Güncellemeler
+1 yıl
Insanlik falan diyen. Iki yuzlu bati. Semi iceri almadan. Once ilk.. Doktor. Raporu istiyor.. ilk bu inceleniyor. Covid aids varsa. Silent yapmadan hero postaliyorlar. Aninda. ( Cunku onlar. Human. Right falan diyor ya postal geriye... Bizde hasta gelen Suri, ye. Bedava bakalim).. daha sonra gocmenlik gorusmelerinde. bulunuyorlar..(Turkiye gibi. Hemen iceri salmiyorlar). incelemeden. Istedigi sehre gitmesine. izin veriyor..
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Hepsi mersine geliyor yeter be bıktık onlardan geçen gün bı vatandaşı bıçakladilar ondan önce birini öldürdüler bakın arastrin bunları gerçek yaşadık biz bunları görmedik biz haberlerde baktık baktık çıkmadi girin ümit Özdağın Twitterine paylaşıyor Allah cezasını versin hepsinin. Daha bu mu bı Suriyeli beni hatayliyim diye ayakta uyuttu şerefsiz
Sinir namustur deniliyordu
Tecavüz edildi kaç yıldır.
Tr sınır kapısı kara deliğe döndü çünkü.
Ben. Irak siniri da. Askerligimi yapmistim.
Herkesin. Numarali siniri yasi var nobet icin. Tasin arkasinda da cukurun var icinde nobet tutuyorsun.. Turkiye tarafi. O zamanlar guvenliydi... irakta. Siniri gorevlisi olmadigi icin. Elini kolunu sallayarak iraga gidiliyordu. Turkiye tarafi. KONTROLDEYDI.. Irak tarafi. Ise kontrol. Yoktu.. Bunlari yasamis. Olarak. Kafam almiyor. O zamanlar kimse Turkiye tarafina gecemezken n simdi. Milyonlarca. Ne idugu belli olmayan. Suriler afganlar geliyor. ve Devlet onlara yardim. Ediyor.. KAFAYI. YEMEMEK. elde Degil..
Ne yazikki. oyle. Ben sinirda. askerlik yapmistim. uzun. yillar once. O zamanlar. Turkiye. Tarafina. giremezdin.. her yuz metrede. nobet. yeri. vardi.. Aninda. gorurlerdi... Ama. Irak. Tarafi serbestti. Maalesef simdi. Gelen giriyor.. yaziklar olsun
Haklisin... Etraf. Yabanci dolu. Yav. Neden. Aliyorsun. Onlara harcadigin. Parayi kendi Vatandasina harcasana... Haram Olsun.
İmparatorluk mantalitesi
Reis sagolsun
Tacep dedene sor