Git PKK'nın kanallarını izle hdp ile aynı siyaet dilini konuşuyorlar ve hdpyi destekliyor pkk. Ayrica hdp hiçbir şekilde pkkya laf ettirmiyor Apoyu savunuyor.
Benim birşeyin doğrusunu kabul etmem için birilerinin ne dediği umurumda olmaz. Bana göre de MHP denen parti Türkeş öldükten sonra milliyetçilikle, Türk lükle, Vatan ile en ufak bi bağı olmayan bi parti. Sadece maddi çıkar sağlamayı isteyen, Osmanlı ya özenip ne kadar ahlaksızlık ve sapıklık varsa içinde barındıran bi parti.
Tüm sapıklık ve ahlıksızca hareketler hdp’de dolu mesela küçücük çocukları toplayıp pkk’ya gönderen hdp rezilliğimi diyeyim ya da hdp milletvekillerinin yakınları hep terör örgütüne katılıyor her söylediğiniz bir şeyde çelişki haline geliyorsunuz hdp Kürt değil Ermeni partisi neyi anlamıyorsun Mezopotamya kurulursa ilk Kürtleri katledecekler
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Hdp dediğin zaten pkknin güdümünde kuruldu. İzinsiz adım atamazlar
Zaten ayrı bir siyaset yürütüyor
Hayır
Dediler mi biz pkk ile beraber bi siyaset yürütüyoruz diye
Git PKK'nın kanallarını izle hdp ile aynı siyaet dilini konuşuyorlar ve hdpyi destekliyor pkk. Ayrica hdp hiçbir şekilde pkkya laf ettirmiyor Apoyu savunuyor.
Ben pkk kanallarını izlemiyorum sen neden izliyorsun ki ?
Ne alaka düşmanını dostundan daha çok takip edeceksin. Hdp teorirsttir bitti
Hdp terörist değildir bir siyasi partidir. Pkk terör örgütüdür.
Hdp neden pkkya terörist diyemiyor? Neden pkk kanallarına hdp vekilleri çıkıyor?
Çünkü çıkarları var. Siyaset demek çıkar demek nerden gelirse gelsin. Bu arada neden gizli sin ?
Hdp, pkk’nın siyasi kolu zaten
Nerden vardın bu kanıya ? Bunu cumhurbaşkanı ve bahçeli harici diyen kimse yok.
Sen gerçek Atatürkçü CHP’lilere sor bakalım onlarda sana aynısını söyleyecekler
Benim birşeyin doğrusunu kabul etmem için birilerinin ne dediği umurumda olmaz. Bana göre de MHP denen parti Türkeş öldükten sonra milliyetçilikle, Türk lükle, Vatan ile en ufak bi bağı olmayan bi parti. Sadece maddi çıkar sağlamayı isteyen, Osmanlı ya özenip ne kadar ahlaksızlık ve sapıklık varsa içinde barındıran bi parti.
Tüm sapıklık ve ahlıksızca hareketler hdp’de dolu mesela küçücük çocukları toplayıp pkk’ya gönderen hdp rezilliğimi diyeyim ya da hdp milletvekillerinin yakınları hep terör örgütüne katılıyor her söylediğiniz bir şeyde çelişki haline geliyorsunuz hdp Kürt değil Ermeni partisi neyi anlamıyorsun Mezopotamya kurulursa ilk Kürtleri katledecekler
hdp bir gemiyse kaptanı pkk. Gerisini çöz bakalım
Hayır..