapık beyinsizler olduğu için sapkın pedofillere yol açıyorlar. Sonuç bu yani.
şöyle açıklamalar yapınca infial yaratacağını bilmiyolar sanki konuşmanın başını sonunu da görmek lazım gerçi ne demiş ama insanları ÇALMAMAYA ÇIRPMAMAYA yöneltse daha iyi olur halbuki ben severdim cubbeliyi
Haberlere düştü oradan bakabilirsin
Din günü İsa gerçekleri açıklamaya başladığında ekmeğinden olacak ilk sınıf bu dindar sınıfı olacak 😊 o günü iple çekiyorum, yepyeni bir yüzyıl bizleri kırmızı halıyla karşılıyor olacak. Altın çağ bizleri bekliyor
Tanrının vaadi gerçektir ve gerçekleşecektir. Kıyamet sonrası dünya eski dünya olmayacaktır
Merhaba.
Merak ettim, bu videoyu izleniz mi sonuna kadar? Eğer izlediyseniz paylaşımınızın art niyetli olduğunu düşünürüm. Çünkü ben paylaşımı görünce ne saçma bir açıklama diyerek gidip hemen izledim. Olayın aslı şu: kimsenin elini sıkmıyor. 80 yasinda bir amca, 40 yasinda bir bey veya 20 yaşında bir genç erkek genel olarak kimseye el öptürmediğini ve tutmadığını söylüyor. O 5 yaşındaki kızın elini havada bırakma sebebim de alışılmaması içindir diyor. Çünkü onu görerek birçok insan elini öpmek istiyor. Ben kimim de elimi öpsünler diyor.
Ve eklemek isterim... aynen bu tarz haberlerin yapıldığını söyleyerek beni sanki 7 yaşındaki kız çocuğuna bile halleniyormuşum gibi lanse ediyorlar. Halbuki ben o ara çocuğa nazar değmesin diye okuyorum. İnsanların aklı ve vicdanı körelmiş GERÇEKTEN...
Art niyetim yok orada 5 yaşındaki bir kızın bile elini tutmanın caiz olmadığını açıkça söylüyor bu saçmalığı savunmayın.
Kardeşim videoyu izledim. Ayrıca haklısın sitede direkt araştırmadan her şeye inanan o kadar insan var ki... direkt sayarlar en ahlaklıları kendileri gibi..
Ağaç yasken egilir. Ben de bu şekilde büyütüldüm. Bir zararı olmadı. Çocukken namahrem bilinci bu sekilde oluşturulur. Bilmiyorsanız saygı duyun. Herkes eli bir taraflarında gezecek diye bir kaide yok.
Baskıyı sen kabullenmişsin başkası kabullenmek zorunda değil. 5 yaşındaki kızın neyi namahrem. Küçücük kızı nasıl cinsel obje olarak görüyorsunuz? Saygı duymak zorunda değilim böyle fikirlere.
Aynen baskıdayım😅 neyse düşünce olarak taban tabana zıt olduğum insana çuval dolusu laf anlatsam bile bir işe yaramaz.
Insan hakları konusunda tek bir realite vardır iyiler ve kötüler. Bunu unutmayın bence.
Bunlar din tüccarları çocuklara kadar indi niyetleri öyle reziller. Kadınla erkeği birbirine canavar gösterip kadını küçümseyip çocuğa geçtiler. Def olsalar keske
5 yaşındaki çocuğun elini tutup aklınıza sapkın düşünceler geliyorsa tedavi olun. Bu normal değil. Pedofili.
Ülkede yigenine akraba çocuğuna dahi pis gozlerle bakan var. Haklılık payı var.
Onlar yüzünden başkaları niye el ele tutuşamayacak? Baskı ters teper
5 yaşındaki çocuklardan bahsediyor burada 20 25 yaşındaki insanlar tutsun birbirlerini bize ne. Bu ülkede rahatlıktan çocuklar tacize uğruyor.
Tacizciler o kadar özgür ki her çocuğa dokunaniliyorlar bence de 5 yaşındaki çocuğun elini tutmak yasaklanmalı.
El ele tutmaya neden cinsel gözle bakıyorsunuz anlamıyorum. Sevgi belirtisi olamaz mı? Tacizci olduğu anlaşılırsa cezasını çeker. O zaman çocuğu dışarı çıkarmayalım eve kitleyelim böyle bir dünya var mı?
Hangi çocuk tacize uğrayınca ceza çekti? Çocuk korkudan annesine babasına söyleyemiyor bile. İçine kapanık hayat yaşıyor. Elalemin adamı ne diye çocuğun elini tutacakmis? Eve mi kitlesin diyoruz kimse kimsenin çocuğunu tutmasın bir yerde. Uzak dursunlar çocuklardan sanki çocuk sapıklari yok mu bu hayatta hala ne diyorsunuz ya
O zaman taciz ile ilgili hukuku değiştireceksin ağırlaştıracaksın. Çocuk diye sevemeyecek miyiz başını okşayamayacak mıyız? Gerici gibi konuşuyorsunuz.
O halde çocuk yapar kendi çocuğunuzu seversiniz. Ebeveyn nereden bilebilir karşıdaki adamın niyetinin ne olduğunu. Hem dışarıdaki çoğu kişi izin vermez çocuğuna yaklaşılmasına. Oldu o zaman tacizciler her cocugun elini tutsun aksi halde gerici oluruz.
Tacizci savunmak ne zaman medeniyet ve ilericilik oldu.
Tacizi mi savunuyorum. Anne babasının yanında çocuğu seven çok kişi gördüm. El tutmayı bile cinsellikle bağdaştırıyorsunuz midem bulanıyor ülkemin ne durumu düştüğünü görünce.
Bu arada, bunu hadislere falan dayandırıyor. Yani İslâm'a göre doğru söylüyor olabilir onu belirteyim.
Bunları beş yaşındaki çocuk ! bile tahrik ettigi için normal
Boşverin böyle cahil herifleri şu adamı gördükçe midem bulanıyor
Ama evlenmek caizdir der başka bi açıklamasında da :D şu beynamazların ağzının içine düşecek ülkenin yarısı ya ben ona yanıyorum. İlerde feto gibi darbe yapsın da görsünler
Bunların da aklı hep dalgasında k, oduğu. m abazaları
Neden miden bulanıyor sarmaş dolaş olunması daha mı iyi taciz derecesinde?
El tutmak sarmaş dolaş olmak mı kaldı ki 5 yaşındaki çocuğa nefis uyanır mı?
5 yasındaki kız daha arada altına s*cıyo aq illa küfür ettirecekler bu ne şimdi?
Nerden buluyorsun bu soruları
Haberlere düştü
Hiç takip etmiyorum iyi ki de etmiyorum sjjsjs
Etme kafayı çizersin 😅
Öyle olmaya az kaldı jsjsj
Çocuklar üzerinden cinsellik ile ilgili imalarda bulunmasınlar artık yeter
Bunların sözlerini pek takmamak gerek boş boş konuşuyor
Erkekler abazanlıkta çığır acıyor😅
Şerefsiz kelimesinin tanımı.
Bu adamdan nefret ediyorum dini kullanıyor.
Kendisinin ne halt olduğu belli şarlatanın kendisi
Adama iftira atmayın la
Iftira?
Kaynağı bıraktım ister oku ister okuma.
akıl başka şeye çalışmaz
Mide bulandırıcı
Sapık işte
Öyle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?