Güncellemeler
+1 yıl
Usa, Dan Turkiye, ye. Hemi yolcullugu. Yapaa yerli veya yabanci firma bakiyorum
Usa, Dan. Turkiye, ye. Yolcu. Tasiyan yerli veya yabanci sirket bilen. Varsa bana. soyleyebilir mi? Ben arastirdim. Bulamadim. Yardim. Lutfen..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
SpaceX roketleri düzenli sefer yapıyor..
Gemi. SIRKETI bakiyorum. Cok getirecek esya var.. temelli. donus. olacak insallah
Dalgani. Gecmek. icin vaktini. Harcama. yaziklar olsun. Sana.. kendini. Komik mi saniyordum siteye sikayet ettim seni...
Dalgani baska Bir forumda yap... Burasi dalga gecmek yeri degil..
Gemi SIRKETI... Do. Understand!!!
Var, adı da Türk Hava Yolları.
Sagol.. Bende. Alti valiz var iclerinde dvd player trash makinasi sac kesme makinasi gibi lithium ion. Piller var.. cevremdekiler benim uyardi. Lithium. Pilli. Aletlere el koyup vermeyebilirler. defiler o yuzden hemi yolcullugu bakiyorum.. Hava yollari Parayla bile olsa. O kadar hulu ve pilli aletlere kabul etmez..
Kusura. Bakma.. GEMI. SIRKETI. Olacakti. Cunku. Usadan Turkiyeye getirmem gereken. Cok esya var... Cogu elektronik. Lithium Pilli. Trash makinalalari. Sac kesme. Aletleri. Laptop lar. Var.. Ucakta. Buyuk bavul, a izin vermiyorlar.. kabin bavuluna, da Sadece Bir taneye izin veriyorlar.. O yuzden. Gemi SIRKETI bulmak lazim. Turkiyeye. Esyalarim. Ile gelmek icin... Yani.. Cok esya var getirmem gereken.. En az. Dort Bavul..
Ben. Gemi SIRKETI diyorum.. sitede boyle uyeler varken sormamaliydim..
Gemi. SIRKETI. diyorum..
Cok. Valiz var!!!
Beyefendi iyi misiniz acaba? Aylar önce yazmışım bir şey, onu da en başta gemi şirketi aradığınızı söylemediğiniz için yazmışım. Seyahat acentesi miyim ben, tüm ulaşım yollarının tamamını bildiğim fikrine nereden kapıldınız ki 145 yorum yapmışsınız.
Anlayacağınız dilden yazayım ya da. BİR. SEYAHAT. ACENTESİNİ. ARAYIP. SORSANA!