2000 yıllarında bu listede 190. sıralardaydık. Şimdi 19. sıraya kadar yükseldik. Yakında 1. sıraya çıkarmayız.

2000 yıllarında bu listede 190. sıralardaydık. Şimdi 19. sıraya kadar yükseldik. Yakında 1. sıraya çıkarmayız.

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Kişi başına düşen milli gelir önemli. Orada yaşayan insanların refahına bakmak lazım.
Kişi başı önemli değil. Çinde kişi başı milli gelir $12,970 ... Türkiye'de kişi başı milli gelir $11.932... kişi başı milli gelire bakarsak Ekonomide Çin ile kafa kafaya gidiyoruz. Ama Çin'in ekonomisi bizden çok daha güçlü
5. sırada hindistanı görünce ciddiye alamadım
Cahil cahil konuşma ve vikipedia'da hindistan ile ilgili yazan ekonomi bölümünü oku. Cehaletiniz beni hayrete düşürüyor https://tr.wikipedia.org/wiki/Hindistan
1. lik tabi ki mümkün değil ama bir 15 olsak yeter bize
Sefillik sıralamasında 13. ydük geliriz bence ya
O sefillik listesine de baktım. Sri Lanka o listeye göre bizden daha az sefil ama Türkiye'de çalıştığın 1 ay ile Sri Lanka'da çalıştığın 1 yıla bedel. Burada 1 ay çalışıp kazandığını Sri Lanka'da 1 yılda harcayabiliyorsun. Sri Lanka'da 1 yıl asgari ücretle çalışırsan Türkiye'de 1 ay çalışmış gibi oluyorsun ama listeye göre bizden daha az sefil ne hikmetse
Hayır bunun önemi yok kişi başı daha önemli
Kişi başı önemli değil. Çinde kişi başı milli gelir $12,970 ... Türkiye'de kişi başı milli gelir $11.932... kişi başı milli gelire bakarsak Ekonomide Çin ile kafa kafaya gidiyoruz. Ama Çin'in ekonomisi bizden çok daha güçlü
Ben halkın ekonomisini diyorum hindistan dörtte ama halk sefalet içinde
Obaaaa. Uuuuuu. Erduuuaaaann 💗💗💗
Başka bir evrende geliriz