Evet arkadaşlar akp siirt milletvekili yasin aktay suriyeliler giderse ekonomi çöker ve gerekirse suriyelileri türkleştirme projesini hayatı geçiririz gibi bir konuşma yaptı! Iktidar suriyelileri ülkelerine göndermek yerine vatandaşlık mı verecek?

Evet arkadaşlar akp siirt milletvekili yasin aktay suriyeliler giderse ekonomi çöker ve gerekirse suriyelileri türkleştirme projesini hayatı geçiririz gibi bir konuşma yaptı! Iktidar suriyelileri ülkelerine göndermek yerine vatandaşlık mı verecek?

sanmıyorum
bir kısım zaten gider
ama bizim bölgeler de annesi oraya buradan gelin gitmiş kişiler filan da zaten Türk vatandaşı oldular çoktan..
Bide oturum alanlar var yatırım vb gibi
Benzer açıklamaları mehmet özhaseki'de ve içişleri bakanıda yapmıştı.
Birde bir kısımın gitmesi yetmez, hepsi defolup gidecek! Bu ne ya her önüne gelen elin arabına vatandaşlık veriliyor, türk ırkı tehlikede!
Aslında anne ya da babadan Türk vatandaşlığı alıyorlar
Soy bağı tespit edilerek onları göndermek zor mahkeme kararıyla oluyor bu.. ve çoğunlukta Türkmen kökenli Arap değil
Arapların gitmesini bende kökten istiyorum..
Türkmenler bizden bizim kanımızdan onların başımızın üstünde yeri var, ama bu arapların tamamı gönderilmeli böyle rezalet olmaz ya. Vatandaşlık verilen türkçe konuşamayan araplarda var, türk datandaşlığı bu kadar mı ucuz! Türkiye'nin başına dert olacak bunlar göreceksin onun için derhal suriyeli yönetimiyle masaya oturulup anlaşılıp bunların gönderilmesi lazım.
Cevap
4Cevap
Burada bir haber var bana mantıklı geldi
https://www.habervesaire.com/suriyeliler-kurt-nufusu-dengelemek-icin-kullaniliyor/
canakkale kac arap sehit oldu arastir.
@reykart2 ben irk ayirmam. ermeni yunan olsun devletine sadik olsun yeter. kafatasciligi birakin yil olmus 2023 ameka.
cocuk yap o zaman ağlama,
Başka ne bekliyordunuz ki
boş ver yorma kendini umrumda değil. Nasılsa zeki okumuş gençler bi şekikde kendini kurtarir
Lütfen gönderilsin ya yoksa kardeşimle evlenecek bu suriyeli çoğalsın istemiyorum:(
Akp oy vermememin tek sebebi bu nefret ediyorum Suriyelilerden
Zaten veriyor 😡😡😡😡
Yazıklar olsun.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?