Ben muhalifim ama kana geçen bi insan yanlis politikalari yuzunden desteklemiyorum. Ben üzülürüm ya onunla büyüdüm akp iktidara geldiginde ben dünyaya gelmişim haha
Rte'nin yakın zamanda erken seçime gidip Hakan Fidan ya da başka birini CB seçtireceği söyleniyor. Sağlığı enerjisi de eskisi kadar iyi değil.
Hayirlisi olsun.
Rte'nin yakın zamanda erken seçime gidip Hakan Fidan ya da başka birini CB seçtireceği söyleniyor. Sağlığı enerjisi de eskisi kadar iyi değil.
Hayirlisi olsun.
Sevineceğim
Üzüleceğim
Ortaya karışık
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Berbat Türk siyaseti ve politikacıları için üzülmek mi?🤣
Aşırı koyu muhaliflerde inanılmaz bir sığırlık var. Rte kana geçen bir insan. Kemal asla kana geçen birisi değil. Bak mesela Muharrem İnce de öyle. Sohbeti, tavırları içten. Bu yüzden her ne kadar muhalif olsam da onun devrinin kapanışı, gidişi beni biraz üzer. Siyasetine farkındaysan yanlış dedim. Üzmesi de "gitmesin kalsın" anlamında değil.
Rte kana geçen birisi, seçim canavarı. Kabul etmek lazım. Yıllardır kazandı. İnsanlar yanlış da bulsa bazı şeyleri ona oy verdi. Çünkü toplum mantık, etik ile değil daha çok algı, duygu ile hateket eder. Sığır muhalefet bunu yıllardır çözemeyip hepimizin anasini ağlatti. Ekmeleddin Ihsanoğlunu cb çıkardı Kemal. Bu seçimde de kendini. Ne diyeyim
Ben apolitiğim. Yapılan hata ve adaletsizlikler yığınını , berbat sistemi gördükçe daha da nötr kalacağım. 85 yıldır kana geçen bir siyasi yok. Onun yerine makam işgal eden siyasilerimiz var. Ben ancak dürüst bir insanı yâd ederim. O da bizde yok.
Muharrem İnce var bence. Atatürkün değerlerini her zaman savundu ve Chp nin bu seçimde eski akp lileri, sağcıları Chp listelerinden MV çıkarmasına itiraz edip uyarılar yapıyor, bu muhalefet ile iktidar ortaktır dediği için ileri görüşlü olup deprem, ekonomi, bir çok konuda nokta atışı yaptığı için kendisine sahte ifşalarla kumpas kuruldu.
Bence hep ülkenin yarını ve Atatürkü savundu. Chp gitti yargıyı fetoya teslim eden eski akp li sadullah ergini çankayadan MV yaptı.
Ben Muharrem İnce'ye güveniyorum şahsen.
Valla ben de muhalifim ama alıştırdı iyice kendine. Özleyeceğim sanırım reisi.
Aynen bir devir kapanacak. İlginç bir karakter kendisi
Ben de 8 yaşındaydım geldiğinde :D 3 Kasım 2002 olması lazım.
Kılıçdaroğlunu adam yerine koymam ona oy da atmadım ama yerine özgür özel gelince biraz üzülmüştüm rte gidince ona oy atmayıp da üzülen çok olur bence
Gidince uzùlmeyecegim 20 yildir gitmesin diye oy veriyorum o yetkiyi o gorevi ben verdim o aday kaldigi surece Tam destek
Gitse iyi olur
Hayatımdaki en mutlu an olur.
İnanılmaz şekilde sevinirim
sevinirim