+1 yılYaa gülüm çok çok geçmiş olsun rabbim beterinden korusun inşallah 🙏korkma canım soğukkanlı olmaya çalış olur mu bol bol dua et rabbim yardımcınız olsun inşallah 🙏
11 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılDün olan depremi haberde gördüm bizim tarafta hafif geçmis annem kadıncağız hissetmis. Korkulu rüyamız, travma olarak kaldı bu deorem, artçılsr her seferinde büyüğü hatırlatıyor mlsf.
21 Yorumla- +1 yıl
Bu fenaydı ama artçı gibi değil 😕
+1 yılNiğde de yaşıyorum adanaya yakın bir yazlıkta oturup kahvemle birlikte ders çalışıyordum çok fena hissettim şu an dökülen çiçekleri ve sakızları topluyorum
14 Yorumla- +1 yıl
Saksı *
- +1 yıl
Teşekkür ederim ama Geçer mi bilemem artık fay hattı kırıldı ve devamı deli dehşet gelicek. Daha Marmara daki birikim var ege desen artçı oluyor sürekli sonumuz hayr olur umavım
+1 yılDejavu gibi yeter artık. 2020 depremi gördüm 2023 ü gördüm şimdi bir kez daha olursa çekirge misali kesin bir şey olacak olmasın daha deprem filan
11 Yorumla- +1 yıl
Amin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
44Cevap
- Gündem konusunda 26,6b cevap paylaştı.
u +1 yılGeçmiş olsun Burada deprem yok Adana kozan ilçesine varmış sanırım.
şu an durum nasıl abla? iyi misiniz
13 Yorumla- +1 yıl
Çok korkuyorum
- +1 yıl
İnşallah olmaz bir şey 🙏🥺
- +1 yıl
Amin
+1 yılHayır hissetmedim cok gecmiş olsun Rabbım büyük felaket yasatmasın insallah soğuk kanlı ol mümkünse herkesi dışarı çıkar belli bir süre eve girmeyin Allah yar ve yardımcınız olsun 🤲🤲🤲🤲
13 Yorumla- +1 yıl
Umarım ufak sarsılma şeklinde olmuştur 6 şubatta yaşananlar hala aklımda rabbim birdaha böyle şeyler le sınamasın bikere daha söylemek istiyorum subat ayında yaşanan depremde yakınlarını kaybeden kişilere baş sağlığı diliyorum mekanları cennet olsun inşallah Allah rahmet eylesin devletimizin bu konuyla alakalı daha cok verimli çalışmalarını sürdürmelerini talep ediyorum sırf daha çok kazanalım cebimize daha çok para girsin diye görmezlikten gelen mütaitlerin belediyenin incelememesi rüsvet alıp sahte rapor veren ve düzenliyenlerin Allaha havale ediyorum bir can bu kadar ucuz olmamalı bence ama ne yazık ki maalesef böyle burası Türkiye çünkü
+1 yılGeçmiş olsun. Antepten arkadaşlarımdan haber aldım. Marketlerde reyonlar yere inmiş yine 🤦🏻♂️
11 YorumlaAllah yardımcısı olsun herkesin ben şu anda Alanya tarafında olduğum için bir şey hissetmedim ama Rabbim bir daha aynacıları kimseye yaşatmasın
11 YorumlaMerhaba, Deprem insanda korku var eder mümkün oldukca soguk kanli olmalisin.. Yapabilecegim birsey varsa cekinmeden söylemen yeterli..
11 YorumlaGeçmiş olsun. Annem de Niğde de köyde yaşıyor. Bizim o taraflarda hissedlmmeiş pek. şu an nasılsın?
11 Yorumla
+1 yılGeçmiş olsun
11 YorumlaEvet adana da da oldu iki kere oldu korkulacak bir şey yok alıştık
14 Yorumla- +1 yıl
Evet sabah 08:44 te oldu böyle sallandı iyice artarak sallandı ama yataktaydım uyanmıştım ama çıkmadım yataktan telefonda haberlere bakıyordum sallandı hiç kalkmadım valla 😀😀 ama ürkütücü millet korkuyor haklı olarak dikkat etmekte fayda var Allah hepimizi korusun dediğiin gibi artçı değil ama öncüde olabilir
Geçmiş olsun canım Allah beterinden saklasın 🥺
11 Yorumla
+1 yılÇok geçmiş olsun.. Allah yardımcınız olsun..
