Mesala Mardin ve Urfa'da Araplar var Arapların olduğu yerlerde PKK oy alamoyor urfayi alamama sebeblerinden biri o bölgedeki Arap nüfusu dur çünkü Araplar MHP ye ve AKP'ye oy veriyorlar Araplar sayesinde HDP büyük belediyeyi alamıyor bence Şırnak Hakkari Van a da Arapları yerleştirmek iyi olurdu madem onalri vatandaş edicen o bölgelerde vatandaş et
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Suriyeli kardeşlerimizi artık bir yere yerleştirmek yerine yavaştan göndersek daha iyi yeter artık misafirliğin kısası makbuldur
Yoo ben şikayetçi değilim neden gariban Araplara salliyorsun irakyan 2 milyon Kürt geldi bu ülkeye
yerlestirmesine yerlestir de ne iş yapacaklar o bolge insani bile batiya goc ediyor
Siz Türkler giremiyorsunuz oraya araplar mi giricek 😂
gelirsem 7 sulanenin evine girerim ayrimcilik yapmayin damin evlatlari
2 ay önce gittik :)
@HepinizeKüstüm erkek ya gelip girsene 7 sulalemin evine senin 7 ceddin girememiş sen kimsin daly*rak burdan erkeklik yapma harbi ziplatirim seni bak
bak cahili cuheyla simdi seni kürt oldugunu varsayiyorum ki degilsin de neyse. 1071 de alpaslan anadoluya geldiginde senin atalarin 20bin atli ile destek verdi taaa o zaman girdik halada burdayiz. yani 7 ceddin girememis kimse giremez ayaklarini geç hayal dunyasindan cik bi once, hoş girmek diyince sen bögle halkina arkadan girmek filan anliyorsan o bizim kitabimizda yok doğrudur. ayrica sen niye turk dusmanligi yapiyon onun bunun firlattigi kininin sebebi ne?
Ülkeden atmak en mantıklısı kendi ülkesine faydası olmayanın sana ne faydası olsun
Ozaman iraktan gelen kurtleride at 1990 dan gelmiş
Hepsini atmak lazım
Ben valla Arapları daha çok seviyorum Kürtlerden
Bişey diyemem renkler ve zevkler
Valla ben hiç apoya özgürlük diyen Arap görmedim Almanya'da
Tr ye gelirseniz görürsünüz bol bol
Ülkemin hiç bir ilinde Arap görmek istemiyorum.
Bende Kürtleri sevmiyorum napicaz 😉
Ben Türk olarak bu ülkede Türk ve Kürt bir arada yaşadı , eğer Araplara o kadar meraklı isen seni de alalım Suriye'ye konu kapansin.
Ne alaka Urfa Mardin Mersin Hatay binlerce Arap kökenli insan var hangisini kötülüğünü gördün 😡
Biraz tarih okusaydınız keşke , sizin sorununuz cehalet maalesef üzgünüm ama zorsunuz.
Beynine soktumun aptalı
Hakkari deprem bolgesi