Benim şahsi fikrim Atatürk varken erdoğanin olması çok gereksiz diye düşünüyorum sanki paranın değeri mi aratacak amaç ne Mustafa Kemal Atatürk bu cumhuriyetin Kuruçusu erdoğan değil yani hiç olmadı bu ben karşıyım buna

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Umarım bunun resmini koymazlar..
yahu böyle sahte kurgu kemalıstlerın oyununa gelmeyın böyle bisey yok eger kızacaksanız ismet inönünün kendi resimli para bastırmasına bisey deyin yok böyle bi durum
Bi tipini sevdiğim kendini, baş öğretmen general filan zannediyor delirdi artık çok şey yapma
Çakma olur buna gülerim anca 🤣
Japonyadayım şu an burada konu siyaset olunca, diyorlar Erdoğan neden herkesi tehdit ediyor diyorlar.
Türkiyenin yüz karası bir bizim millit gerçekleri göremedim değer Ülkerler bildi dalga konusu oluyoruz Tayyip yüzünden
Kesinlikle, o yüzden ölmesini diliyoruz.
Hemen ölsün inşallah 😂
Mavi gözlü devin mavi gözlü askeri, aferim ulan sana
Atatürk’le aşık atabileceğini zannediyor. Atamın tırnağı etmez
Gölgesi bile olamaz her zaman Mustafa Kemal Atatürk var olacak kudursunlar
Canım Atam. Birde ayyaş dedi ya ona üzülüyorum. Ülkeyi kurtarmak için gözüne uyku girmiyordu atamın. Ben bu kafayı durduramıyorum diyordu İsmet İnönü ye :/ ruhu şad olsun
Hakkını ödeyemeyiz
Biz Atatürkün evlatariyz tek lider baş komutan öğretmen cumhuriyetin Kuruçusu bir zahmet Atatürk'ü sevmeyenler DEFLUP gitsinler bu ülkeden Arap ülkelere gitsinler
Türk lirasını bu kadar boktan duruma getirme başarısına sahip olduğu için kendisi konulabilir aslında.
😅😅😅🤣 ya trollerin ağına düşmeyin ya böyle bir şey yok sazan mısınız atlamayın.
Atatürk varken bu adam olmamalı ya da eskiden askeri başarılar elde etmiş kişilerin olabilir
boş ver işte kendi yarattığı krizin sembolü olarak güzel durur o aslında utanç vesikası jsndndn
Bu ülkeyi yeni bir faşist lazmdi oda geliyo işte 😂
Bu ekonomiyi böyle yapmak için uğraştı ondan olabilir 😂
Gerçekten amac ne anlamadım
Birileri Atatürk gibi olmak istiyor ama olamaz
Çakma olur japon malı 😂
Aynen istediği yere bastırsın. İstediğini yapsın başaramaz
Öyle bir şey cüret etmeye kalksin biz neler yapıyoruz onu koltuktan beraber mezara gömeriz
Buna inandıysan eğer en yakın psikiyatrist git zekanı ölçtür
Bu hersey yapar Atatürkü paradan kaldırmak için
Boş yapma
Boş yapman sensin adımizi kaldıran Tc yazısını kaldıran bunu da yapar
Şu Tc yazısını kaldıran yazman bile bilgi seviyeni ortaya koyuyor. Biri ortaya bir şey atıyor ve siz de sorgulamadan araştırmadan her yerde yazıyorsunuz
Lan olanı söylüyorum cahil cahil konuşma derhal türk kelimesi kaldırmasi lazım diyen Tayyipdi konuşması bile var 19 yaşında ergen bana bunları anlatıyorsun
Hiç girmesin o toplara
Umarım öyledir
Böyle bir bankonatmı var
takma kafana resim fake tir
Bu zaten yalan.
yahu bunlar fake
Yalandır
Çok yanlış