Ayağınızı yere ürkerek değil sağlam ve güçlü şekilde Basın bir İmparatorluk varisi olduğunuz Gerçeğinin Bilincinde olarak
Kadir Mısıroğlu.
O devirden daha çok uzaktayız. Ama istikamet o yönde O Törene katılan tüm yabancı devlet adamları Türkiyenin gidişatını merakla bekleyen inceleyen devletlerdi. Yani durum şu kafa tutarak baş kaldırarak meydan okuyarak bu iş gerçekten olabiliyor mu Bunu gormek istiyorlar.
Yurtta Sulh Cihanda Sulh yok ben de varım dünyaya karşı. Davam var, fikrim var ecdadımın kanını döktğü her yeri dava edeceğim güçlendikçe davamı büyüteceğim Tuna Nehrine kadar benimdir.
Üstad Kadir Mısıroğlu
Latin Amerika ve Afrikaya uzanıyor Türkün kutlu elleri. Bizi bekliyor Hilafet diyarının çocuklarını. Ey Türk sen değil miydin tüm cihanı düzene sokan. Milletlere barış getiren. Zalimlere savaş.
Artık Türkiye Yüzyılı zamanı. 19 yaşında bir İmparatorluk genci olarak bu şuurdan kopmuyorum.
Haklıya haklı demek, kazananı tebrik etmek çok zor belli ki. Gerçi siyaset için merhameti, vicdanı ayaklar altına alan kişilerden ne bekliyoruz ki? Harika bir manzaraydı rabbim yardımcısı olsun reisin ~ ℳ
1 depremlik ülke Türkiye'ye daha fazla ne olduğu belirsiz işlevsiz mülteci yollayalım işe yarayan kişileri kapalım ya da ucuzluk ülkesi Türkiye gibi şeyler gayet doğru bence millet bize hem acıyor hemde mizah konusu yapıyorlar
Osmanlıya hasta adam diyen adamlar asırlarca dayak yedikleri için kendilerince böyle diyorlardı. Türklerin Osmanlılığa döndüğü görünce yine saldırıyorlar.
Avrupa atalarımın atlarının çiğnediği sefil bir kıtadır.
Sen onlardan kendini küçük gör bu senin onursuzlugundur. Ben atasal olarak Türklerin Avrupalılardan üstün oldugunu tarihi ve kültürel olarak biliyorum.
Her devlet yıkılır. 2000 senelik Çin dahi yıkıldı.
Cumhuriyette yıkılır, İmparatorlukta. her şey faniliğe mahkumdur.
Lakin cumhuriyet küçük bir toprakta sıkışmayı ve çok başlılıgı getirip başımıza sorun açarken. İmparatorluk engin topraklar, farklı kıtalar ve tek demir başın önderliğinde ilerlemeyi saglar.
Roma, Osmanlı Çin, Kutsal Roma hepsi asırlarca yaşadılar. Cumhuriyetiniz akp dönemini çıkarırsak 80 senedir. Kemal Paşayı güzellemekten başka bir halt yapmadı.
İmparatorluklar kendi çağlarında yaşadılar. Günümüz çağına uygun değiller modern çağda doğru bir hedefe yönelmeyi sağlayan cumhuriyettir. Türkiye Cumhuriyetini bitiren şey ise demokrasiye geçiştir.
Tebrikler Anglo- Saksonlar size nişan gönderecek. İngiltere, Amerika İmparatorlukculuk oynayacak dünyada büyük emmeller peşinde koşacak ben de popo kadar bir cumhuriyet ile iftihar edip demokrasi mavallarıyla vakit kaybedeceğim öyle mi?
Sınırlarınızı korumak istiyorsanız sınırlarınızı genişletin der Attila.
Artık fetih yoluyla güç hegomanyası bitti artık ticaretle yatırımla oluyor. Demokrasi boş iş. Senatoya dayalı bir sistem daha mantıklı başta da belirli dönemlerde görev yapacaklar diktatörler gerekli.
Anlamadın galiba korumaktan kastı ne? Kısaca diyor ki adamın, namusuna, şerefine hakaret ya da anıtkabir, heykele zarar verirsen cezayı yersin diyor korunma yok.
Kemal paşanın yerdiği Vahdettini methetmek suçtur demişler mahkemede Necip Fazıla. Kemal Paşanın sevmediğini sevmek Kemal Paşadan nefret etmektir demiş bunu bir hakim diyor.
Daha sonra Saltanatçı olmak cumhuriyete karşı çıkmaktır. Cumhuriyete karşı çıkmakta Kemal Paşayı sevmemektir. Vay efendim onu sevmeyen vatan hainidir şudur budur. Kadir Mısıroğlu hakkında bir gazetede yazmışlar.
Ana Sayfa > Gündem > Sorular > Geçen tören tam bir İmparatorluk Töreni gibiydi değil mi. Onlarca ülkenin lideri Erdoğan'ın zaferi için tebrike geldi. İzledin mi?