Güncellemeler
+1 yıl
Anca slogan atmayı biliyosunuz birleşe birleşe kazanacağız. Birleşmekten kasıt ilişki galiba
Güncellemeler
+1 yıl
Ben haksızmıyım chp liler boş boş konuşmaktan başka ne yapıyor
Devlet yönetmekten zerre anladığınız yok zaten aslında erdoğanın kazanamsını isteyen sizsiniz. Hatta korktunuz bir ara acaba yoksa bizmi kazanıcaz diye. Bu arada bende muhalif biriyim ama size bir daha oy vermeye gideceğimi sanmıyorum pasifize insanlar sizi. Akp şimdiden yerel seçimlere bilendi yine hile ile belki istanbulu ankarayı alacaklar. Sandıklara sahip çıkmayanlarsınız. Yemin ederim hepiniz erdoğanın gemisine çalışıyorsunuz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Abla bu nasıl bir paronaya kurban olayım kendine gel.
Yok yok valla erdoğana çalışıyor hepsi
Şu anki CHP kadrolarını (üst kadroları) başkan dahil hepsi Erdoğan'ın adamı bence.
Oy verenler bile öyle. Hiç birinin umrunda değil çoğu oy vermeye bile gitmiyoer sadece beleşe zafer bekliyolar
Kazanırlarsa üstlerine alınacaklar havadan zafer sahibi olacaklar
O parti sadece Mustafa Kemal zamanında zirveyi gördü o kadar. O seviyeye birdaha gelmez.
Haklısın gerçekten
Şimdilerin kemalist göründüğüne bakma yanından geçmez
Yok ya zaten Atatürk düşmanı chp lilerin alevilerin zaten geçmişten gelen acıları var Atatürke karşı
O konu hakkında bilgim yok
2028 de daha güclü bir parti gelecek kimler olur bilmem ama ülke Chp ye teslim etmek demek Yılana fare bırakmak la eş değerdir.
O gelecek partide sizin kuyruğun uzantısı yani yılanın arkası olur.
Dostum bu ülkede her zaman yanlış işler olmuştur. Ben Sayın CUMHURBAŞKANIMIZI destekliyorum ama kötünün iyisi diyorum. Chp dediğiniz yönetim ATATÜRK Sonrası İSMET İnönü geldiğinde paralardan ATATÜRK ümüzün resmini kaldıran Toplu yerlerden de aynı şekilde İSMET İnönü yazdıran bir rejim . Şu an da ATATÜRK ümüzün ilkelerini kağıttan zor okuyan bir düşünce ama sözde ATATÜRK çüyüz. Chp nin kurtuluşu MUHARREM İnce dir. Ama oda dönmez.
2028 De Sinan Oğana güvenmemiz gerektiğini düşünüyorum
Soğan cücüğüne mi ülkeyi emanet edelim köpeğe ederim daha iyi
CHP nin kurtuluşu deli Muharrem mi 😄. Yav ona verdiniz gazi verdiniz gazı uçtu kafası iyice tozuttu en sonunda kasedi. p*rno kasedi olan adama ülkemi emanet edelim. Haaa başımızdakilerinin kasedinin olmaması ahlaklı olduklarını göstermiyor sadece şeytanlar faka basmıyolar.
Soğan 8 tl ye kadar düştü 25 30 lardan bilmiyorsan söyliyim :D
Senin düşünce bir gelecek yok kafan Sadece RTE gitsin ne olursa olsun 85 milyonluk ülkede bu ideroelejiyle yaşayamazsın maalesef. Bana vaad vermelisin ve neler yapmışsın ona bakmalıyım oy verirken buna dikkat etmeliyiz.
Haaa bi akpliyle asla aynı düşünceye sahip olmam ama sana şu konuda katılıyorum CHP liler bence Atatürkü sevmiyorlar dersim davalarından alevi katliamından dolayı içlerindeki Atatürk düşmanlığını dışarı belli etmeselerde atamadılar bence
twitter.com/denizucar3/status/1657467250020954112
Chp liler kardeşlerim de bunları yayıyor.
K. K nin son kaset operasyonundan sonra adama bunu yapıp beraber olalım demek anca o zihniyete yakışır.
K. k nin Chp için yaptığı tek iş yok DENİZ BAYKALA da aynısını yaptı. 2018 de biliyordu kazanmayacağını İnce mecburen aday yaptı. MUHARREM İNCE 35 YILINI VERDİ BE CHP YE ayıptır adama neler yaptınız.
