Oyunuz kime ve neden. Açıklamada bulunup karşıt düşünceli birini ikna etmeniz dileğiyle... Değişim zamanı KK
Recep Tayyip ERDOĞAN
Kemal KILIÇDAROĞLU
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Oyunuz kime ve neden. Açıklamada bulunup karşıt düşünceli birini ikna etmeniz dileğiyle... Değişim zamanı KK
halk aptal oldugucu sürece erdogan kazanır köylülerin hiçbişeyden haberi yok chp sandık güvenliğini sağlayamıyor özellikle urfa gibi köy yerlerinde ama sunu da bilsinler erdogan kazandıgı vakit bizi hiç iyi şeyler de beklemiyor enflasyon aldı basını gitti kiralar uçtu dün domuz bagı ile cinayet haberi okudum daha durun bunlar baslangıc
Cevap
4Cevap
Kimseyi ikna etme yanında değilim her ne kadar ikisini desteklemeden bile oyunu RTE den yana kullanicam kk gelirse savunma anlamında gerileriz adamda bide liderlik vasfı yok RTE azda olsa var
Benim için iki tarafında boklu deynek
Bak ikisini desteklemiyirum diyorum kk de iki kelimeyi bir araya getirip konuşamıyor ayriyetden RTE 69 kk 74 yasında bu iki adamda olmaza ama kk yerine RTE tercihim
Ben sana RTE savunmuyorum tekrar oku lutfen
@Harbiyeliiii bence ismini ve profilindeki armanın seferini yerin dibine sokan bir insan savunma konusunda ülkeyi daha ne kadar geriye gotürebilir onu da düşünmelisin. Şerefi, namusu, hiyerarșisi hiçe sayılmış bir ordunun silahı, uçağı, gemisi hiçbir işe yaramaz.
ilk turda Erdoğan dedim. Sonra bankaların kredi kısıtlamasına gittiğini farkedince yeni bir krizin doğacağını hissettim. Umarım birçok kişi fikrini değiştirir
@Metin_a75 sana ne lan öküz
@Metin_a75 or.. pu çocuğu seni kavat
Buna ne diyorsunuz
Yani bilemiyorum Sence kime vereyim
Kazanamayacağı çok belli
Bence Oy Kullanmayacağım şıkkı da olmalı
Kk 🤙🏻
Ne alaka lan hahaha biseksuel biri kk oy veremez mi jdjs
Babaannen aktrol
Reiss tabii
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?