Güncellemeler
+1 yıl
Ingiltere. Yonetimi. Uc temelden. Olusur...1-. Ic guvenlik..( oyle mafyayim. Keserim. asarim diyemezsiniz.. Sikayet aninda. iki dakikada Polis gelir ve Affetmez...2- Banka sistemi Cok guvenli. Kredi karti cek sistemi mukemmel isler.. yalnis yapan aninda mahkeme ve kesin ceza..3- Hastaysaniz ve vatandassaniz.. kesin iyi tedavi gorursunuz... sigortaniz yoksa Devlet kesin gelirinizi bilir. yardim eder...4-Yasliysaniz. Bakin evlerinde Cok iyi bakilirsiniz..
Ve buyuk V. S. daha. Cok sey var
Ve buyuk V. S. daha. Cok sey var
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Amerika ve İngiltere tabi ki İsrail ise küçük Amerika olarak lanse ediliyor yani Ortadoğu'yu yönetmeye çalışıyor...
Ingiltere temel hizli yonetici. Karari onlar veriyor.. usa. Israil. KANADA v. s. bunlar ingiltere, nin. Sistemi de kontrolunde. Ulkeler.. ingilizler bu konumda Cok basarili..
Evet kesinlikle..
Dünyayı Birleşik Krallık, yani İngiltere yönetiyor.
Dogru.. ingiltere nin kurdugu ulkelere. Bakin.. USA... KANADA.. AVUSTURALYA.. HONG KONG.. HINDISTAN.. GUNEY AFRIKA... ve. 1948, de. Israil, in. Kurulmasina. Karar green ulke ingiltere, dir.. Buraya. Kadar OK.. Suriye. Lubnan. Urdun. Irak. BAE.. ve. Suudi Arabistan (bkz. Arabian. Lawrence).. V. S. daha Bir Cok ulke var.. ingiltere in Tam. Kontrol ettigi ulkelerde. Cok iyi duzen. Oldugu icin zengindir.. bu ulkeler. Bkz. USA. KANADA.. AVUSTURALYA... GUNEY AFRIKA.. HONG KONG.. ve ISRAIL.. Yani. nbutun bunlar dunyayi kimin sekillendirdigini. ve. gizliden. Yonettigini. gosteriyor..( Bazi arkadaslarim. israilli yonettigini. Idda etmisti. Diger Bir arkadasim. israil, in kurulmasina. Kim izin verdi? deyip onu susturdu.. ve Dogrusuda. Sadece israil degil Suriye Lubnan Suudi arabistan. V. S. Bir suru ulkenin kurulmasina. Ingiltere karar ve izin verdi.. Su andada. Dunyada. alinan. Kararlarin.. arkasinda. ingiltere var. boyle guclu Bir ulke bu.. Dusunun.
Futbol , u. Ilk bulan. Ingiltere.. Daha. Cok sey var harrier 1980, den once yaptiklari direk helicopter gibi havalanan savas ucagi..45 yil once ingiltere, de vardi.. Hava alanina ihtiyaci yok evin damina bile konan. Savas ucagi teknolojisi 45 yil once.. Yani ingiltere yonetiyor..(herkesin. Gorusu farkli olabilir. Saygi. duyulur..)
.
Butun. Ortadogu ulkelerinin. Israilde dahil Sinirini ingiltere cizdi... Bizdede. Yonetim zayifladigi icin. izin vermek zorunda kaldik..
Rockfeller ve rothscild lar yönetiyor. İngiltere ve Amerika onların kuklalarından başka bir şey değiller.
Amerikada daha Bir ok zengin var.. SDusunun. Google. Windows. Facebook. . amazon.. apple. Bu. Bes sirket. Bir ok ulkenin. Yaptigi parayi yapiyor.. neden. Bunlar Usa, da. Cunku. ingilizler cekilirken. Usa, da sistema biraktilar... sistem. Soyle isliyor..1-. Ic guvenlik. 2-devlet dairelerinin mukemmel isleyisi ve kontrol edilmesi.. rusvet v. s. isterlerse olamamasi.(ingiliz sistemi). Bankacilik sistemi Cok guvenli..3- hasta olanlarin durumu yoksa. Devlet. gozetiminde bakilmasi. Ve ihtiyarlik. Garantisi..(ihtiyarlarin hizmeti I goren. Bir Cok kurulus... ISTE bu. Sistemi kuran. ve Devlet icinde hizli Bir yonetimle islenesini saglayan. Sistem. Ingiliz sistemidir.. Baskan degissede Usa, da Hic Bir seydegismez.
