Adam 11 yıl sırf bu hükümete sisteme karşı olduğu için haksız yere hapis yattı zaten suçu olsa tahliye etmezlerdi, bir deri bir kemik kaldı buna rağmen tekrar hapse girmekten korkup kaçmıyor. Bunun gibi muhalifler hep kaçtı ülkeden, bkz. Can Dündar. Kimse 1 yıl hapsi bile göze alamaz birbirimizi kandırmayalım.

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Hahahha kesin öyledir
Ne öyledir knk
Bunlara inanan kim
Neye inanan
Ebu hanzala inanlar var:):) ve inanip müslümanım diyenler var :)
Neye göre kime göre soytarı 😀
Hukumete karsiymis da bilmem ne. Hukumetle ne alakasi var. Oy kullanmaya haram diyor ahahha
Kur'an okudun mu sen 😀
Evet
Sen bir daha oku en iyisi boşuna okumuşsun
Sen oku cahil. Oy kullanmak harammis. Siz musluman misinix lan
Maide 44ü güzelce bi oku, hiçbir tefsire musahama göstermeyen en net ayet. Ama sizin kulağınız gözünüz mühürlü gerçi neysem
Okudum. Haram degil oy kullanmak :)
Senin bir hristiyan ile farkın ne o halde? Senin kitabın şeriat diyor, hristiyan demokrasi diyor ve sen demokrasiyi destekliyorsun mantığın alıyor mu bu işi?
Hristiyan mi oluyor oy kullananlar :)
Hayır sen bir hristiyanla aynı eylemi yapıyorsun, bir hristiyan şeriat ister mi?
Hristiyan Allaha inaniyor sen de ayji eylemi yapiyon:)
Arada din farkı var lafı çevirme, son din İslam olduğunu kabul etmiyorsun o halde oda Allah'a inanıyor müslüman o halde
İslami siz kabul etmiyorsunuz. Musluman iy kullanmali. Ortada secim var kim islama daha yakinsa ona oy verilir. Muslumanlar oy kullanmazsa ülkeyi musluman olmayanlar yonetir
Bu insan düşüncesi bizim düşüncemiz önemsiz biz Kur'an ne diyor ona bakıcaz, kim Müslümanlığa yakınsa ona diye bir şey yok. Sizi nasıl kandırıyorlar yahu Kur'an da bu kadar kanıt varken nasıl inanmıyorsunuz? Hayır mantığını çalıştırsan yeter yahu bak mantık ne diyor
Demokrasi ABD ve Batı'nın İslam ülkelerine getirmek üzere vaadedip oraları yıktığı bir ideoloji değil mi? Sen şeriat varken nasıl demokrasiye destek verirsin? Senin bir Amerikalıdan İsrailliden farkın yok çünkü onlarda demokrat.
Peki seriat nasil gelcek? Onu soylesene?
Allah bilir, gelmeyeceğini bilsende destekliceksin ancak o şekilde safın belli olur.
Allah ahirette sana sen müslümana yardım edene neden oy vermedin diye sormayacak? Benim şeriatım yerine neden beşerin kanunlarını seçtin diye soracak. Sen kıyamet bizim başımıza kopmicak diye namazdan da vazgeçicek misin?
Seriat nadil gelcek diyorum san a? Oy kullanmadan mi gelcek? Seriati savunana oy ver basa gelsin serriati getirsin.. amasiz islam dusmani oldugunuz icin istemezsiniz
Bak sana ayet sunmadım mantık birdir, Avrupalı Amerikalı kâfirin kanunu mu Allah'ın kanunu mu bu kadar basit. Keza Kur'an da onca ayet var, bunun hesabını cidden veremezsin.
Şeriat 20 yıldır gelmiyor 20 yıldan sonra mi gelecek?
Evet gelir. Seriati savunan adama ou verin gelsin. Yoksa durduk yere mi gelcek seriat?
İlk olarak
laik bir düzen içinde şeriatı savunamazsın. Mecliste egemenlik kayıtsız şartsız milletindir yazıyor? Kur'an da ne yazdığını biliyor musun? Hakimiyet kayıtsız şartsız Allah'ındır. Bir kere burdan zaten dininden feragat etmiş oluyorsun
2. Olarak, Erdoğan laik bunu kendi dile getiriyor ve zaten şeriatçı olsa 20 seneye kalmazdı kendini kandırmasan
3) Bu Ebu Hanzala değil sonuna kadar iyi dinle
twitter.com/.../1657411054656270340
Eğer laiklik ve demokrasi İslam'da olsaydı bugün körfez ülkelerinde şeriat olmazdı. Afganistan Endonezya Brunei Moritanya da şeriat olmazdı. Bu şeriat ülkeleri boşuna şeriat o zaman değil mi, Allah'ın kanunlarıyla yönetenler. Bizde demokratik yönetimle aynı kefeye mi giricez onlarla?
Ahhahahahahaha cahil. Anayasinin ilk 4 maddesini degistirirsin getirirsin seriati. Ayrica kotunun iyisine oy ver yasadigin ulke iyiye gitsin
Maalesef sizin algılarınız mühürlenmiş onca ayet işe yaramıyor benim dediklerim mi yaricak Allah hidayet etsin.
Ahh ahh Ahirette nasil hesap vericeksiniz. Kafir sizden daha iyidir. Kafirle dost olurum sizle olmam
Kafir islama bu kadar zarar vermez
Sana ayetlerle cevap verim, Kur'an öyle kitap ki sizin zihniyete daha 1400 sene önce cevap veriyor. Bizim aleyhimizde tek bir ayet bulursan yolumdan dönerim.
Onların birçoğunun kâfir olan kimseleri dost edindiğini görürsün. Nefisleri kendilerine (Kıyamet Günü için) ne kötü bir şey sundu. Allah onlara öfkelendi ve onlar azabın içinde ebedî kalacaklardır. (5/Mâide 80)
► Şayet Allah’a, Nebi’ye ve ona indirilene inanmış olsalardı onları dost edinmezlerdi. Fakat onların çoğu fasıklardır. (5/Mâide 81)
Müminler, müminleri bırakıp da kâfirleri dost edinmesinler. Kim de böyle yaparsa onunla Allah arasında (İslam ve iman adına) hiçbir bağ kalmamıştır. ... Al-i İmran 28
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!