Sevgilim benim doğum gününde bana hediye almıştı hediye aldığı gümüşcude çok güzel bir tesbih vardı çok beğendim içimde kaldı falan dedi. Bende ona doğum gününde almaya karar verdim ona söylemedim ama. Tesbih 500 TL güzel bir tesbih. Not da yazdıracağım. Hiçbir fikrim yok sizce ne yazdirmaliyim nota fikir verir misiniz birde sadece tesbih alacağım kötü mü sizce
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bence yeterli önemli olan zaten fiyatı değil özelliği onu çok sevmiş sevgilin onu alman yeterli. Nota gelirsek düşünmem lazım aklıma gelirse yazarım.
Tamam not aklınıza geldimi kaç gündür almadim önce notu bulayım dedim,😀
Nefesime nefes , canıma can katan sevgilim. Ben varken ellerim , ben yokken bu tespih olsun avuclarinin icinde...
Nice bizli senelere
İyi ki doğdun
Sence nasıl bi
Bence olmuş sabahtan beri senin mesajın aklımda 😂😂😂
Öyle saçma sapan şeyler düşündüm ki bu çok güzel kısa ve öz
Yaa teşekkür ederiiim♥️♥️
Ne demekk sevgilin beğendi mi
Bir ay sonra doğum günü o zaman verecehim
Tamam bekliyorum :)
Benimle Olduğun Zamanlarda Şükür, Bensiz Olduğun Zamanlarda Sabır Çekmen İçin ;)
Gerçekten yazilirmi bu😄
Nefesime nefes , canıma can katan sevgilim. Ben varken ellerim , ben yokken bu tespih olsun avuclarinin icinde...
Nice bizli senelere
İyi ki doğdun
Sence maisl hu
tesbihe ne not yazdırılırki hahaha ne tesbihi hem ya
Kimi erkek seviyor benim sevgilim çok beğenmiş o yüzden onu almaya karar verdim ben. Not olarak ne yazmaliyim
erkekimmmmmmm yazdır
Nice bizli senelere
İyi ki doğdun
Nasıl snece
çektikçe beni hatırla
Bilmece severim osbir bildim mi 😶
Böylemi yazayım sadece başka yokmu
@DigitalRuh ruh hastasıysa böyle anlayabilir elbette.
Fikir iyi bence
Not olarak ne yazayım sizce
Bilemedim ben de yaşamadığım için sanırım 😄
Nefesime nefes , canima can katan yarim. Ben varken ellerim , ben yokken bu tespih olsun avuclarinin icinde... Doğum günün kutlu olsun nice mutlu bizli senelere nasıl snece
Ben varken ellerim ben yokken bu tespih yazman yeterli olur bence
Ama biraz daha mutlu olur sanki nefesime nefes canıma can katan sevgilim de olsa başında kötü mü olur mutlunolmazmi snndnensndns
Hayırlı olsun yaz
Öyle yazılır mı ya
Evet
😂
Nefesime nefes , canima can katan yarim. Ben varkwn ellerim , ben yokken bu tespih olsun avuclarinin icinde.. doğum günün kutlu olsun nice mutlu bizli senelere sevgilim
Güzel. d