Rte
Kk
Boş
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
İkisi de kötü aday. Sırf oy vermek için oy verilmez diye düşünüyorum.
Akp'nin kötü yönetimini görüyoruz bu gerçek.
Fakat muhalefet olan Chp, Akp'den daha kötü. Zaten bu yüzden 20 yıldır yenilip duruyor ya. Ayrıca Hdp ile ittifakları düpedüz ortadayken asla Chp'ye oy vermem. Şehitlerimize saygım var. Sırf Akp'yi sevmiyorum diye de göz göre göre terörist Hdp ile el ele kol kola gezemem.
Bu yüzden tarafsızım yine sandığa gitmiyorum.
Kral haraket
Cevap
2Cevap
Bu sefer Erdoğan'a oy vereceğim ki ülkeyi yabancılara satmaya devam etsin
Veyada euro artmaya devam etsin
Milliyetçi ve ülkücülerin zoruna gider diye sadece yabancıları söyledim
Tabii ki Kılıçdaroğlu.
@Varicélle kesinlikle 😊👍
Umarım bu sefer kazanacaz birleşe birleşe..
Hadi bakalim
Kazandınız bak şu an 🥳🥳🥳🥳🥳
Muhattap olma böyleleriyle hepsi a haber izleyip siyaset yapıyor orada burada 😊😂
Yazdıgımıanlayacak kadar beynin yok tatlım 🥳🥳🥳neyse Kemal gibi birinden medet uman birinin beyni olmaması şaşırtmıyor beni sağlık olsun yapacak bişey yok sonuç olarak insansın beynin olmasa da kabul ediyoruz seni sende bizden birisin beynin olmasa da, zamamşa seni ve senin gibileri beyin sahibi yapıcaz 🥳🥳🥳🥳
🤣🤣🤣20 senedir kazanamadığı halde peşinden koşan siz koyun değilde her istediğini başaran yaparım dediği herşeyi yapan birinin peşinden giden biz koyunuz öyle mi 🥳🥳🥳
20 senedir CHPli değilim ilk olarak Hüseyin, sadece bu seçimde Erdoğan yerine Kemal Kılıçdaroğluna veririm oyumu, hiçbir siyasiyi ölümüne senin gibi sal.. k sal.. ak savunmam.
Ha koyun olayına gelirsek, adaleti batıran, çocuk, hayvan tecavüzcülerini bir güzel ortada gezdiren bir adama oyunu veriyorsun Hüseyin, doları 20 liraya çıkaran, diplomayı basitleştiren, eğitim sistemini çökerten bir adama oy veriyorsun, ülkeyi sığınmacı yurduna dönüştüren, ülkede Türk vatandaşı bırakmayan bir adama oyunu veriyorsun, aynı zamanda Türk vatandaşlığını satarak Türk milliyetini değersizleştiren bir adama oy veriyorsun, ve yazamadığım çok dahası.
Sandığa giderken bunları unutma Hüseyincim olur mu? 🥰
👏👏👏
Tatlım daha iyisini çıkarın ona oy verelim bu arada ben oyumu Erdoğana değil Sinan'a verdim şu siyasetin için herkese oy veririm ama o yaşlı bunak ve tayfasına vermem hiç Bi şekilde de onları kabul etmem bu dediklerine katılmıyor değilim ama emin ol o yaşlı bunak geldiğin de bunların hepsi düzelmeyecek çünkü bizim insanımız bozuldu sen ben bizler hiç kendimize bakmıyoruz olumsuz bişey oldugunda vay efendim bizi bu hale devlet getirdi ulan 20 bine yakın maaş alıyorum araba alamıyorum niye devlet yüzünden hayır insanımızın aç gözlü olmasından ederinden fazla fiyat çektiği için offfff tamam neyse sıkıldım tamam sen haklısın
@zevklitemas sende yalayıp durma az omurgalı ol lan dürzü
Yazı tura yazı gelirse Rte tura gelirse Kemâl
Başarılar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?