12 Yorumla- +1 yıl
Rica ederim..
Geçmiş olsun evet herkes söylüyor ama ben hissetmedim sanayide.
16 Yorumla
u +1 yılGeçmiş olsun, az önce arkadaşım yazdı sanırım 5.5 şiddetindeki, Rabbım yardımcınız olsun.
11 Yorumla
+1 yılÖncelikle geçmiş olsun sarsıntılar en az 6 ay normal olarak bir yıl sürer kısaca bu normaldır
13 Yorumla- +1 yıl
Deprem adana merkezli olmuş ya i normal karşılayın ardından 10 tane daha hafif sarsintida olmuş.. burası deprem ülkesi zaten
Offfff Adana merkezli deprem geçmiş olsun hepimize
11 Yorumla
+1 yılEvet hissedildi.. bizim ev ahalisi baya hissetti
16 Yorumla- +1 yıl
Ben pek korkmuyorum artık neden bilmiyorum... kaçıncı kattasin canım
- +1 yıl
Oooo. Bende dörtteyim de bu kadar belirgin hissetmedim.. ahali hissetti ben niye hissetmedim bilemedim 😬
- +1 yıl
😕
+1 yılEvet ☹️ umarım iyi insanlara bir şey olmaz.. kötülerin canı cehenneme
11 YorumlaGündem konusunda 1,9b cevap paylaştı. Dünya'mızın Depremlere ihtiyacı var.
Geçmiş Olsun.
161 Yorumla- +1 yıl
11KM - Yüzeye yakın bir sarsıntı. Ayrıca Adana'da oldu. Bu şu demek oluyor ; 6 Şubattaki fay kırıla kırıla Adana'ya kadar ilerlemiş. Sonraki kırılmalar o çevrede ve daha ilerisinde olacaktır. Kıbrıs - Mersin - Ege tarafları. Yani senin bölgendeki fayların artık kırılma ile üretebileceği maksimum şiddet 4 ile 5.5 arası olacaktır.
+1 yıl5.3 adana Kadirli sanırım. Yaşayan herkese çok geçmiş olsun 🙏
11 YorumlaGündem konusunda 689 cevap paylaştı. Geçmiş olsun, İzmir'de de zaman zaman oluyor
14 Yorumla
+1 yılBiz apartmanda yüksek katta oturduğumuz için daha çok sallıyor. Nedense uzun sürdü gibi hissettim.
11 Yorumla- +1 yıl
Depremi hisseden herkese bunu armağan ediyorum. Benim modum tam olarak bu şu an :')
https://youtu.be/8tt3fXOxSuY
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇok geçmiş olsun. Uzun sürdü biraz. Allah beterinden korusun.
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılArtçılar devam ediyor halen. Eve girmeseniz mi?
Cevap sahibi+1 yılGüvenli bölgelere geçin lütfen
+1 yılSon depremler! AFAD'dan gelen son dakika haberine göre Adana'nın Kozan ilçesinde saat 08:44'te 5,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
10 YorumlaGündem konusunda 360 cevap paylaştı. Şimdi öyle bir soru gördüm ama nerde olduğunu yazmamış. Orti Adana'nın Kozan ilçesinde 5.5 büyüklüğünde olmuş.
