Son gelen zamlar dan sonra aracınızın deposunu full doldurabiliyormusunuz

Son gelen zamlar dan sonra aracınızın deposunu full doldurabiliyormusunuz
Mecbur dolduracağız gibi duruyor.. Dün 250 TL yakıt aldım, 2 diş anca doldu dolmadı 45 LT depoda.. Her ne kadar bu zamlar canımı yaksa da artık acımıyorum. Ne olacaksa olsun diyorum. Ne de olsa sırf seçim sonrası kutlama yapanlar var:))) Komik ülkeyiz ya.
Ayda iki kere dolduruyordum yine aynı şekilde devam ederiz yapacak bir şey yok halk protesto falan etmiyor kontak kapatmıyor
Bize müstahak diyorsun yani
Bencede dinsizin hakkından imansız gelir derler bizi imanı olan dualarla selalarla seviyor haktır
👏👏👏👏👏
ahahahha sinirden gülüyorum şu an
Toogun benzin deposu böyle imiş
😀 togg alıcaksın galiba
Benim öyle yalanlara karnım tooggg 🤣🤣
😀😀😂😂
mersi ayol 😀
Cevap
4Cevap
Hiç aracım olmadı maalesef
Sanki çok fark ediyor da doldurmayacak kadar altı üstü 300 kusur lira fark ediyor
Umarım ironi yapiyorsundur
Yok yapmıyorum 4 günde bir depo bitiyor araba ile tarla tarla dolaşırken
Sorun yok yani doğrumu anlıyorum
Sorun varda yok diyorum artık alıştık hocam mecbur mısır tarlalarinda dolaşıyorum hasta zamanın gelince de ortalama günde 6k fark edecek zam gelmez ise son tüketiciler çok etklinecek üretim yapanlar da ona göre zam yapılacak
👏👏👏👏
Full mü cok zor ustadim artık gecti gitti o eski günler.
Türkiye’de yaşamıyorum ama yaşasaydım mecbur dolduracaktık ne yapalım. Çok koyardı ama ödedigim tutar.
Araba kullanmayınız :D
Yok biz develerle seyahat ediyoruz zaten kicimizda yaprak elimizde mızrak dolaşıyoruz
O yüzden trafik büyük bela Türkiye’de :D acınası haller bunlar, acıyıp geliyorum skhdjs
ben hep eshot :)
Dolduruyorum herhangi bir şikayetim yok.
Aracım Yok 😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?