Seçimleri büyük ihtimal rte aldı, 21 yılda ülkeyi ekonomik, eğitim ve kültürel olarak büyük bir çıkmaza sokup bu sorunların daha da derinleşip ülke'nin çok daha zor günler yaşayacağını düşünüyorum, Usd'nin 25 TL Eur'nun 30 TL olacağını tahmin ediyorum
AI Persona’ya Sor
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
malasef artık akp den kurtuluş yok 5 sene sonra da akp kazanır sadece tayyip gider bir başkası gelir
Dolar Euro 50 tl olur inşallah 🙏 100 tl olsun ben esnafım bana dokunmaz oy verenler düşünsün deprem bölgesi dahi oy vermiş , hak ediyorsunuz
Kaostan başka bir şey yok eyalet sistemine geçilir gibi
Bu saatten sonra mülteciler bu ülkeden gitmez. Bundan sonraki seçimlerde biz değil suriyeli kardeşlerimiz kararını verecek. Emeğini geçen herkesin allah belasını versin.
25 30? geleceği hakkında, gelmemesini düşünüyorum
Türkiye diye bir ülke kalmayacak
Daha farklı şeylerde olacak maalesef 😥
Çok sığ düşünüyorsun.
Sığ değil olağan tabloya bakıp bunları tahmin etmek zor değil
İlk olarak, şu an ki kullandigimiz eğitim sistemi, ismet inönü tarafından ABD' nin eline verilerek oluşturulan bir sistemdir. Ekonomi için bir kızın söyle bir sözü vardı, Batı Bi ülkeyi yonetiyorsa orada dolar dusuktur ama yönetemiyorsa orada dolar yuksektir. Kuvvet ve muhtemel Muharrem ince ' nin dediği gibi dolar 30' u bulacak. Ama Türkiye' yi yonetrmiyor olacakalar. Kültür den Kastın sığinmacilarsa bende gitmelerini istiyorum. Diğer taraftan zihniyet yapısıdan bahsediyorsan orta doğu zihniyeti uzun zamandan beri var olan bir durum. Bir de sosyal medyayi kullanamamaları.
Bir kızın ekonomi için lafına bakarak mı karar veriliyor buna, ben 4 yıl ekonomi okudum ekonomide bir kızın söylediğine değil bilimsel olarak bakılır, bu arada Batı'nın dövizi Eur'dur dolar değil, eğitim sistemi 21 yılda 40 kez değişti fakat gediğimiz nokta çok daha vahim, elimizde dibe vurmuş bir ekonomi ve milyonlarca başı boş potansiyel canlı bomba adayı mülteci
Ben batı avrupa' dan bahsetmiyorum. Demek istediğimi anlamaışsin. Dünya' da geçerli para birimi dolardir. Çünkü aynı eğitim sistemi. Mesela nasıl değistiğini anlat? Dünya da geçerli para birimi dolardır. Ve hala ekonomi bati' nin elinde. Bankaları batmis olmasına ya da en çok dış borcu olmasina rağmen girişimci bir ülke olduğu için ekonomisi iyi durumda bana göre Cin' den dolayı 20230'a kadar bu durum değişebilir.
Çok değil 6 ay en geç 1 sene sonra göreceğiz, demek istediklerim daha iyi anlaşılcak
En azından eyelet sistemi olmayacak. Eyelet sistemi adı altında ülkemi bölemeyecekler.
Oy veren şehirlere bakın genel de doğu bölgesi kılıçtaroğlu ' na vermiş. Bence neden verdiklerini sorgulayin. Çok şükür ki bu ülke de her zaman milliyetçi vatan sever insanlar var ve daima olacak.
Türkiye Cumhuriyeti tarihinde ilk kez teröristler malum parti döneminde sınırdan davulla zurna ile kahramanlar gibi karşılanmıştı yinr Cumhuriyet tarihinde ilk kez terörist elebaşının aranan kardeşi devlet televizyonuna çıkıp açıklama yaptı ve daha niceleri, vatan severler ama arkadan vatan severler kısaca
Bence o dediklerini iyi araştır. Siyaseti bilmem ama devlete her şey göründüğü gibi değildir. Chp ' liler bunu iyi bilir. Pardon chp' liler bilmez ama genelemesem de ermeni ve yahudiler bunu iyi bilir. Chp' nin geçmişini.
Ve benim israil' de yahudi tanidiklarim olmasına rağmen bunu konuşabiljyorum.
Ben dediklerimi araştırmama gerek yok o dediklerimi sanki dün olmuş gibi hatırlıyorum tv'de canlı canlı izlemiştik, "her milliyetçiliği ayaklar altına aldık" lafını demiyorum bile
Evet TV' de göstermeleri normal. Ayrıca ben partilerden bahsetmiyorum kişilerden bahsediyorum. Insanlar yolu bulayim diye idolojilerine alakasız partilere üye oluyorlar. O partiden bu partiye geçiyorlar karaktersizler. Bence bir de diğerinin geçmişine bak.
Olsun
Ver mehteri