Selamünaleyküm kardeşlerim hayırlı günler! Son günlerde İsveç'te Müslümanlara ve Müslümanlığa yapılan saldırılar hepimizin bilgisinde olan bir şeydir. Peki İsveç'in bu İslam düşmanlığındaki amacı nedir?
İsveç, neden İslamiyet'e bu kadar düşmandır?
Selamünaleyküm kardeşlerim hayırlı günler! Son günlerde İsveç'te Müslümanlara ve Müslümanlığa yapılan saldırılar hepimizin bilgisinde olan bir şeydir. Peki İsveç'in bu İslam düşmanlığındaki amacı nedir?
İsveç, neden İslamiyet'e bu kadar düşmandır?
Surileri Afganlari. Onlara gonderecektik. Hepsi Lafta kaldi. Suriler afganlar. Bizde. Kaldi.. Onlara en Guzel Cevap Surileri. Isvece. Gondermek.. Ne guzel olur isvecin. Her tarafi Suri. Paki. Afganlar. Dolu olurdu... Kafayi Yerlerdi.. En guzel Cevap isvec, e. Bol Bol Suri ve Paki... postalamaktir
Isvece. Suri ve Paki.. Afgan Dolduralim... Her taraflari Siginmaci dolsun.. Kafayi. Yesinler!!!
Suriler ve Afganlar. Isvec. Plajlarini doldurup. Isveclilere. Zafer isareti. Yapsinlar insallah.. O zaman. Anlarlar. Anya, yi Konya, yi. Suriler. Isvece. Verilecek. Gonderilecek En iyi. Cevaptir..
Çokta önemli değil ciddiye almaya gerek yok. Kuranda olsa kitaptır yakılqmıyacak bir nesne değil. Onların yakmasıyla da bir şey değismeyecek.
İstedikleri kadar düşman olabilirler.
Yapılanların hepsi siyasi.
O zaman ben de İncil'i yaksam bu ifade özgürlüğü mü yoksa insanlık ayıbı mı
Bize gore. Dort kutsal kitabi Allah gonderdi.. inanan. birinin. incili, de yakmamasi. lazim. olmasi lazim degil mi. gercekten. bizim. acimizdan. ne durum bu onlar. Bizim kutsal. kitabimizi yaktilar buyuk Bir gunah bu.. Peki. biz musluman olarak. ortak yerde Reklam amaciyla degil. herhangi Bir Kutsal. kitabi yakabilir miyiz? Bizim. acimizdan. gunah. sayilir mi? Benim kissel gorusum. gunah.. yoksa arkadasin dedigim gibi. Ifade ozgurlugu mu yoksa. insanlik ayibi mi.. Cok once noktalar var ogrenip bilmek lazim..
?
Daha once ülkede yanlis basım diyanet kuranlarının hepsi toplatılıp yaktırıldi.
Bunu Bir buyugumden duydum.. bana
dedigi Suydu. Kuran cope kesinlikle. atilmaz. Eger. Tahrif olmus kullanilmaz bir haldeyse. ayri Bir yerde yakilir demisti.. Dinayet. te. yapiyorlarsa en dogru olandir.
. Kesinlikle cope atilmaz
dusunmesi bile. olmuyor.
insan yasayarak ogreniyor.. Ben. O buyugumu ayiplamistim kuran yakti diye
@ShelbyCobra dostum inanc dediğin şey kalbinde ilaha duyduğun aşktır. Senin ne eyledigindir.
Kitap yakmis soyle yapmıs bu evet yanlış politik siyasi bir eylem saygısızlık. Ama yaptı diye senin inancın lekelendiğini düşünuyorsan inancını sorgula.
Ama. Bu saygisizligi. yapmasi. kalp kirmasi. inanc. lekelemez. Yapani lekeler.. benim yasli tanidigim. Eskimis yazilari Zor okunan kitabi. yaktigini gordugumde. o an birsey demedim.. Cok sonra musait Bir zamanda. Onun. yalnis yaptigini. Kitabi yaktigini gordugumde soyleyince.."Kuran. Cope atilmaz.. Bir sebepler. tahrif olmus okunamayacak. halde. oldugu zaman cope atilmaz.. Yakilir. demisti.. Ben. bu adam yasli ne dedigim bilmiyor deyip Cevap vermistim.. hatta gunah onun.. diye dusunmustum.. uzun zaman. gecti.. yukarida. Yalnis basim kuranlarin dinayet tarafindan yaktirildigini ogrenince.. yasli tanidigim aklima geldi.. demekki dogru yapmistim ve Ben yuzune soylemesemde. buyuk gunah. isledigini dusunmustum.. ama dinayet te ayni. yolu yani cope atmak degil yaktiysa. dogrusu bu. demekki.
(Bu tahrif olmus kuranin. yakilmasi idi.. Bir musluman incili yakamaz? Sorusuydu. asil benim. sorum.. Bir musluman. Isvecteki gibi ortak yerde degil. Incili yakabilir miydi?
Senin cevabindan. anladigim hangi inancta olursa olsun.. o kisinin. inandigi ilaha duydugu. asktir.. gerisini. sorgulamasina gerek yok kitap yakmis v. s. diyorsun.. inansin. gerisi bos. yani.. sagol
İslamafobi tum dunyada yaygin sebebi hristiyanlik dini islamdan daha yaygindir ve baska dinleri kabul etmiyor. vs. vs. bu yuzden islamfobik olduklari icin muslumanlari sevmezler.
Anladım
Ama. Surileri isvece. Gonderirsek. Muslumanlari sevmeye. Baslarlar.. Cunku. Suriler Tum sehirlere dagilirlar..
Cevap
1Cevap
İsveç değil bir kaç kişi.
ne yapsalar haklı
Niye
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?