Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı Türkiye genelinde ekmek fiyatlarının Temmuz ayı başından itibaren 7 ile 7.5 lira arasında olacağını açıklamıştı. Bazı ile ve ilçelerde zamlı fiyattan ekmek satışı başladı.

Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı Türkiye genelinde ekmek fiyatlarının Temmuz ayı başından itibaren 7 ile 7.5 lira arasında olacağını açıklamıştı. Bazı ile ve ilçelerde zamlı fiyattan ekmek satışı başladı.
Bizde daha 5₺ ama ne kadar sürer bilmiyorum.
Malum şu an ekmek fiyatları baskılandığı için bu fiyatlarda baskı kalktığı an iki katına çıkacaktır hemen.
Hükümet fırıncılara un desteği veriyor aldıkları unun faturasını ibraz ettiklerinde %50 si geri ödendiği için fiyatlar şu an bu seviyelerde bu destek kesildiği an hayırlı olsun
Ben hep 50 liralık alıyorum diyenler 50 liraya bir ekmek alır :)
Bazıları ekmek fiyatları arttı ama ücretlerde artıyor diyecek. Matematik ve finans bilmeyen insanlar hüsrana uğramaya mahkumdur. Ekmek yemeye devam etsinler
Cevap
75Cevap
Ben ekmek tüketmiyorum pek spor yaptığım günler yerim sadece
Beş lira Kayseri'de gadası
20 TL olsun yahu.. fakirlestikce mutlu olan bir halka yapılacak en büyük devrim zam üstüne zamdir. Halk memnun halinden seçtiğinde yonetenden 20 lira olsun ekmek et 1000 TL
Bu zam yapanların kafasını kırmak geliyor içimden bu nasıl vicdansızlik be habire kendi cebini düşün hiç mi Allah korkunuz yok adi herifler 5 la lira burada 2 ekmek 10 lira önceden kuruş di şimdi ne hale geldik
İlden ile değisir fiyatlar ila piyasanın altında satan cıkar ila
Önceden temeo unu vardı hile hurda cok oluyor diye kaldırdılar
Bu zam olmasa yiğecek ekmek bulamayız
Calısan insan yok birde o sıkıntı var
Bu işin sonu Toplumsal çöküş, Suç oran ın da büyük bir artış ile bitecek. Venezuela nın Brezilya nın hali orta da Toplum da bunun bedelini Ödeyecek olan Yoksulluk ve açlık seviyesin dekiler Onun Harici Daha çok zengin Daha lüx bir hayat için de yaşar
Zamanın 10 tane ekmek alınabilen 5 TL ile şu an 1 ekmek bile alınamıyor. Türk parasının hiçbir değeri kalmadı cidden.
biz 10 gundur 7.5 tl den aliyoruz zaten :)
hatta 10 tl olucak dediler firincilar
gerci yil sonuna dogru bu enfilasyon ile 20 tl de olur
Bizde halla 5 lira zammı bekliyorum bakalım 6 mı olacak 7.5 mu bu millete her şey müstahak Akp li vatan hainleri yüzünden ekmek 50 olur bunlar gidene kadar
Günlük 1 ekmek tek başıma yaşıyorum gora filminden sahne aklıma geldi cem yılmaz karpuzu yumruk ataraktan parcalar özkan uğur ensesine vurur nimetle şaka olmaz diye zamı yapana aynı şekildeki tepkim
Bizim de 1,50 lev bazı yerlerde 1,70 lev 2 leva olacak bu yıl diye düşünüyorum kısmet en az 2 ekmek en fazla 4 ekmek gider
Bir kuru ekmek bulamasın malum kişiye oy verenler. Allah ıslah etsin hepsini, ohh.
İnşallah 15 tl olduğunu da görürüz (aminn)🙏🏻
Bunu profilinin arka planına erdoğana atatürkü yan yana koyan kız mı diyor
@ikinciturakaldık Erdoğan mı snsjdjsk
Sol tarafta ki resim o değil mi ona benzettim
@ikinciturakaldık H. Nihal Atsız olur kendileri efenim. Erdoğan aslaa sjdjdn
Olabilir erdoğan gelmeden önce ekmek hiç yoktu. Reis sayesinde ekmekle tanıştık. Reis hepimizin aç karnını doyurdu.
sizde fiyatlar ne kadar düşükmüş🙂ben demin 2 ekmeği 20.30 aldım. 1 dilimlenmiş ekmeğide 12.06 alıyoruz
eskiden 50 krş olan ekmek şimdi 7.5 lira öyle mi diyecek bişey bulamıyorum allah sonumuzu hayır etsin
50 kuruş iken asgari ücret ne kadardı? Şimdi ne kadar?