GERÇİ SİZİN İDEROLEJİNİZ YOK. BU ülkeye o yüzden hiç bir zaman hizmet edemeyeceksiniz.
Verdiğiniz hizmetleri görüyoruz. NARLIDERE DE SU SIRALARI B. K GİBİ KOKAN İZMİR den bunu anlıyoruz. Depremzede Kardeşlerimizi belediyenizin yurtdan çıkarmasından da anlaşılıyor.
SİZ BU ÜLKEYE HİÇ bir şey vermeyin. Verdiğiniz şeyler belli. ( HEYKEL )
ATATÜRK Ü ben kadar seviyor olamazlar ATATÜRK şu an yaşıyor olsa sence ilk hangi partiyi kapatırdı hdp haricinde?
Şimdi gösterdin aktrol olduğunu kaset plak işinin uzmanları sizsiniz. Ben pudra şekerci bir solcu alevi görmedim en çok sizin seçmenlerden çıkıyor. Kendi olmayan ahlaki yapınızı anlatmayın. Benim demek istediğim karşılıklı parti karalama değil sizi buraya yazmaya kalksam SAYFALAR VE GÜNLER YETMEZ O KADAR IÇTINIZ ÜLKENİN TA ŞEYİNE KOYDUNUZ. Tabi oy alamayınca b ok kokan İzmir olur. Tek gayemiz oraları size kaptırmamak rehavete kapılıp umarım ayakta uyuyan mal sürüsü chpliler gözünü açar ve önemser
Size yedirmeyeceğiz kalelerimizi unutmayin İstanbul Ankara İzmir bizim bizim kalacak çalıp çırpamayacaksınız. Depremzedeler sizin paralı teolleriniz kendilerinin önüne iktidar bir şey atar diye bir umut kendilerini göstermek istediler. Ortada kameraların önünde şov ZEKİ MÜRENDE BİZİ GÖRECEKMİ. Belki ev verir beleş 😄
Akp yi kapatırdı tabikide hırsızlığa hileye suryeli kaçkınlara müsama göstermezdi elbette
Okuyup hemen cevaplıcam.
Muharrem ince kendi kendine kçını kaldırdı ama kendine etti chp nin içindeki ayrı bir yüktü Chp nin özünde adam gibi bir lider olmadı baykalda öyle. Bunlar sadece muhalefeti seviyor. Aslında chp oy verilecek bir parti değil çünki bu organize bir durum hepsi patır patır akp ye geçiyor zaten ajanlar hep bunlar. Ama oy verecek kimse olmadığı için veriyoruz mecburen
Aktroll? İnsanlar düşüncelerini söyleyince Ya paralı asker ya da aktroll oluyor tamamen sen gibi düşünmemem sebebiyle sözde özgürlük diyorsunuz ama siz sen beni aşağılıyorsun? Neyse benden önemlidir Ülke devam ediyim. Uyuşturucu konusu 1 kişinin yaptığı şeyi herkese yıkamazsın . O zaman sorayım İzmir 1. ci milletvekili adayınız FETÖ cüdür. Siz FETÖ cü mü oldunuz? Dostum İzmir konusunda ŞEHİR kokuyor leş gibi bunu ben söylemiyorum SOL GÖRÜŞLÜ CHP li dostlarım söylüyor. Ben İstanbul'da yaşayan biriyim bunu bilemem zaten. İSTANBULUN Da hali ortada merak etmeyin 2024 de insanlar bence gerçeği görüyorlar. Gerçekten hak eden kazansın. BANA İCRAAT VERSİN DOSTUM LAF konuşmak basit iştir. AKP kazansın demiyorum bana İCRAAT vericek kazansın.
DEPREMZEDELER HAKKINDA DÜŞÜNCELERİN TAMAMEN ÇİRKİNCE. SEÇİMDEN SONRA OLDU O OLAYLAR TAMAMEN SONUÇLA ALAKALI İNSANLIĞINI KAYBETMİŞSİN SEN BEN SANA DİYİM.
MADEM BİZİM PARALI TROLLERİMİZ %8.5 OY ALDIGIMIZ HATAY DEFNE DE 3 AYDA YAPARIZ DEDİĞİMİZ HASTANEYİ 2 AYDA NEDEN AÇTIK. AMACIMIZ NEYDİ?