ingilizlerin oturttugu sistem sayesinde jersey tam yurur..
dış minnaklar yönetiyor
Ha. Ha ha.. Usa, da veya KANADA, da. Ingilizler sistemi. Oyle kurmuslarki.. Usa. derin. devleti. yonetiyor.. yani ingiliz sistemi in. Parcasi.. kontrol sistemi.. Baskanlar degissede. sistem. dis mihraklara izin vermiyor.. baska ulkeler icin. did mihrak olunmasina izin. veriliyor.. bu ingilizlerin kurdugu. Kontrol sistemidir
Türkiye yönetiyor Erdoğan sayesinde
İngiltere ağırlıklı
yüzde verebilir misin :)
Yani yüzde vermem ama tek İngiltere degil İngiltere nin ağırlıklı olduğunu düşünüyorum
sanabunu düşündüren ne :)
Geçmişe bakarsan herşeyin altından onlar çıkıyor
gecenin bu saatinde böyle ciddi konularda kafa patlatabiliyor olmanı takdir ettim :)
iş uğraş ne senin :)
Mesela bi savas olur sen ABD yapti sanirsin ama asil ingiliz ajanlardir ortaligi karıştıran
Yani sinsidirler belli etmeden alttan alttan fitneyi salarlar
hımmmm anlıorum
Öğretmenim
Senin meslek ne ve neden İngiltere olduğunu düşünüyorsun
anca böyle bir cevabı makul görebilirdim böyle bir yoruma
gece olmuş bilmem kaç pes valla takdir ettim hocam :)
bende uykuya direnmeye çalışıyorum burada
ben dr um ve şu an yoğun bakım nöbeti tutuyorum
böyle ciddi meselelere ciddi yorum yapacak kadar algım yok ama bende de hep bir yahudi lobisi olduğunu düşünmüyor değilim alttan alttan
Bak hatta sana bi örnek vereyim. Hintliler ineğe tapıyor dimi. Müslümanlar ise kurbanda inek kesiyor. Bu Hindistan da iki din arasinda problem olmuş. Sonra oturup anlaşmışlar. Müslümanların kurbanda keçi koyun vs kesmesine karar vermisler. Huzur icinde dostça yaşarken ingilizin biri gelmiş. Müslüman kılığına girip bi İneği herkesin gözü önünde hemen öldürmüş. Sonrada hemen kiyafet değiştirip hindularin yanina gitmis. Bakin bi müslüman ineği öldürdü demiş. Böylece Müslümanlar ve Hindu lar birbirine girmiş. İngilizde aradan sıyrılıp gitmiş. Bunun gibi bir sürü örnek var yani ingilizler cok zeki ve sinsi. şu an Dünya'da en çok ingilizce kullanilmasi ve okullarımızda bile ingilizce dersinin olmasi bile İngiltere nin dünyayı yönettiğinin kanıtıdır
Yaaa kolay gelsin sizede siz tabi yorgunsunuzdur
dmden yazar mısın?
Yahudilerin de yönetenler arasında olduğuna inanıyorum bende
Böyle ciddi meselelere yorum yapacak algınız yoksa neden böyle bir soru sordunuz merak ettim
sence soruyu ben mi sordum?
ben senin fikrini merak ettim sadece
Aaa sen sordun sandım
Kusura bakma
başkasının sorusuna çok yorum oldu diye dedim özelden yazar mısın ide :)
Bu arada kötü amacla sormamistim tepki vermenize gerek yoktu
Yok özelden kimseyle konuşmuyorum artık
ok :)
i geceler hocam
İyi geceler iyi nöbetler
tşşklr
Arabian. Lawrence.. ingilizler birinci dunya savasinda. Suriye Irak Suudi Arabistan in. Sinirlarini belirledi.. ikinci dunya savasinda sonra. Israil, I. Kuran. Devlet. Ingilteredir. HINDISTAN Bir miktar ucyuz milyonluk nufusa sahip Ama ingiltere in kontrolundeydi..
Dogru. Bende. ayni dusunuyorum. bazi. arkadaslarim. Kesin. israil. diyor.. Bende onlara. 1948, de. israil, in. Kurulmasina ingiltere karar verdi dedim.. inanmadilar
Yil oldu bunu konusali nerden estide yazdin djdjd