@Handsomehell01 siz iyi misiniz Allah aşkına 1dolar=26 tl diyecek söz bulamıyorum
Ben sadece kahvaltı ekmek yiyorum. O da bi yarım ekmek falan
Neyseki az tüketiyorum ama bence artık üretimi arttırmak lazım..
ekonomiyi dert edenler genelde sevisen solcular oluyo abi senin zaten sevisme ozgurlugun var neden ekonomiyi dert ediyosun ki. gorende evliligi bekliyo evlenemiyo sanir
Yüzde 52 kafaya takmaz kalanlara da Allah sabır versin ne diyeyim
Genelde yumurta yerken kullandığım Diğer türlü kullanmadığım bir şey
umarim 50 lira olur da millet hala kilicdaroglu demez
4 kişiyiz günde 1 ekmek yiyoruz. Sadece kahvaltida ekmek yediğimiz için yetiyor
Günde 2 ekmek alınıyor bizde, çokta umurumda değil açıkçası 20 lira olsa bile alacak durumum var. Soğan ekmek yeriz diyenler düşünsün.
İki günde bir ekmek yazık da çok çocuklu ailelere yazık
Burada ekmek yeni 5 lira oldu bu zamla birlikte. 2 ekmek alıyoruz 2 gün gidiyor.
Vallahi tam da diyete başlamıştım tam zamanında başlamışım😂
Çok ekmek tüketiyoruz 5 kişi günde 4-5 tane yıl başına kadar 50 olur bu gidişle asgari ücret sadece ekmek almaya bile yetmeyecek Venezuela 2 kdjdgdvvx
Geç Bile kaldı zam
Sevim kac hafta oldu yapılalılı
Türk milleti fazla ekmek tüketiyor buda bence beyin uyuşukluğuna yol açıyor
Eskiden ekmek mi vardı! Millet ot yiyordu. Şükredin😜
İnşallah 50 tlyide bulur müstahaklar o kişiyi seçenler
ekmek burada 2 haftadır bu fiyat beter olsun 50 lira olsun umrumda değil
Baba beyin kalmadı insanlarda muhalefet bile beyinsiz leş ti
daha yeni 6 lira yaptılar burada abartmayın bence
bizim burada ekmek 5 lira ve günde 2 ekmek tüketiyoruz
iyi şimdi seçim yapmadılar yoksa % 70 alırdı bu zamlarla
İyi oldu hiç üzülmedim hatta az geldi 30 lira olsun arkadaşlar bu şartları biz seçtik ya hani paşa paşa kabul edicez dönüş yok artık bitti.
İyi oldu bizim millete az bile
Ekmek yoksa pasta yesinler 😂
Hayırlı olsun ben yemeye çalışıyorum saten
ne diyelim sebep olanların aw
Hayırlısı olsun zam geleceği belliydi
Ekmeği az yiyince beyinleri yerine gelir
Kahveye 60 lira ödeyen ekmeğin lafını yapmasın
Bir insan zaten eger bir kahveye 60 lira verebiliyorsa emmegin 7.5 tl olmasi koymaz ona
1 ekmek 2 gün kadar gidiyor
E bizim fırın 5e satıyor
Biz tam buğday ekmeği alıyoruz
Ekmekte almıyorum artık ak
Biz niye 5 liraya alıyoruz 🤔
Gif koyma özelliği gelse güzel olur aslında
Hamur acarim artik napalim
Ekmeği dolarla almadığımıza göre 🤷🏻♀️
Diyet yapmak iyice şart.
Ekmekçi olduğum için tüketme sınırı yok
iyi oldu mng sabit maaşlıyı sqcez artık
Keşke maaşa zam gelmeseydi 😄 ne anladık bu işten