Al bir tane daha cahil ekonominin eşinden anlamazlsr gelirler zamları Erdoğan yapmıyor derler canım işte hem san denetim yapamacam zama yapılınca göz yumacan sonra zam tetikleyen olacan sonra biz yapmıyoruz türk mileti ne kadar cahil Allah'ın cahillerin Amerika'dan insanların hiçbir farkınız o kadar cahilsiniz
Cevap veriyorum... C-D-E-Z :D Parayı cebinde tutarsan erir tabiki. Akıllı ol yatırıma dönüştür :D Yiyip içmeyi önce hak edeceksin. Ettin mi? Hiç sanmıyorum... :D İstediğin ülkeye gitmek mi? E gel ben sana dünyayı gezdireyim. benim işim bu :D Hiç zoruna gitmesin. ben senin yerine geziyorum... Hani burada gece yarısı olmasa manzara fotosu da atardım ama artık şansına küs :D
@benibo-lebil Küsüm evet. 😔 Gemideki muhbirim halen sigara içtiğini, bırakmadığını söyledi? 🙁Ses kaydında öksürüyorsun kahroldum. 😢 Hiç mi hatrım yok da, bu son sigaram sana söz veriyorum deyip bırakmıyorsun. 🥺 Öyle bir evimiz olmasını isterim ama onu yapabilmek için SAĞLIKLI bir beden lazım...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Ohh olsun, açım diye ağlayan akpli görürsem bir tekmede ben vururum
Chplilerede vur
Kemal diye tutturanlarada vuracam
Ak Partililer aç değil. Aç olan, cebinde ki parasını halk ile paylaşmak istemeyen CHP li rantçı zenginler.. Kavga tam burada başlıyor.
Olan bize oluyor akplileri umurunda değil şahsen annemin
Annene ne olmuş
Annem sürekli diyor ki zamlarım erdoganla alakası yok emin ol bizden daha mutlular en azından sorgulamiyorlar sxkghjkkjj
Annen o kadar cahil ki anlatamam göster nalalim KDV zamain kim yaparmis
Annene hürmetler... Ellerinden öptüm.. Akıllı kadın ne de olsa.. Ama sen babana çekmişsin :D
Al bir tane daha cahil ekonominin eşinden anlamazlsr gelirler zamları Erdoğan yapmıyor derler canım işte hem san denetim yapamacam zama yapılınca göz yumacan sonra zam tetikleyen olacan sonra biz yapmıyoruz türk mileti ne kadar cahil Allah'ın cahillerin Amerika'dan insanların hiçbir farkınız o kadar cahilsiniz
Költürlü kızımız bizi aydınlattı ve cahil olduğumuzu söyledi :D Olsun.. Yine de seviliyorsunuz.. Çünkü kadınlar sevilir :D
Cahil cahil. oldugunu kabullenemiyor
Bilmiyorduk öğrendik.. Sayende.. Her b*ku bilir olduk :D
Hiçbir bilir bok bildiğin yok
Domino etkisini bilirmisin
Ben uyumaya gidiyorum. Zırt pırt zili çaldırma.
Skt yitit
Sana ne oluyor ki?
Sana ne oluyor
Valla benim keyfim yerinde... Senin sıkıntın ne?
Acaba niye keyfin yerinde
A destek aliyon
B cahilsin
C dolarla para kazanıyor
D yurtdışında sin
E ya hoşuna gidiyir
Benim cebimdeki paranın eriyip gitmesinden istegimgini yiyip içip dolaşmaktan istediğim ülkeye gidememek benim zoruma gidiyor
@siyahhizciii F - Tuzu kuru zeki adam, su akarken testiyi dolduruyor...
Cevap veriyorum... C-D-E-Z :D Parayı cebinde tutarsan erir tabiki. Akıllı ol yatırıma dönüştür :D Yiyip içmeyi önce hak edeceksin. Ettin mi? Hiç sanmıyorum... :D İstediğin ülkeye gitmek mi? E gel ben sana dünyayı gezdireyim. benim işim bu :D Hiç zoruna gitmesin. ben senin yerine geziyorum... Hani burada gece yarısı olmasa manzara fotosu da atardım ama artık şansına küs :D
@DarkDesire Yaa spoiler verme dedim sana... Twitter dan oradan burada yazıyorum ama halen aşkım, kadınım bana cevap vermiyor.. Küs mü acaba?
@DarkDesire Bizimde öyle çamurdan bir evimiz olsun mu? Kendimiz yapalım. Patagonya da :* Ref:Twitter ;)
@benibo-lebil Küsüm evet. 😔 Gemideki muhbirim halen sigara içtiğini, bırakmadığını söyledi? 🙁Ses kaydında öksürüyorsun kahroldum. 😢 Hiç mi hatrım yok da, bu son sigaram sana söz veriyorum deyip bırakmıyorsun. 🥺 Öyle bir evimiz olmasını isterim ama onu yapabilmek için SAĞLIKLI bir beden lazım...
@DarkDesire Sana söz bırakacağım :*
@benibo-lebil Umarım... Bu cümleni yazdım aklıma sen de sakın unutma...
@DarkDesire Verdiğim sözü tutarım :* Az sonra twitter a geçeceğim. şuradaki boş ve gereksiz soruları bi cevaplayayım :D
@benibo-lebil Anlaştık. ;) Tamamdır, hallet. :)
Niye oh olsun hepimiz etkileniyoruz bundan 😂😂
Dhfhjhdfj
Müstehak
Sana mi
Ülkemize
Olsunn
Yetmez