1 tanesi 40 doğuruyor resmen
Yazıklar olsun...
İki terör örgütü arasında seçim yaptırdılar bize resmen yazıklar olsun. Çıkmadı ki birisi şu göçmenleri postalasın, terör için tam yetkiyle jitemi yeniden açsın. Gelmedi bir Atatürk sevdalısı yoldaşı.
Cevap
11Cevap
Bunu surilerin iş verenlere onlara sessiz kalanlara söyle bu ülkeye gelmelerine neden olanlara söyle
Bundan sonra biriyle tanışırken memleket sormak farz oldu.
Hdpli pkk lilarin kurdistan storysini görmekten iyidir. Bunlarin Arap olduğu dilinden zihniyetinden belli. Ama kürt olup Türk vatandaşı olanların içinden bölücüleri bulamazsin.
İyi misin bilader başka ülkenin vatandaşı senin kaderini belirliyor hoşuna mı gidiyor bu durum
Yakında suri bayrağı görürsün.
@KisStaNbuL haklısın. Benim bu bebek katilleri yüzünden canım çok yandı. O yüzden mülteciler gibi ileride büyük sorun olacak bi problemi göz ardı etmek zorunda kaldim. Eğer birileri o eli kanlı örgütü devlete sokmak istiyorsa, o örgütün siyasi uzantisiyla anlaşma imzaliyorsa ben buna izin vermem. Ama bu demek değildir ki akp adımını doğru atmıştır. Mülteciler konusunu sayın Sinan Ogan a bırakıyorum.
Sinan tam bir or. sp çocuğudur ona mı güveniyorsun. Travesti bu kadar dönmedi
Sinan Ogana oy verdim. Sonra da rte ye verdim. Sinan Oganin konuşmalarını gidip de başkalarından dinlediysen sana kizamam. Git kendi konuşmasını dinle. Sinan Ogan bu zamana dek tarsf tutmadı. Ne kandil dağı ne domuz bağı dedi. Aynısını ümit ozdag da dedi. Ama Chpliler gidip de sadece Sinan Ogana dönek diyorsa buradaki olay tamamen linç etmeye dayanmaktadir. Aynı şekilde meral aksenere de dönek dediniz. Muharrem inceyi cektirdiniz. Sinan Ogana da dönek dediniz. Bu yüzden kaybediyorsunuz. Ama anlamaniz için ne kadar seçim kaybedilmeli bilmiyorum.
Ya sus hepsini dinledim ne anlatıyorsun be
Susturarak kendine birsey katamazsin. Dinlemeyi araştırmayı bil. Kendi bildiğini okuma.
Bak kardesim eğer bu kadar rahatsizsan geçmişte kimlerin kimlerle beraber olduğuna bir göz at ondan sonra gel konuşalım senle
@KisStaNbuL eskiden rte kandilleydi. Şimdi kandili bombaliyor. Eskiden kk kandile düşmandı. Şimdi kandilin desteği için anlaşma imzaliyor. Şimdiye mi bakalım geçmişe mi? Eğer Türkiye halkı bu rte ve kk adaylarini cikarmasaydi başka adaylara yonelirdim.
Ne anlasması? Belgesi nerde? Kanıtın var mı?
@KisStaNbuL yani diyorsun ki hdpliler hiçbir şey istemeden kk ya destek verdiler. Sezgin tanrikulu ile selo nun aciklamarini okuyabilirsin. Seloyu birakacskmis. Kayyumu kaldıracakmis. Özerklik verecekmiş. Bu 3 şey doğu vilayetlerine kabus oldu yılardır. Hdp nin istediği şey de bu 3 şey
KK o kadar açıklama yaptı, TV programlarına çıktı mitinglerde vs her yerde söyledi özerklik bakanlık vs olmadığını.. düşünüyorum da bu adam daha Türkçe nasıl ifade etsin... He bu arada bundan sonra akp hdp ile görüşür masaya oturursa hiç şaşırmam hiç de vicdanım sizlamaz onu sen ve senin gibiler düşünsün gene kandirildik demeyin vesselam...
Onlar muhtemelen prokovokatörlerdir suriyeli degildir
Hayır mahalleden takipleştiğim suriler
Onlar istek atmıştı yoksa sevdiğimden değil umursamadım
Çok moralim bozuk ya neden kimse ciddiye almıyor ya
Bu seçimi
Adamlar en azından faydasını gördükleri tarafın kazanmasına seviniyor.
Bence çok güzel oldu ülkeyi bölseler daha mı iyi olurdu kerhanelerden çıkardınız ozaman
Kerhanelerde yedi yirmdört siz varsınız s. trmeye doymadınız tayyibe
Selahattinin serbest kalmasını istiyorsanız bize katılcaksınız diyen başörtüye bez parçası diyen or**pu çocuklarını tutun buna cevabın var mı acaba?
Beter olun
Başörtü diye diye bi yerinizi yırtıyorsunuz ama elinize milyon tane kişi eli değiyor
Ülkemizi bölemiyceksiniz cahiller sizi şu an size g**tüyle gülüyorlar
Kudur sen kudur. Siz böyle oldukça daha çok dersin büLemÜcekSinİz diye
şu an sana gülüyorum yaa
Ben Kemal gidiyorum demesi gerekmez mi adam yine kaybetti
memnun olmayan biri varsa karşısına geçip sizin yüzünüzden diyip susarım bu kadar net.
Memnun olmayan?
"aa ekonomi çok kötü" "ülkede çok Suriyeli var" diyen birine tek sözüm, sizin yüzünüzden olacaktır.. fırsat verildi hemde iki defa buna rağmen sonuç buysa her şey mübah bu halka.
Yazıklar olsun inşallah bin pişman olup burunları sürünsün
olan bize oluyorda belki akıllanırlar diye umuyorum sadece.
Memnunlardir yazık oldu guzel ülkeme
Suriyeliler kazandı, Türkler kazandı, herkes kazandı. Sadece PKK'lılar kaybetti
Pkk kadar taş düşsün başına. O taşa da muhtaç ol inşallah
Memnunum diyen çıkar emin ol öyle bir cahiliyet
Neden memnun olmasınlar
evet
İnşallah perişan olursunuz kararından
Evet
Ewet🇹🇷
Bi gün bi afgan bi suri bacına anana tcvz ederkende aynı tepkiyi bekliyorum
Ben sana ederim🇹🇷🇹🇷🇹🇷
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?