Merak ediyorum bu kitleyi Erdoğan gibi birleştirip fanatikleştirecek başka biri daha çıkabilir mi 5 yıl içinde? Erdoğan'ın yerini kim dolduracak?
Siyasal İslam'ın son 5 yılına girdik diyebilir miyiz yoksa?
Merak ediyorum bu kitleyi Erdoğan gibi birleştirip fanatikleştirecek başka biri daha çıkabilir mi 5 yıl içinde? Erdoğan'ın yerini kim dolduracak?
Siyasal İslam'ın son 5 yılına girdik diyebilir miyiz yoksa?
Sol tarafın anlamadığı nokta bu işte. Ecevit de bu özellik varken adamı Chp den postaladılar. Ama o adamı iktidar yaptı bu halk. Çünkü liderdi. Yani reisçi meisçi geçin bu işleri. Kemal gibi vasıfsız adama oy çıkmaz bu ülkeden. 7 düvel toplandılar yine geçemediler. Geçemezler.
Kk'den bahseden kim pardon? Zaten o da ortalarda olmayacak 5 yıl sonra.
Yok genel bir analiz yaptım. Konu reisçilik değil yani. Konu lider arayışı. Yani bu da zaten hazırdır emin ol. RTE den sonrası hazırdır. Ben kim olduğunu tahmin ediyorum ama şimdi işi sulandırmaya gerek yok.
bu 5 yıl içinde iran olursan geri dönmenin ne kadar zor olduğunu biliyorsun dimi? siyasal islamı demokratik yolla bitirmek için son şansımızdı bu
Bitirsek iyi olurdu ama aynı şeyleri geçen seçimde de söylüyorduk, ekonomi hayal edemeyeceğimiz seviyelerde battı ama İran olmadık.
Siyasal İslam'a karşı kesinlikle önlem alınmalı ancak 5 yılda kültürel olarak köklü bir değişiklik olması söz konusu değil. Toplum yapımız buna müsait değil zaten. Akp'lilerin bile %80'i şeriata uygun yaşama kapasitesine sahip değil.
Cevap
5Cevap
Bir şey yapmazlar değişmez onlar
Erdoğan kadar winner biri zaten yok ülkede. O yüzden kim gelirse gelsin bence milliyetçi kanatlar daha etkin olacak diye düşünüyorum.
Tabii ki o zamana kadar Türkler azınlık durumuna düşmezse
Kimse bir yeri doldurmasın milletin akıllansın yeter
Çıkmaz diye düşünüyorum
Bilal Erdoğan'ı iktidar yapacağız
Babadan oğula saltanat diyorsun yani. Ülke burası ülke aloo
Biter gider nolacak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?