Zekeriya Yapıcıoğlu, anayasanın ilk dört maddesinin değişmesi ile ilgili söylem yaptı. Müslüman arkadaşlarıma sorumdur: mecliste yemin eden Zekeriya Yapıcıoğlu'nun ilk dört maddeye dil uzatması ne kadar Müslümanlıktır? laik atak geçiyorum şu an...
Zekeriya Yapıcıoğlu'nu, Faruk Dinç'i, Serkan Ramanlı'yı ve Şehzade Demir'i meclise alan ona oy atan hiç kimseye hakkım helal değildir.
Ak partili arkadaşlarım, mutlu musunuz gerçekten mecliste hem Laiklik düşmanları, hem Mustafa Kemal düşmanları, hem kadın düşmanları var. (gerçi bu insanları, her zaman bile bile meclise alan sizlerdiniz değil mi?)
Zekeriya Yapıcıoğlu'nu, Faruk Dinç'i, Serkan Ramanlı'yı ve Şehzade Demir'i meclise alan ona oy atan hiç kimseye hakkım helal değildir.
Ak partili arkadaşlarım, mutlu musunuz gerçekten mecliste hem Laiklik düşmanları, hem Mustafa Kemal düşmanları, hem kadın düşmanları var. (gerçi bu insanları, her zaman bile bile meclise alan sizlerdiniz değil mi?)
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Hüda par kadın düşmanı değildir. Bunu burada çok kez anlattım defalarca Söylemlerini bir oraya bir buraya çekmişler adamların. Türk bayrağıyla derdi var dendi Adamlar dedi. Ki bizim Türk bayrağıyla sorunumuz yok Biz şunu dedik Türkiye bayrağı diyelim Yoksa hdp gibiler geliyor diyor ki Bu sizin bayrağınız değil sen kürtsün diye proveke ediyorlar dedi. Mitinglerine genel merkezlerine bak Türk Bayrağı duruyor Asmışlar. Hızbullah meselesi Biz hizbullahcı değiliz diye açıklama yaptılar. Terör Örgutu değildir derken Ülkenin 20 senedir Gündeminde yok bir eylem yok dolayısıyla teror olusturmuyor dedik dedi. Yemine gelince gazeteciler sordu Yemin edecekmisiniz diye tabiki edeceğiz dediler ve ettiler. Mecliste İstiklal marşı okunurken ayağı kalkıp okudular Bil bakalım Hangi parti ayağa kalkmadı. Kadınlara yônelik biz bunları sahiplendireceğiz soylemi ise Yetimlere sahip çıkmakdan bahsettik diye ekledi. Farkettin mi bilmiyorum Hdp umit özdağın maddelerine itiraz ederken Hüda par Sinan oğanın maddelerine itiraz etmedi. Ve bu saydığım konularda geri adımda atmadı. Artık anlarsan Eee tabi muhalefet boşuna sosyal medyaya tonla para aktarmıyor Bu gün Twitterde 20 m civarı kullanıcı var ornegin bir video atiyor 100 m izlenme vs Niye bot hesap Diger platformlarda cabası Sosyal medyayı ele gecirmişler resmen Beyin yıkama yalanın sonu yok Bir laf var Bilgiye ulaşmak artık çok kolay fakat Doğru bilgiye ulaşmaksa bi hayli zor. Neticede Doğru yerinden kalkana kadar Yalan dünyayı dolaşıyor.
Anlatamadık arkadaşlara. AKP de Yeniden Refah da HÜDA PAR da Atatürk ilke ve inkılaplarını kaldırmak isteyen oluşumlardır.
kesinlikle öyle ve zaten seçmenleri bunu istiyor insan kendi sonunu nasıl ister
musluman laik olamaz.