Seçime saatler kala, kılıçdaroğlu ve erdoğan'a birer soru sorma hakkınız olsa ne sorardınız?

Seçime saatler kala, kılıçdaroğlu ve erdoğan'a birer soru sorma hakkınız olsa ne sorardınız?

İktidarda kalacağınız 5 yıl boyunca neler yapacağımızı tüm detaylaryla adım adım açıklar mısınız? Mesela mülteci sorunu nasıl çözülecek? Ekonomi nasıl düzelecek? Herkes düzelecek diyor ama nasılını kimse açıklamıyor. Bana boş vaatler değil altı dolu planlar inandırıcı geliyor açıkçası.
Kk ; neden bu kadar çok stratejik hata yapıyorsun? Anketlerde en düşük aday alan sendin, milliyetçi kesimi es geçip HDP yamandin, ikinci tur yine bize işin düştü
Rte ; neden suni problem oluşturuyorsun? Zamanında sevdik lakin düzensiz göçmen sorunu suni bir problem, sınırları koruyarak çözebilirdin. Yok faiz maiz dedin. Şimdi bir miktar parası olan adam bankaya yatırsın, çalışandan daha fazla gelir elde ediliyor
Kendime ; vatanın dediğin bu topraklar siyaset yüzünden hep birilerine peşkeş çekiliyor. İlmin, dinin, iyi niyetin bir niyeti kalmıyor bu topraklarda. Seni burada tutan ne?
Sizin görüş belirtmeme sebebiniz nedir, yoksa fikrinizi duymak isterim?
Reise: Güzel kardeşim benim sizinle derdim yok ama neden 20 yılı güzelcene yönetmediniz daha fazla kazanmak istediniz. Hırs yaptınız Hukuk Adalet bir gün herkese lazım değil miydi be abi derdim. Türkiye 20 yılda İtalya İspanya gibi ortalama ülke olabilecekken neden Ortadoğu çöplüğüne sapladınız? Nedenler böyle uzayıp gider hocam
Reise neden chp kadar reklam yapmadığını sorardım. Zira adam 10 şey yapacağını söylüyor 15 tanesini yapıyor ve reklamla insanların gözüne sokmuyor. Chp ise 10 şey yapacağını söylüyor, yapılmış olan 8 tanesini bozup kalan ikisini "biz yaptık" diye reklam yapıyor.
KK'ya da gençlerle neden dalga geçtiğini sorardım. Ki yaklaşık 2 ay önce hemen her genç "kk aday olmaısn" diye yırtınıyordu ve şimdi de bir kısmı onu destekliyor. Bunu nasıl başardığını ve neden dalga geçtiğini sorardım ¥
Cevap
5Cevap
Vaatleri ne onu sorardım

Son halife kemal kilicdaroğluna soru sorup gunaha giremem.
sormazdım ya. ne sorcam. gerek yok.
Gençlerin önünü ne Zaman açacaksınız
Ikiside geberiri insallahhhh yeni kisler sart
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?