..
Kemal Kılıçdaroğlu 21:30 da konuşma yapacak sizce istifa eder mi?
..
Bence artık CHP'nin başından tamamıyla istifa etmesi gerektiğini düşünüyorum zira aylarca aday olmaması konusunda insanların söylemlerini dikkate almayan ve her çıktığı seçimde kaybeden bir insana daha fazla CHP'nin başında durmasını istemem.

Keşke Ekrem İmamoğlu ya da Mansur Yavaş alıyor olsaydı böyle olmazdı yani verilen birçok vaat zaten kaybedeceğini kendine inanmış gibi davranıyordu. Bol keseden vaat veriyordu,

Adam hem seçim kazandı hem de chp'nin içine öz eleştiri yapıyor. Söyledikleri konusunda haksız da değil.

Sözcü gazetesi bile bu manşeti yazıyorsa gerçekten adam kazandı.
28 Mayıs, 2023 Pazar 21.03
İkisini de desteklemedim sandığa da gitmedim. Ama chp seçmeni hiç şaşırtmıyor aday olunca sövdüler, sonra göklere çıkardılar, kaybedince istifa diyorlar yine yazık gerçekten. Bir duruş olmalı insanda. Ben ikisine de oy vermeyerek tepkimi gösterdim. Keşke insanlar da istemedikleri kişiye böyle tepki gösterse. Biri gitsin diye kötü olana oy verilmez. İyi olana oy verilir. İyi olan olmadığı için oya gerek yok.
Gerçekten haklısın kendi içindeki adamlara sahip çıkmıyorlar ki seçim kazanmayı düşünecekler ya bu canımsın millet de zaten ne duysa inanıyor şaşırmadım haklısın
Şu an agliyorum biliyor musun laik ve cagdas turkiye icin bize lazimdi
simdiki muhalefet iktidar zamlarla enflasyonlarla terorle anamizi aglatacak
boş ver ağlama zira sadece olacak olan oluyor
illegal yolla oluyor ama layigiyla degil
ayrica halk memnun demissin nem alanananlar memnun bizim gibi haksizliga gelemeyenler degil bu mesele vicdan meselesidir asil burada insanlarin merhametleri sorgulanmalidir sen bugun iyisin yarin nasil olacaksin torunlarina iyi bir gelecek birakacak misin
İlerisi değil şimdiye bak
yani ben almanyaya gidicem amcamin yanina olmaz olsun diyotum boylr hukumet
Kabul et etme oldu
İstifa eder mi bilmiyorum ama bi umudum vardı be belki Kılıçdaroğlu Türkiye yi düzeltir diyordum ama başımızın belası yine seçildi Tayyip yani ne diyelim hakkımızda hayırlı
İstifayı bilmem de bu deva, dp, gelecek gibi vasıfsız partilere 40 vekil vererek sağlam bir kazık yedi.
İşte kazanırım mantığı ile onlarla Birlik oldu AK Parti seçmenin oyunu alırım diye düşündü ama olmadı
Cevap
9Cevap
İstifa etmez ama etmeli. Yine o koltuğa yapışır. Zorla da olsa koltuktan inmeli. Yerine Ümit Özdağ geçmeli
Ben artık bu millete hiçbir şekilde acımıyorum ağlayana Bir tekme de Ben vuracağım
Keşke kazansaydı ya harbiden adam kaç senedir alamadı ya tayip tam bir diktatör oldu artık26 sene olacak ben anlamıyorum
Kardeşim insanlar neyden anlıyor biliyor musun bu tür halkı
https://youtu.be/DjFjo6Sbcyg
Aynı bu videodaki gibi düzülmekten hoşlanıyor bunun yanında iki lafı bir araya getiremeyen insanlar senin ülkende oy kullanıyor benim gözümde AKP'ye oy veren vatan hainidir
Abi bu adam ülkenin batması için daha ne yapabilir ben anlamıyorum farbikaları sattı özelleştirdi limanları sattı üniverste öğrencilerine sürt*k dedi ekonomi battı zaten bizim allahımız var diyip canım anadolu halkını kandırıyor zaten ona oy atan kesim ya anadoluda yardımlarla yaşayan insanlar ya da onlar sayesinde buralara gelmiş olan iş adamlar mütahitler ve paralarının değerliği gitmemesi için ekonominin düzelmesini istemeyen gurbetçiler adamlar 1 lirası bizim 20 liramız orada tuvalet temizliyorlar burada kral gibi takılıyorlar adam nasıl bu kadar insanı hala tutabiliyor anlamıyorum tam bir dikdatör
Şurda 10 sene önce dağdan inen teröristleri davul zurnayla karşılayan adam çıkmış çıkmış kendini desteklemeyene fetöcü yok bilmem neci diyip hain ediyor seni kendisi daha dün kankayfı fettullahla o suçlu olmuyor sonra geliyor bizi kandırdılar bilmiyorduk yok dış güçler ya ben anlamıyorum cahil ordusu bir halkımız var
Kesinlikle
etmeli ama etmez çünkü türkiye de tüm siyasetçiler aynı ''AHLAKSIZ''
Onu o koltuktan hiçbir şey kaldıramaz.
O zaman ben Tayyip Erdoğan'a hiç kızmıyorum
@fesfs ne alaka?
@fesfs konunun Kemal Kılıçdaroğlu'nun istifası ile ne alakası var kardeş?
Kesinlikle gitmeli ama bizim ülkede kazanan da koltukta kaybeden de
Ağlıyorum...
Emin ol ben de çok üzüldüm
😀😀😀😀 geçmiş olsun abi
Allahın belası defoll artık defoll
İstifa etsin artık miladını doldurdu.
Sanmam
Bence zaten artık istifa etse iyi olur Tayyip Erdoğan bile CHP'yi eleştiriyor 40 tane vekil verildi diye haksız da değil
lastik gibi esneme hareketleri gelir..
umarım eder.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?