SHOW DİYORSUN. Kadın diyor ki ben depremzedeyim beni sokağa atıyorlar. YARDIM İSTİYOR Oda bir insan sen düşüncesine bakarak insanı sokağa atar mısın? İzmir de de depremzedeleri kim evlerine yerleştirdi hiç araştırdın mı. Hükümet mi oradaki belediye mi? Ben sana diyim HÜKÜMET.
Biz insana bana oy versin diye yargılamıyoruz TÜRKİYE CUMHURİYETİ VATANDAŞI OLARAK YARGILIYORUZ.
Hırsızlık da hırsızlık hep konuşuldu. Kanıt var mı yok. ÜLKE EKONOMİ DİCEKSİN FETÖ GEZİ PARKİ OLAYLARI PANDEMİ DEPREMLER KİM GELDİ BUNLARIN HAKKINDAN? O KADAR YAPILAN YOL KÖPRÜ ARABA UÇAK TANK HAVALİMANLARI BUNLAR NEYLE YAPILIYORLAR ARAŞTIRDIN MI AMA LAFA GELİNCE HIRSIZLIK.
TAYYİP ERDOĞAN BU ÜLKEYİ DEVRALDIĞINDA KURUŞ YOK TU VE NE HALE GETİRDİ SİZ GİBİLERE İYİ YAPMAK YARAMAZ.
SURİYELİ KONUUSUNA GELELİM. YAVAŞ YAVAŞ GÖNDERİYOR 600 BİNE YAKINI GİTTİ 3 MİLYON KÜSÜR KALDI ONLAR DA GİDECEKTİR. KATAR DESTEĞİYLE SURİYE KUZEYİNDE PRAMATİV EVLER YAPILIYOR ARAŞTIRMAMIŞSINDIR Kİ NERDEN BİLECEKSİN.
twitter.com/.../1663281819066724357
MUHARREM İNCE yi dinle bakalım haksız mı haklı mı görelim?
Yav evet evet gönderiyorsunuz suriyelileri amerikaya kanadaya kalanları daha çok dolduruyorsunuz. Size muhalefet eden oy vermeyen herkes terörist oy alamadığınız iller puuu kakaaa. Ne olduğunuzu sizde biliyorsunuz ama bozuk çirkef kendini haklı görürmüş. Başımızdaki ölüp gidecek ayakta duramıyor Şuraya Peygamber geldi deseler aha Şurayada Tayyip geldi deseler hepiniz Tayyibe koşarsınız. Öcalancılardan farkınız yok
Neyse uzatma cahile laf anlatmak zordur uğraşamam
Muharrem ince denen divaneyi dinleyeceğime osuruk sesi dinlerim seni de dinliyorum zaten
Ben terörist siniz demiyorum ki HDP nin terörist olduğunu bilip destek alıyorsunuz buna karşıyım?
Bak ben sana neler sordum senin yazdıklarına bak peygamber felan diyorsun kimse peygamber demiyor ki?
Cahil diyorsun benim sorduğum şeylere saçma sapan cevaplar veriyorsun? ALAKASI 0
Madem cahilim beni aydınlatasana bak ben seni aydınlatıyorum.
Muharrem İnceye hakaret ediyorsun attığım videoyu izlediysen gerçekleri görüyorsun.
maalesef sen Kör sün dostum.
Sakin ol şampiyon Kılıçdaroğlu gençlerin umudunu çöpe attı aday oldun da ne oldu kaç kere kaybettin yetmedi mi daha kaç kere yenilmen gerekiyor o adam istifa etmezse inadına Akp ye oy vermezsem bende adam değilim hiç oy vermedim bugüne kadar ama verecem böyle devam ederse
Yav hadi aktrol seni chp nin içindeki herkes ajan hatta meral akşener ali babacan da
Aktrol sen olmayasın kişi kendinden bilir işi
Chp den daha doğrusu muhalefetten midem bulanıyor artık ama senin gibi midesiz olup akp ye oy vermem allah kırar o elimi verirsem
Kılıçdaroğlu gitmesin bak bakiyim neler oluyor diğer seçimde bunu da yaz
Kılıçdaroğlu gitsin gitmesin seçimin içine sııçtı zaten bu bir gerçek evet vasıfsız bir adam onda liderlik vasfı yok umarım yerel seçimlerinde içine sçmaya kalkmaz ekrem imamoğlu ya da bizim millet mansura verird onu aday yapacaklardı ama kemal bok böceği gibi girdi araya. Olan oldu zaten gitse nolur gitmese seçimlerden uzak dursa kafi
Kılıçdarda tayyipçi mi acaba
Öyle olduğunu düşünüyorum