Gündem Üniversite öğrencilerinden telefon vergisi alınmayacaktı. Faydalanan ya da alan var mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Kandırıldık :( Üniversite öğrencilerinden telefon vergisi alınmayacaktı. Faydalanan ya da alan var mı? Cevapla Üniversite Soruları Telefon Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gündem konusunda 26,6b cevap paylaştı. Ben faydalanmıyorum 0 0 Yorumla
Tk1923 Takip Et Yoda Yaş: 51 , eic 98% +1 yıl Yakında bir marka belirlerler sadece bunda geçerli diye hiking var mesela İstanbul Esenyurt ta üretiliyor türk malı 1 0 Yorumla
gaddarım Takip Et Bilge Yaş: 41 , eic 94% +1 yıl tatildeyiz hamburger yiyoz. meclis kaç gün çalıştı ki? 0 0 Yorumla
ButcherBlaviken Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 92% +1 yıl Aynen knk hâlâ baştakinin sahtekâr olduğunu anlayamamışsınız 😀 0 0 Yorumla
ziya070 Takip Et Guru Yaş: 49 , eic 35% +1 yıl çıkmaz ayın son çarşambası kanun yürürlüğe giriyormuş :) 0 1 Yorumla ziya070 +1 yıl perşembenin gelişi çarşambadan belli olurmuş. çarşamba günü önlem almayınca cuma günü yataktan kalkınca kandırıldığınızı anlarsınız Yorumla
MarryMee Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Lütfen böyle şeylere inanma sence bizim yararımıza bir şey yaparlar mı? 0 0 Yorumla
Bugünlergeçicek Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl “SEÇİMDEN ÖNCE” öyle denmişti :) 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 40 , eic 97% +1 yıl Gündem konusunda 1,5b cevap paylaştı. ilk defa duydum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Ben faydalanmıyorum
Yakında bir marka belirlerler sadece bunda geçerli diye hiking var mesela İstanbul Esenyurt ta üretiliyor türk malı
tatildeyiz hamburger yiyoz. meclis kaç gün çalıştı ki?
Aynen knk hâlâ baştakinin sahtekâr olduğunu anlayamamışsınız 😀
çıkmaz ayın son çarşambası kanun yürürlüğe giriyormuş :)
perşembenin gelişi çarşambadan belli olurmuş. çarşamba günü önlem almayınca cuma günü yataktan kalkınca kandırıldığınızı anlarsınız
Lütfen böyle şeylere inanma sence bizim yararımıza bir şey yaparlar mı?
“SEÇİMDEN ÖNCE” öyle denmişti :)
Yürürlükte değil o karar
Yine gençliğin hevesiyle oynadı lavuk
Öyle bir şey mi vardı?
Zamanla belli olur
Daha başlamafı
ilk defa duydum
Kanka yok öyle bişey. :))