Diyanet orta okul lise imahatip din derslerine neden karsınız
Mesela diyaneti kapatmak yerine yanlısı neyse düzeltilse
fazla olan orta okul lise imamhatip değistirilse
İki tarafında gönlü olsa iyi olmazmı
Diyanet orta okul lise imahatip din derslerine neden karsınız
Mesela diyaneti kapatmak yerine yanlısı neyse düzeltilse
fazla olan orta okul lise imamhatip değistirilse
İki tarafında gönlü olsa iyi olmazmı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bu eğitiminlerin kaldırılması iki taraflı büyük soruna yol açar meseleye ideolojik baktıkları için anlamayan ap, tallar ordusu var. İlki insanlar dinini sağlıklı bir mecradan öğrenemeyeceği için tıplı zamanında olduğu üzere feto vari yapılanmalara gidecekler İkincisi ister dindar ol ister olma hatta Ateist ol Din dersi mecburi öğrenilmek zorundadır. Geçen tartışıyorum bi lavukla neymiş oğlunun din eğitimi almasını istemiyormuş.(Bu arada müslüman annne ve babaya cocuğa dinini öğretmeni farzdır). Dedim çocuğun yarın Tarih öğretmeni tarihci veya piskolok veya dış işleri bakanı iç işleri bakanı vs vs olmak istese Din dersi almadan bu nasıl olacak Farzet ki piskolok oldu Karşısına müşterisi geldi adam derin bir pişmanlık hissediyor günah işlemiş dinine göre Sen din nedir bilmiyorsun ki cevap veresin. Tarih öğretmeni oldu diyelim Dinlerin bugün veya dün insan hayatını nasıl şekillendirdiğini etkilediğini bilmeyen yok Örneğin hačlı ordusu nedir bunlar niye tee avrupadan kuduse sefer yapmış Hangi motivasyonla Nasıl anlayacak Çocuğun dinden haberi yok ki Örnekler böyle uzar uzar gider. Gerize, kalılar Dine mesafeli hoşlanmıyor idelojilerine ters ya Yok neymiş din eğitimi niye zorunluymuş. Angut ordusu işte bunu ilber ortaylı gibi adamlarda soyledi. Ama gelde beton kafalarına sok
Din dersi müslüman cocuğu için zorunlu gayrımuslümler dilekce verip almaya bilir
gayri müslim olsada zorunlu öyle olmak zorunda uzun uzun açıkladım zaten
gayrimüslümler din dersi verilmiyor eminim özelikle baktım
o ayrı bir şey verilip verilmemesi sen benim ne demek istediğimi anladın mı?
Anladım
Olum ilahiyatçı var zaten
Imama ne gerek var
İlahiyatçı atayin
İmam atamların sebebi ugulam camiğinde eğitim verilmesi ola bilir diye düşünüyorum
imam hatip sayısı coğaldıkca iş sacmalasıyor imam hatip acılacağına olan liseleri gelirtirseler daha iyi olur
Camide uygulamalı yapılmaz merak etme
Bildiğin çakma pdr ci atiyrolar zırva
Orta okul lise imahatiplerde uygulam camişi oluyor kardeşimden dolayı biliyorum
Uygulama camisinde namz kılamyı öğretiliyor
Özür dilerim haberleri yeni gördüm ben sadece imahatip liselerini diyorsunuz sandım bütün okulara gitmesi yanlıs
Amaç tamamen işsizlik
Ögrtemen alsin o zaman
Camideki imamın işi ne
Yapmak için yapıyorlar
Hizbullah istedi diye
Hizbullah işi karısık iki taraftada terör bağlantıları var
Hah hizbullah örgütünün neresi karışık
Polis asker ve sivil vatandaş öldürdüler
Hemde yanlış hatırlamıyorsam 100 kişiden fazla
Casusluk örgütlerini saymazsak
Pkk dan sonra en büyük örgüt