Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turuna 3 gün kala siyasilerin çalışmaları sürüyor. AKP'den milletvekili seçilen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da bugün Sultangazi'deki Gazi Mahallesi'ndeydi.
İleri Haber'in aktardığı habere göre; Gazi Mahallesi’nde gezen Soylu vatandaşlar tarafından “Hak, hukuk, adalet” sloganlarıyla protesto edildi.
Soylu’nun mahallede kurulan CHP seçim standını da "PKK’yla iç içe girmişsiniz. Demokrasi tabiriniz bu kadar" diyerek hedef almasının ardından kendisine tepki gösteren CHP ve TİP üyelerinin de aralarında bulunduğu çok sayıda kişi gözaltına alındı.
Kaynak: https://halktv.com.tr/gundem/suleyman-soylu-gazi-mahallesini-karistirdi-742168h
Süleyman Soylu'dan kendisini protesto eden vatandaşlara:
— 🎙 Muhbir (@ajans_muhbir) May 25, 2023
“PKK ile iç içe girmişsiniz. Hayırlı günler. Oooh, oooh...”
pic.twitter.com/x2bXkxBVwJ

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Yalan mı? ✌🏻 işareti yapmadılar mı geçen mitingte ulan her şeyi geçtim adam açık açık demirtaşı çıkaracaz diyor kör taklidi yapmayı bırakın artık
O işaretin ne anlama geliyor? Bunun soruları soruldu teknolojiyi kullan biraz rica ederim mümkünse babala tv den kk yı izle bununla beraber sen ne demek istiyorsun? Teröristler sağ da solda boş boş dolaşıyor hükümet beceriksiz mi demek istiyorsun?
Hahha geçen yıl peki neden yapılmadı da hdp ile birlik olunca mı yapıldı bırakın bu algıları gerçekten az klasın yiyecem.
Canım kardeşim benim gençsin kafan çalışabilecek yaşta neden böyle anlamamazlıktan geliyorsun hdp terörist veya değil buna sen ben karar veremeyiz Anayasa orta da hukuk orta da sen HDP terörist diyerek Türkiye Cumhuriyetini küçük mü düşürmek istiyorsun? Kendileri mecliste çünkü dokunulmazlıkları olan senin vergin ile maaş alan kişiler eğer hesap soracaksan reise bunlar neden içeride değil mecliste diye sor onun dışında ön yargılarını kır ve Babala Tv de Açık mikrofon Kemal Kılıçdaroğlunu izle
İttifak olunca evet karar veremeyiz deyin mis hahahah gayyyet de açık Demirtaş Öcalanı çıkaracaz du öcalan kim peki? Zaten teror orgutu olan bir grup nasil meclise girsinnniye kabul etsinler sen destekledigi adamlara bak ok? Abi ben bunu anlamıyorum tamam hdp mecliste sen onunla mı ittifak kurmalısın? hadi onu geçtim ittifak kurdun eyvallah gururunun çiğnedin hdp güruhu yıllardır Atatürk düşmanı şaka gibi bir olay bu. Adamlar türk bayrağı indiriyor her yerden bu mu bayrak sevgisi bu mu şehit kanına sahip çıkmak? Demirtaşı çıkaracaz diye söz veren de Kılıçdaroğlu? Bunun cevabını ver Babala diyorsun hala boş laf kimle bu konuda tartışsam cevap vermek yerine boş laf yapıyor nedense.
+ ne izleyecegimi sizden ogrenecek degilim:)
Ortada vicdani kararlar alınmıyor. Dediğim gibi Anayasa ve haklar mevcut. Bununla beraber hdp ile ittifakta değil CHP ittifakta olsa veya bir yönelmesi olsa gidip Ümit Özdağ ile anlaşır mı? Ne oldu Ümit Özdağ ile anlaşınca HDP burun kıvırdı hiç taviz verdi mi Kılıçdaroğlu? Bunu geçtim mecliste olan bir parti resmi bir partidir senin terörist demen ile kimse terörist olmuyor nasıl bir insan sana @ptal dediği zaman sen @ptal olmuyorsan bunun gibi bir şey o yüzden vicdani kararları bırak ve hukuk üzerinden yol yürü. Şehit kanına sahip çıkmayı sen reisine sor ülkeye peşmergeler nasıl girdi askere nasıl hakaret ettiler sor reise sonra gel buraya bana ahkam kes. Demirtaşı çıkaracağız diye söz vermedi hukuk bağımsız olduğu zaman adam zaten çıkıyor Avrupa İnsan Hakları mahkemesi bile serbest bırakın diye karar vermiş. Seni zorla bir yerde tutsam bırak deseler bırakmasam hoşuna gider mi? Bak öğren diye laf yapıyorum boş laf diyorsun ben seninle neden tartışayım araştırmayı bile bilmeyen birisin belli ki bu sorular zaten Kılıçdaroğluna soruldu daha fazla sorular da sorulurdu diyorum hala bana bir şeyleri dikte etmeye çalışıyorsun. En azından reisinin şu kelimelerini benimse: Hasbi olun, mert olun, delikanlı olun.
Tamam sen bir şey izleme kitap okuma sen git a haber izle 2002 den önce bunların hiçbiri yoktu zaten şimdi zevkini çıkarmak lazım daha fazla tartışmaya konuşmaya giremem seninle çapını yükseltmeni önerir iyi günler dilerim.
Tartismayi bilen biri bana kanal ve tv öneriyor çünkü tartışamıyor hahah
Aynen söz vermedi bir daha izle sen orayı istersen link atayım…Özdağ ile neden anlaştı onu da biliyoruz. Kısacası bukalemunsunuz abicim sen de senin savundukların da ağzınızla kuş tutsanız size oy yok İslam karşıtı ister babam olsun ben oy vermem. Seçime günler saatler kalmış tüm tuşlara basıyor kk hahaha milletin kafası allak bıllak masa bir dağılıyor bir toplanıyor. Başa gelince de ülkeyi ayyynı bu hale sokacaklar bugün başka yarın başka olacaklar. Allah bunu şimdiden gösteriyo da anlayana…
A haber hiçç izlemiyorum biliyor musun nedense senin gibilerin cümleleri de aynı ben okuyan araştıran biriyim. Ha bildiğin koyunlardan da değilim. Erdoğana tapmıyorum yani ama ülkeyi size de yedirtmeyiz kusura bakma sizden çok ülkemi düşünüyorum geleceğin doktoru olarak emin ol bu ülkeye senden de daha fazla yararım da olur belki orasını Allah bilir keza bu zihniyetle ancak batıya paspas olursunuz siz. Vesselam
Seninle ben özelden konuşmuşum şimdi baktım da haha orada bayağı cahil gibiydin burada kameralara oynamasan mı? Babala tc çok izlemişsin içi boş bir güven gelmiş sana
21 senedir göthelerinden ayrılmadıklarını görüyoruz biz
Soylu haklı