Kusura bakmayın yanlış anlaşıldı
Ben sadece öylesine koydum
@sosyalist_yahudi07 katkılarından dolayı teşekkür ederim
Lübnan ve Ürdün'ün tamamı; Suriye'nin yarısı, Irak'ın üçte ikisi, Suudi Arabistan'ın üçte biri Medine dahil buna Türkiyenin adana gaziantep diyarbakir diye biliyorum
Ben tamamen destekliyorum aslında israil orta doğuya için bi cennet

İsrail'i severim ancak bu hedefleri aç gözlülükten başka bir şey değildir. İsrail'le Araplar arasındaki dengenin bozulması Türkiye'nin aleyhine olur.
Biz Yahudiler Türklere iyi bakarız hiç merak etmeyin. 🇮🇱תחי ישראל🇮🇱
Biz Türklerin bakılmaya ihtiyacı yok gibi görünüyor. Ancak isterseniz Yahudilere göz kulak olmak isteriz elbette.
Sizin göz kulak olmanıza gerek yok Yehova zaten bizi kutsamıştır bizi üstün yarataraktan.🇮🇱🇮🇱
Üzülerek söylemem gerekiyor ki Musevilik dini gerçeklere dayanmıyor.
Asıl gerçeklere dayanan din Museviliktir. 🇮🇱
Gerçeklere dayanamayıp dayanmicağını nerden anladınız
@sosyalist_yahudi07 Gerçek olan evrim teorisine.
Teorisidir*
Ortadoğu semavi dinleri sümer mitolojisinden esinlenmiş bir din geleneğidir.
Ben LGBT'nin politikleşmesini doğru bulmuyorum. LGBT politikleştikçe homofobik sayısı daha da artar ve haksızda değiller. Kimsenin cinsel yönelimi kimseyi ilgilendirmiyorsa herkes kendi cinsel yönelimlerini kendi içinde yaşamalı başkalarının gözüne sokmadan.
Konun Lgbt alakası yok galerimde sadece israille ilgili o vardı o yüzden koydum
Anladım
Yüce devletim olan İsrail'in sadık bir askeri olarak bu hayali Yehova'nın izinde gerçekleştireceğiz. Çünkü bizi Yehova diğerlerinden üstün yarattı. 🇮🇱תחי ישראל🇮🇱
Yehova ya Selam olsun 🇮🇱🇮🇱
Bi yahudi destekçisi olarak beni mutlu etttiniz
LGBT toplulukları şimdi pek hatırlanmak istemesede kurucusu olan harry hay aynı zamanda bir pedofilikti. Bunların ikisi bir arada yürütülmeyi amaçladığı için çoğu ülke bunu kabul etmiyor
Cevap
7Cevap
İsrail hakkında bir düşüncem yok.
Filistin'in Uygur Türklerine yapılan zulümü desteklediklerini gördükten sonra İsraili destekliyorum. Türkiye ve Türk devletler hariç istediği yeri işgal edebilir Filistin devletine karşı olan politikalarını tamamen destekliyorum.
Evet, bu sorunu da gördükten sonra benim soruma neden "ironik" bir cevap verdiğini ve nasıl bütün bunları bildiğini belli ettin, teşekkürler her ne kadar kıvırmaya çalışsan da...
Türkiye zaten güneydoğu Arabistan oldu gerçekleşti sayılır
Büyük Ortadoğu Projesi değil mi bu?
Aynen öyle
Hangi kahvehane orası
Nee
Hayır gerceklesemez
Hayır mümkün bir şey nedenmiş o
Nedenmiş o?
Biz o toprakları bir şekilde soydaşlarımız ile doldururuz hiç merak etmeyin.
Göreceğiz bakalım
🇮🇱
Yehova'nın ne yapacağı belli olmaz. Saygılarımla🇮🇱✌️
@ageof2 biliyor musun ne olucağı hiç beli olmaz
Erdoğan İsrail'in en büyük destekcisi hallder o
Yiaaaaaaaaa umarım o günleride görürüz Yaşa israil 🇮🇱🇮🇱
Umarım halleder 🇮🇱תחי ישראל🇮🇱
Cnnetmi
Evet rahatsız mı oldun
Israil msm ccuklari olduruyoya ondan dedim ya nasl cnnet yani knki
@sw33tdreams1950
Ama hak edene edildiği gibi davranmak gerekir
Arap kökenlisiniz heralde o yüzden rahatsız oldunuz
Valla snle ozelden biseyler sormak isterim bende bi ara yahudilige donme kafadindaydim ama yapmadim yapsammi sence
Kafasindaydim
Sorabilirsin dinlerim seni
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?