Güncellemeler
+1 yıl
Saat 02.00 itibarı ile izlenme sayısı 18,5 milyona ulaştı. Süper bir şey bu...

Youtubde trenslerde birinci sırada. Fragman ise ikinci sırada. 1 gün olmadan 10 milyon izlenmeye ulaştı, tahminim en az 15 milyonu bulacak. Siz izleyecek misiniz?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
İzledim. Bu kadar donanımlı beklemiyordum açıkcası.
Ben de konuşmada takılır diye düşünüyorum ama beni yanılltı. Birinci turda kime verdiniz, ikinci turda kime vereceksiniz acaba?
İzleyeceğim
İnşallah
İzlemicem.. umrumda da değil.
O zaman git Erdoğan'a oy ver.
Öyle yapıcam
Hakkım helal değil sana, Depremde çadırı parayla satan birine oy verdiğin için hakkım helal değil.
Üstümde hiç bir hakkın yok..
Depremzedelere sırf oy alamadıkları için yapmadığını bırakmayan birine nasıl oy verebiliyorsunuz?
www.instagram.com/.../?igshid=MzRlODBiNWFlZA==
Geçmişte bunu yapan bir adama nasıl güveniyosunuz değişti mi bu adam hayır. Helalleşmiyorum. Depremzedelere hallettiler keşke ölselerdi diyebildiniz ya pes size...
Etme kardeşim helallik istiyen kim?
Ben de sana etmiyorum öyleyse sen de benim geleceğimi etkiliyosun. Bana Allah'ın cezası deme hakkını nerden buluyosun sen? Sakın beni depremzedelerden vurmaya çalışma. Hatta bu manipülasyonunu kimseye yapma.. senin oyun senin hakkın buyur kullan
Ben bir gencim, her şey çok pahalı her şey ama her şey. Yaşam hakkımı alıyorsnuz yetmedi 21 yıldır? Belki değişirse dahab iyisi olacak? Belkide kötü olacak ama değişimden ne zarar geliyor? Çok yoruldum artık çok. Mülteciler artıyır günden güne. Google'da en çok türk kızları ve türk erkeklerini aratan ülke pakistan ve afganistan olmuş. Ne olacak bu halimiz?
Daha kötü olması zaten yeteri kadar zarar.. her ülke zor zamanlardan geçer mülteci konusunda ben de kalsın demiyorum ki zaten..
Kalsın istemiyorsan Kemal Kılıçdaroğlun'a vermelisin. Nokta