10 Yorumla
+1 yılAdana/Seyhan'da hissettim. Dolapların falan sallanacağı kadar büyük değildi ama. 5.3'müş sanırım
10 Yorumla
+1 yılAdana'da olmuş
Allah'tan Ege'de yok Allah korusun
20 YorumlaEvet 6 kattaydim nasıl sallandı bir bilsen🙄
10 YorumlaDeprem...
Kabul edilmesi zor bir doğa gerçeğidir.10 YorumlaÇok geçmiş olsun haberlerde görüyoruz biz bayağı uzağız ama kalbimiz sizinle
11 YorumlaGündem konusunda 326 cevap paylaştı. evet duydum ama korkmadım ziraa alışkınım 99 depreminden tecrübeliyim
10 Yorumla
+1 yılRabbim herkesin yardinciisi olsun
11 Yorumla- Gündem konusunda 590 cevap paylaştı.
+1 yılçok geçmiş olsun tedbirli olun lütfen
11 Yorumla
+1 yılKorkunun ecele faydası olmuyor. Geçmiş olsun
13 Yorumla- +1 yıl
Korkma ama burdada daha büyüğü bekliyor bizi napabiliriz ki ecelimiz geldiğinde kaçamayız.
+1 yılGeçmiş olsun, Allah yardımcınız olsun...
11 YorumlaMesaiye depremle başladık
13 YorumlaGündem konusunda 317 cevap paylaştı. Gecmis olsun yaa
11 YorumlaHissetmedim
Çok geçmiş olsun 🙏🏻11 Yorumla
+1 yılÇok geçmiş olsun.
11 YorumlaGeçmiş olsun. Adanalımısın
12 Yorumla- Gündem konusunda 333 cevap paylaştı.
+1 yılBuyuk gecmis olsun. Adana'da oldu evet
12 Yorumla- +1 yıl
Yazamiyorum sana ama sunu dememe izin ver. Bir hemserim var Of'lu oda cok korkuyor depremden. Yazini okuyunca aklima o geldi simdi
- Gündem konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılçok uzaktayım
geçmiş olsun11 Yorumla
+1 yılnerde oldu? 🥺
16 Yorumla- +1 yıl
Deprem
- +1 yıl
Gaziantep
- +1 yıl
yaa kaç şiddet? Son zamanlarda Bursada da depremler oluyor
Çok geçmiş olsun korkma dua et - +1 yıl
Amin amin 🤲 5.4 diyorlar ama bence daha yüksek
- +1 yıl
burada da oldu öyle kaç kez off çok korkuyorum ben ya depremden 🥺
- +1 yıl
Bende
+1 yılKıyamam size geçmiş olsun 🥺
11 Yorumla- Gündem konusunda 828 cevap paylaştı.
u +1 yılGeçmiş olsun..
11 Yorumla
+1 yılNerde oldu hangi şehir
13 Yorumla- +1 yıl
Geçmiş olsun
+1 yılGeçmiş olsun, hangi ildesin?
12 Yorumla- +1 yıl
Allah beterinden saklasın
Geçmiş olsun, umarım sorun yoktur.
12 Yorumla
+1 yılHayda nerde oldu yine
13 Yorumla- +1 yıl
Geçmiş olsun
Yer Kayaseri.
Konum yatak.
Yakalanma anı uyku.
Totişim çıktı yine yıkıldı kitaplık.
Köpek evin içinde uçuyordu.
00 Yorumla
+1 yılGeçmiş olsun nerede oldu
12 Yorumla- +1 yıl
Rica ederim
Gündem konusunda 570 cevap paylaştı. Çık gecmis olsun nerdesinz
10 Yorumla
+1 yılHayır hissetmedim Ankara da yaşıyorum
10 YorumlaGündem konusunda 392 cevap paylaştı. Evet hissettim hafif salladı
11 Yorumla
+1 yılGeçmiş olsun.
11 Yorumla- Gündem konusunda 398 cevap paylaştı.
+1 yılNerede
15 Yorumla- +1 yıl
Çok geçmiş olsun
- +1 yıl
Umarım artık biter bu depremler
Nerede oldu?
13 YorumlaAaa nerde ben edirnede yaşıyorum hissetmedim
13 Yorumla- Gündem konusunda 683 cevap paylaştı.
+1 yılGeçmiş olsun
12 Yorumla
+1 yılNerede
12 Yorumla- +1 yıl
Geçmiş olsun:/
Geçmiş olsun 😔
12 YorumlaGündem konusunda 912 cevap paylaştı. Geçmiş olsun hissetmedim
10 Yorumla- Devamını Gör (3)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri