Evet
Hayır yönümüz abd Avrupa olmalı
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Güçleri birleştirmek gerekir elbette. Ama paranın ortak olması bu konuda mantıklı mı emin değilim. Türkler bayağı geniş bir coğrafyadalar. Birbirimize destek olmak eyvallah ama her şeyi birleştirmek yönetimi de zorlaştırır, bizi de güçsüzleştirir. Zaten en güçlü Türk devleti biziz şu an
Cevap
7Cevap
Bana göre değil. Otokratik bir birlik olacağı kesin çünkü diktatör varı yönetim şekline sahip birçok devlet var. Avrupa birliği gibi olmayacağı kesin.
avrupa ülkeleri birbiri arasında çok fazla ticaret yapıyordu ondan ortak para birimine geçtiler bizim için gereksiz bir şey bence
Hilafet tekrar gelecek. Bunların ilk adamları bunlar. İsteseler de istemeselerde Allah nurunu tamamlayacak
Hangi Türk devletinin halkı zengin, eskiden herkesi kendi lideri... Şimdi toplu mu... Adalet üretim doğru eğitim şart yoksa devam.
Türk devletlerine sonsuz saygı sevgim var ancak biz Türkiye Cumhuriyeti olarak gelişmleiyiz. Atatürk'ün gösterdiği yolda.
Güçleri birleştirme zamanı geldi sanayi silah tarım olarak devleşmek gerekli
Olmaz. Olursa paranın değerini sürekli aşağı çeken Türkiye olur. Bakın ötekilerin parasına karşı son 5 yılda paramız ne kadar değer kaybetmiş oradan hesap edin.
Müslüman birliği şart...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?