1 aya kalmaz dolar 30 tl ekmek 10 tl olunca Seçim kullanan arkadaşlara göndereceğim video bu sizde var mı bişeyler
Sığınmacılardan, Ekonomiden, işsizlikten dert yanan AKP’li arkadaşlara göndereceğim cevap #2023secim #pirom #Pirus pic.twitter.com/MIaEYQpZCr
— Ozan (@ozydmr) May 29, 2023
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
50 yi görür zaten
Ben almanyaya yerlesip doların daha çok artması için erdoğana oy atmayı düşünüyorum sdsddfdf
Kısa zamanda bende gidiyom buralardan :D asdjlalsd
Giden gitsin ya ben artık bir vatan göremiyorum dün de gördüm ki sadece suriyeliler değil bizim halkta potansiyel suçlu magandalar. Bu insanlasın arasınfa yasamak istemiyorum
Kim istiyor ki adam sarayın önünde koşa koşa gidiyor
Valla ben almanyada euromu yer yılda 4-5 ülke gezerim. Gercekten beslenirim burada kimya labovutsrı yiye yiye bu yamyamlara benzicez gencken dinamikken beynimizi kullanıo göçelim ben orada da aynı mesleğimi yapıcam
Ben de aynı mesleği yapacağım, cidden bunaldım artık
Benim arkadas gitti 1 yıl bile olması cok mutlu ben de mutlu olurum kesin
Kesinlikle olursun bende gideceğim zaten ya
Oda kendi mesleğini yapıyor
Senin mesleğin nedir
Ben okul öncesi öğretmeniyim. Almanyada insanlar çocığu mğrenir öğrenmez kreş sırasına giriyormuş arkadaskm da diyor B1 sertifikanı al daha gelmeden bir şirketle anlasırsın davetle gelirsin dedi çok basitmiş benim için sadece dil öğrencem ona da basladım
Bende başladım biraz dili yeteri kadar öğrenirsem gidiceğim bende ama bakalım
ben burada devlet memuruyum memuriyetimi yakıcam istifa etcem. Bu da gitmemde baya etkili zaten yesil pasaport alıcam
Ben de yazılımcıyım, bende buradaki birikimleri yakacağım sanırım
Arkadasımın sevgilisi irlanda da facebookta çalışıyo çocuk bir maaşıyla iphone tablet, telefon, saat ve pc aldı
Bizde burada sürünüyoruz vay ülkenin hali aç değiliz diyenler karnımız aç olduğunu düşünüyor genelde
Benim karnım ax değil maddi durumum iyi bir ev iki arabamız var ama gelecekten şüpheliyim devlet maas ödemeuecek ilaç ithal edemeyecek duruma düşebilir. Hasta bir kardesim var yurt dışına gidip onu da ailemi de kurtarmam lazım covid dönemi bile ilacını temin edemediğimiz oldu
Ülkede bunlar hep es geçiliyor, varsa yoksa reis racon kesti
Ya sorma hepsi maganda dunde gördük valla o yüzden ben kendimi ve ailemi kurtarma derdindeyim
En iyisini yapıyorsun en mantıklısı o
Ohh olsun şarkısıyla sokaklarda havai fişek patlatacaz😌👍