Gündem 3 ay Adamlar tayyibe oy veriyor sonra gelip kasada çalışan eleman olarak bana bağırıyor bu zamlar ne diyerek? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Sanki ben yapıom zamları Güncellemeler3 ay Beter olsunlar akılları başlarına gelene kadar Adamlar tayyibe oy veriyor sonra gelip kasada çalışan eleman olarak bana bağırıyor bu zamlar ne diyerek? Cevapla 13 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
QiyansKrets Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 98% 3 ay Markette çalışmak maalesef çok kötü bir durum. Hele ki tarım kredi markette çalışıyorsanız. Müşterilerden yemediğiniz laf kalmıyor. 1 0 Yorumla
narinkızınız Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 65% 3 ay insallah daha cok zam gelir de beter olurlar 1 0 Yorumla
dreamliner61 Takip Et Master Yaş: 40 3 ay Gündem konusunda 440 cevap paylaştı. valla ben artık ilgilenmiyorum.aile içi aşk ilişkilerine karışmama kararı aldım :)her şeye zam gelsin umurumda değil !nasıl olsa tek başıma yanmıyorum :) 0 0 Yorumla
BlueBass Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 98% 3 ay O tiplere beter olun bana koymaz diyorum 1 4 Yorumla Soran 3 ay Ben dediğim an müdür kızar Yorumla BlueBass 3 ay Beter olun diyemezsin tabii haklısın. Yararsız bir polemik olur. Yorumla Soran 3 ay Gülüp geçiyorum daha çok sinir oluyorlar😅 Yorumla BlueBass 3 ay O da güzel bir tercih. 😊 Yorumla
delioglan03 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 3 ay Daha cok zamlar gelsin verenlere az bile vermeseydiler 1 0 Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 29 3 ay Anlasalar zaten bilinçli olurlardi boş ver. d 2 2 Yorumla Soran 3 ay Başka müşteri oy vermeden önce düşüneceklerdi diyor. Terörist misiniz diyorlar Yorumla respectemir 3 ay Ya bakma onlara boş ver. d Yorumla
_BombacıMülayim_ Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 3 ay Beyni olsa ona oy vermez zaten beter olsun 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 3 ay Sanki kemale verse zam olmayacaktı? 0 12 Yorumla Soran 3 ay Böyle b. ktan yönetime vere vere eline ne geçti sanki. Çok mu şey değişti. Ülkenin bk yoluna gitmesini kutlayın Yorumla Cevap sahibi 3 ay Abla benlik bişey yok bende kemale verdim, sandığa gitmeyenler yüzünden böyleyiz. Adamın ekibi full kadro sandıkdaydı aldı çıktı. Yorumla Soran 3 ay Surilerden kazandı. Yorumla Melissim0272 3 ay ya kanka o deildi zam mi yapacaklar urunlere Yorumla Cevap sahibi 3 ay Rasyonel politika izleyeceklermiş bakalım umarım başarılı olur biraz daha acı cektikten sonra rahatlarız Yorumla Soran 3 ay @Melissim0272 zam geldi her şeye Yorumla Melissim0272 3 ay hayirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Yorumla Soran 3 ay @Melissim0272 her gün etiket değişiyor bikaç gün geçmiyor zam geliyor Yorumla Cevap sahibi 3 ay Zamı devlet değil ki şirketler yapıyor. Zenginler daha zengin olmak için onlarında yatacakları yer yok. Yorumla Soran 3 ay Zamı bizzat devlet yapıyor. Her şey onun elinde Yorumla Cevap sahibi 3 ay Yanlış biliyorsun Yorumla Soran 3 ay Çok iyi biliyorum. Devlet izin vermezse hiçkimse bi halt yapamaz. 2 ayrı ülke değil burası Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Markette çalışmak maalesef çok kötü bir durum. Hele ki tarım kredi markette çalışıyorsanız. Müşterilerden yemediğiniz laf kalmıyor.
insallah daha cok zam gelir de beter olurlar
sanki biz yapıyoruz abi başımızdakiler yapıyo de geç
valla ben artık ilgilenmiyorum.
aile içi aşk ilişkilerine karışmama kararı aldım :)
her şeye zam gelsin umurumda değil !
nasıl olsa tek başıma yanmıyorum :)
O tiplere beter olun bana koymaz diyorum
Ben dediğim an müdür kızar
Beter olun diyemezsin tabii haklısın. Yararsız bir polemik olur.
Gülüp geçiyorum daha çok sinir oluyorlar😅
O da güzel bir tercih. 😊
Daha cok zamlar gelsin verenlere az bile vermeseydiler
Anlasalar zaten bilinçli olurlardi boş ver. d
Başka müşteri oy vermeden önce düşüneceklerdi diyor. Terörist misiniz diyorlar
Ya bakma onlara boş ver. d
Beyni olsa ona oy vermez zaten beter olsun
Onların aklı mı var başına gelsin Allaha havale et
Akılları bu kadar çalışıyor çünkü
Kader yapacak bir şey yok
Sanki kemale verse zam olmayacaktı?
Böyle b. ktan yönetime vere vere eline ne geçti sanki. Çok mu şey değişti. Ülkenin bk yoluna gitmesini kutlayın
Abla benlik bişey yok bende kemale verdim, sandığa gitmeyenler yüzünden böyleyiz. Adamın ekibi full kadro sandıkdaydı aldı çıktı.
Surilerden kazandı.
ya kanka o deildi zam mi yapacaklar urunlere
Rasyonel politika izleyeceklermiş bakalım umarım başarılı olur biraz daha acı cektikten sonra rahatlarız
@Melissim0272 zam geldi her şeye
hayirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
@Melissim0272 her gün etiket değişiyor bikaç gün geçmiyor zam geliyor
Zamı devlet değil ki şirketler yapıyor. Zenginler daha zengin olmak için onlarında yatacakları yer yok.
Zamı bizzat devlet yapıyor. Her şey onun elinde
Yanlış biliyorsun
Çok iyi biliyorum. Devlet izin vermezse hiçkimse bi halt yapamaz. 2 ayrı ülke değil burası
Beyinleri olsa malum kişiye vermezler zaten