Gündem Recep Tayyip Erdoğan'ı seviyorum oyumu ona atacağım sizce kazanabilir mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Yıllardır beklenen lider Recep Tayyip Erdoğan 🔥 Güncellemeler+1 yıl Doğru zaman doğru adam Recep Tayyip Erdoğan ❤️❤️ Recep Tayyip Erdoğan'ı seviyorum oyumu ona atacağım sizce kazanabilir mi? Cevapla Sevgi Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
CptSimonRiley Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Adam 21 yıldır iktidarda nasıl bekleniyor ajsjsj.😂 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Seçim müziği öyle 🔥🔥 Yorumla CptSimonRiley +1 yıl Şarkıyı bile doğru yazamamışlar. Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Gündem konusunda 320 cevap paylaştı. sanki o yokmus gibi konusma 21 yildir var be gitsin 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Kazansinda kumalarinla evde yaşarsın 😀😂 gerçi bı daha oy kullanamazsınızda siz kadınlara artık söz hakkı düşmez 😀😂 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Ses yapma çağırıyorum meee 🐑😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yakında bı Suriyeli veya Afgan gelip seni taciz ettiğinde de öyle dersin Yorumla Soran +1 yıl Onlardan önce Demirtaş taciz etmez inşallah Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Haha Demirtaş diyorsun da Hizbullahcilarlasiniz sizde nasıl olucak 😉 Hizbullah'ın bı geçmişini araştır bakalım hangisi Türkiye Cumhuriyetini yıkmak istiyor hangisi anayasi değiştirmek istiyor Yorumla Soran +1 yıl Hizbullah ha kurban ol sen 🐐 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen bu kafayla devam 👏👏 Yorumla Soran +1 yıl Yine kazanacağız göreceksin Recep Tayyip Erdoğan yenilgiye ugramayacsk Kılıçdaroğlu ağlayacak bu sefer 😂 Yorumla
zamansız003 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Kesinlikle kazanır 💪 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bence kazanamaz işi zor bu seçim Yorumla zamansız003 +1 yıl Hayır hayır kesin kazanır Merak etme Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Sevmek karın doyuruyormu 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Koyunlar toplanıyor ses yapma 🥺 Yorumla Ballılokmaa00 +1 yıl Koyun mu ahahahahhqhqhahq Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Koyun değil balli lokma tatlısı geldi Yorumla Soran +1 yıl Ay olsa da yesek Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Dimi Yorumla
BilenAbi Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 100% +1 yıl Beklenen derken? 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Şarkı öyle yıllardır beklenen lider Recep Tayyip Erdoğan şarkısını seviyorum 👏👏👏 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Adam 21 yıldır iktidarda nasıl bekleniyor ajsjsj.😂
Seçim müziği öyle 🔥🔥
Şarkıyı bile doğru yazamamışlar.
sanki o yokmus gibi konusma 21 yildir var be gitsin
20 yıldır koltuğa yapıştı daha neyini bekliyorsunuz anlamadım
Evet milyonlarca sığınmacı doldurduğu için destekle
Kazansinda kumalarinla evde yaşarsın 😀😂 gerçi bı daha oy kullanamazsınızda siz kadınlara artık söz hakkı düşmez 😀😂
Ses yapma çağırıyorum meee 🐑😂
Yakında bı Suriyeli veya Afgan gelip seni taciz ettiğinde de öyle dersin
Onlardan önce Demirtaş taciz etmez inşallah
Haha Demirtaş diyorsun da Hizbullahcilarlasiniz sizde nasıl olucak 😉 Hizbullah'ın bı geçmişini araştır bakalım hangisi Türkiye Cumhuriyetini yıkmak istiyor hangisi anayasi değiştirmek istiyor
Hizbullah ha kurban ol sen 🐐
Sen bu kafayla devam 👏👏
Yine kazanacağız göreceksin Recep Tayyip Erdoğan yenilgiye ugramayacsk Kılıçdaroğlu ağlayacak bu sefer 😂
Kesinlikle kazanır 💪
Bence kazanamaz işi zor bu seçim
Hayır hayır kesin kazanır Merak etme
Sevmek karın doyuruyormu
Koyunlar toplanıyor ses yapma 🥺
Koyun mu ahahahahhqhqhahq
Koyun değil balli lokma tatlısı geldi
Ay olsa da yesek
Dimi
Beklenen derken?
Şarkı öyle yıllardır beklenen lider Recep Tayyip Erdoğan şarkısını seviyorum 👏👏👏
İnşallah yine kazanacak
Rehavete kapılmazsak kazanır