Neden CHP’nin içine böyle bölücü Pkk sempatizanları adamı doldurdu amacı neydi ben kırgın bir Chp’liyim daha bu adama oy falan vermem zaten kaybettide bu kafayla kadroyla daha çok kaybeder

Neden CHP’nin içine böyle bölücü Pkk sempatizanları adamı doldurdu amacı neydi ben kırgın bir Chp’liyim daha bu adama oy falan vermem zaten kaybettide bu kafayla kadroyla daha çok kaybeder

Bence muhalefet olmak kolayına geliyor kim ülkeyle uğraşacak aynı maaşı aynı adam kayırmaları zaten yapıyorlar. Delegelerin %80 i de kendisini destekliyor Atatürk gelse bile alamaz genel başkanlığı elinden bunu biliyor o yüzden rahat.
Artık istifa edecek kardeşim Atatürk gelse bunu 50 parçaya bölerdi bölücüleri partinin içine doldurduğu için orası kesin
Pkk’lı bu Kemal bence zaten dersimli Atatürk’ün dersimde şeyh saidi bastırdığını biliyorsun Buda dersimli Atatürk’ten intikamını almaya çalışıyor birde Kürt her Kürt Pkk’lı değil tabi öyle demek ayrımcılık olur ama bölücü Kürtler olduğunu sende bende biliyoruz Buda kesin içten içe bölücü ve Atatürk’ün partisini ele geçirmiş
İmamoğlu başa geçerse mi
Onuda mı atar partiden
Chp bu adamdan kurtulamadı bir türlü
Cevap
2Cevap
Kimlik kaygısından dolayı bir kısım seçmenin oyunu alması zordu.
Nasıl yani
Etnik ve mezhebi durumları kastediyorum.
Ee pkk sempatizanı adamın CHP’de ne işi var
Ne PKK'si? Bunlar palavra. Mademki o kadar eminsiniz Sayın Kılıçdaroğlu'nun sempatizan olduğundan. O halde gidip şikayet edin.
Palavra aynen aç oku Twitter’da bak bakalım
Twitter gibi yerlerde pek çok şeyi iddia edenler vardır.
KEMAL beyin ak partiyi desteklediğini düşünüyorum
Gizli akp ajanı
Bencede
Gizli akpli bu
Bilerek kaybediyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?