Güncellemeler
+1 yıl
Ülkedeki mevcut ekonomik şartları, bölünen bir halkı buna dahil etmiyorum bile.
İktidar parti, muhalefet üzerine adil bir siyaset yöntemi izlemiyor.
Sürekli kara propaganda yöntemi izliyor. Üstelik muhalefet canlı ve halkın karşısında yüzleşmeye davet ederken dahi iktidar tarafı kabul etmiyor. Ben bundan bir işkillenirim. Demek ki burada iftira, örtbas ve türlü şeyler dönüyor. Sırf bu sebepten Kılıçdaroğlu'na oy kullanabilirim. Tamamen bu adil olmayan yöntemlerden dolayı bunu yapacağım. Ayıptır.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Kullan kardesim bu ceteden kurtulmamiz lazim. herturlu pislik bunlarda.
İlk seçimden beri çok fazla karalama üzerine siyaset izliyorlar. Hep örgütler üzerinden bir siyasi yöntem izleniyor. Yahu bunu yapan tarafın bunu yapması beni şaşırtıyor. Zamanında örgüt adamlarını bunlar meclise sokmadı mı? Kürt açılımı adı altında türlü şeyler yaptılar. Üstelik ilk PYD'yi terör örgütü olarak kabul etmeyende bunlardı.
Sadece teror olsa neysw. uyustucu kacakciligi ihalede yolsuzluk yapip milyar dolarlar indirdiler.10 milyon multecyide ulkeye soktular hele afganlar cok kotu 7 yasindaki kiz cocugunu bile karisi olarak gorurler. suriyelilerdende pislikler
Gencler siyasetle ilgisiz oy kullanmiyorlar. sonrada sikayetciler. daha 1 saat icinde 2 tane genc sigara istedi. oy kullanmadan nasil degistireceksin bu duzeni
İktidardan bir dusseler hepsi yargilancaklar ondan bu secim tamamlanmaz pazartesi sali olur hala kimin kazandigini ogrenemeyiz. sonra enufak bir kivilcimda ulke savas alanina doner
Ya zaten beni korkutan bir kısımda o, bu seçimin yankısı hemen dinmez. Hatta şunu düşünüyorum. Mevcut iktidar seçilse dahi, 1 yıl ben maksimum 1 yıl veriyorum.
Bende ilkez Kılıçdaroğluna vereceğim hudapartini meclise soktugu icin akpartiden sogudum
He birde o var. Daha neler çıkacak kim bilir.
Artik degisiklik istiyorum
Muhalefet kara propagandanın magmasında. Neymiş PKKya Kılıçdaroğlu'na destek açıklamalarını cumhur ittifakı yaptırıyormuş. PKK aslında Erdoğan'ı destekliyormuş. O yüzden HDP,-YSP ateşe düşmüş gibi KK'ya oy çağrısı yapıyor ve KK, partisinin normalde adının geçmediği Diyarbakır gibi yerlerde %70 gibi oylar alıyor. Bunlardaki yüz yüz değil, eşşek derisi. Alayının üstünden geçecek cumhur ittifakı tanrının izniyle.
tanrının izniyle ne la, peygamber mi seçiliyor.
Şu paragraftan daha fazlasını anlamını beklemiyordum zaten.
Yav he he, 2013-2014 yıllarında mevcut iktidar PYD'yi terör örgütü kabul etmezken böyle ağlamıyordunuz. Çakma milliyetçiler sizi.
Sen karşındakini kendin gibi sanıyorsun. Merak etme, senin yazdığını senden iyi biliyorum.
AKP'nin söylemleri tutarlı. Çözüm sürecini kimse inkar etmiyor. AKP'de gözün gördüğünü inkar etmek yok. Ancak çözüm süreci zamanında bile RTE seçimleri HDP vs oylarıyla kazanmamıştır. Hatta çözüm süreci devam ederken 7 Haziran 2015 seçimlerinde bir kısım CHP'li oyunu HDPye vermiştir. Çözüm süreci zamanında HDP tabanı yine AKP'ye sabah akşam küfrediyordu. O dönemde hiçbir AKP'li çıkıp HDP mitinginde şu işareti yapmamıştır ✌️ AKP, bugünün CHPsi gibi HDPleşmemiş, HDP kitlesini tek devlet tek millet anlayışı içinde topluma kazandırmaya çalışmıştır. Fakat süreç sonuç vermemiştir. O dönemde güya palazlandığı iddia edilen PKK'nın üstünden geçmek cumhur ittifakı iktidarının sadece bir yılını almıştır. İkisi çok farklı şeyler. Sen yine aynı kafada devam edeceksin de ben yine de söylemiş olayım.
Ben de ilk turda gitmemistim ama karşıda tamamen cumhuriyeti yıkmak isteyen bir güruh var artık vatanın kurtuluşu meselesi oldu bu is
Lütfen sandığa gidin. Sizin gibi gençlere ihtiyaç var. Geleceğimizi vatandaşlık almış araplar, afganlar belirlememeli.
Kullan tabi hakkın.