Uluslararası marka değerlendirme kuruluşu Brand Finance'ın araştırmasına göre, Türk Hava Yolları (THY), 2 milyar dolarlık marka değeriyle geçmiş 4 yılda olduğu gibi bu yıl da "Türkiye'nin en değerli markaları" listesinde zirvedeki yerini korudu.

Uluslararası marka değerlendirme kuruluşu Brand Finance'ın araştırmasına göre, Türk Hava Yolları (THY), 2 milyar dolarlık marka değeriyle geçmiş 4 yılda olduğu gibi bu yıl da "Türkiye'nin en değerli markaları" listesinde zirvedeki yerini korudu.

Hepsine devlet gırla para akıtıyor anca öyle kazanabiliyorlar gidip girişimci birinin kurup büyüttüğü bi şirket değil hiçbiri (ABD şirketleri gibi)
Cevap
12Cevap
türk hava yolları
ilk iki devlet kurumu :)
hos thy satilacak
garip olan
ozellestirilen bu kadar kurumdan bir tanesi marka degeri olarak yukselmemis :)
cunku yandaslara peskes cekilen kurumlar :) vergi vermez yatirim yapmaz :)
Bence Türkiye'nin en değerli markası Türk hava yolları ve Türkiye iş Bankası Mustafa Kemal Atatürk'ün imzasının olduğu her şey güzeldir
Hepsini topla Çinlilerin kıytırık telefonu etmiyor he süper güç olacağız falan filan uyutuyorlar milleti
Atamızın kurmuş olduğu kurumlar ya kapatıldı ya da satıldı bize ait olan kalmadı bu saatten sonra yükselse ne olur yükselmese ne olur bize bir faydası yok.
Listenin tepesi hep banka milleti soyuyorlar resmen.
Koskoca ülkenin böyle küçük sayılarda takılı kalması içler acısı
garanti ne awk en nefret ettiğim bankanın üstte işi yok.
Eskiden bir Sümerbank vardı benim için en değerli oydu. Günümüzdeki markaları gördükçe genelde aklıma kötü şeyler geliyor ve bir kıymet veremiyorum.
Ben bir Türk olarak bugün, Türk hava yollarını bırak sıradan düşük seviye bir uçak firimasindan bile bilet alamayıp uçağa binemiyorsam, benim gözümde hepsi koca bir 0. 0 nasıl matematikte değersiz ise, bunlar da benim gözümde değersiz !
thy geçmişti içimden doğruymuş
Bankadan Marka çıkması da vay be. Ülkenin hali
Tek marka Türk hava yolları
togg tabii ki
Turk have yollari 🛫
En değerli marka bence 1. Sırada İstanbul olmalı.
Bence en değerli banka iş Bankası her türlü
Bencede evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?