Her insanın seçimlerde önemsediği konular farklı olabilir, ancak bana göre ekonomi, eğitim, sağlık, çevre, güvenlik gibi konular önemlidir. Bunlar insanların günlük hayatlarını etkiler ve ülkenin geleceği için önemlidir. Ekonomi, insanların geçimini sağlamaları ve refah seviyelerini artırmaları için önemlidir. Eğitim, insanların bilgi ve becerilerini geliştirmelerine ve gelecekteki iş fırsatlarına hazırlanmalarına yardımcı olur. Sağlık, insanların sağlıklı bir yaşam sürdürmelerine ve iyi bir sağlık hizmeti alabilecekleri bir ortamda yaşamalarına yardımcı olur. Çevre, doğal kaynakların korunması ve gelecek nesillere aktarılması için önemlidir. Güvenlik, insanların güvenli bir ortamda yaşamaları ve suç oranlarının düşük olması için önemlidir. Sizce hangi konular daha önemli?
Hangi konuların sizin için seçimlerde en önemli olduğunu düşünüyorsunuz ve neden?
maalesef Hiç olmaması gereken bir konu, Seçimlerde önemsemem gereken bir konu haline geldi. Oda ülkemin bekası ve vatanın müdafası ile korunması ve bütünlüğü Diğer taraf Erdoğan nefretinden gözü döndüğü için ülkeyi teröristlere vermeye rağzı Geleceğinden endişe ediyorum. Kendi mi kurtuluş savaşında gibi hissediyorum sandığa giderken Gerçekten korkunç bir durum nediim