Ülkece felaketin eşiğindeyiz. Battığımızın resmidir bu durum. Anlamayanlar için açıklayayım; Türkiye’nin dış borçlarını yönetmek ve ödemelerini gerçekleştirmek için dolar cinsinden borçlanma yoluna gidiyoruz. Yani dolar fırlayacak ki öyle böyle değil. Ne düşünüyorsunuz hala Erdoğan mı?
Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Battık farkında mısınız?
Soruyu soran arkadaş su yorumdaki çok bilmiş şahıs beni engellemiş 😂 sana zahmet olmazsa ona söyler misin
Oksijeni verimli kullansın daha ona vergi gelmedi 😂😂
1
9 Yorumla
Soran
+1 yıl
O laftan sözden anlayacak beyinde birisi değil. 3 soru sordum hemen biz türküz bilmem ne 😂 biz başka birşeyiz zaten ruh hastası ya kessin sesini bi susmuyor da 😅
Senin savunduğunu savunmayan cahil oluyor sana göre demokrasi anlayışınız tam size uygun. Sana neeee sana neeee Reis balkona çıkıp o meşhur konuşmasını yapacak sizlerde dinleyeceksiniz bukadar basit 😁😁😁😁
Neyse ben şimdi huzurla uyuyacağım Siz kudurun devam edin kudurmaya az kaldı Reis balkona çıkıp o meşhur konuşmasını yapacak o zamana kadar kudurun 😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁
Sence bu durumda bos konuşan ben miyim? Takım tutar gibi sapkın şekilde bir adamın peşine düşmüş gidiyorsunuz. Ne yanlışına yanlış diyecek ne de eleştirecek cesaretiniz var. Hepiniz sindirilmiş eziklenmeye alışmış korkak sürüsüsünüz. Fakirleşiyoruz, alım gücümüz günden güne düşüyor farkında değil misiniz?
Elinde şehit kanı olanlarla iş birliği yapan aponun heykelini dikecegiz diyenlere özgürlük isteyen zihniyet Türk lideri olamaz. Türk'ün bayrağını sallayıp elinde şehit kanı olanlarla yürüyorlar. Ağzıyla kuş tutsa oy yok bunu bir idrak edin. Reis balkona çıkıp o meşhur konuşmasını yapacak sizlerde dinleyeceksiniz bukadar
Demokrasi hak hukuk adalet diyen yalancı kıvrak zihniyet sizin istediğiniz partiye oy vermeyen depremzedelere bile haksretler küfürler ettiniz sizin adaletiniz batsın
Zamanında erdoğan pkk ile kolkola girip meydanlara çıktığında, otobüs tepelerinde halka alkış tutturduğunda aynı tepkiyi verdin mi? İmralıdaki bebek katiline heyet yolladığinda tepki koydun mu? Fetö denen laneti içimize sokan, gel bitsin bu hasret türkülerini çaldırırken tepki gösterdin mi?
İki lafı bir araya getiremiyor diye önüne yazılı kâğıt koyuyorlar onu bile yanlış okuyor Konya'ya ülke diyor mitinginde bu ülkeye NAMUS SUZ siyaseti biz getirecegiiiiiiiz diyor bu adam mı Türk lideri olacak bukadar komik olmayın. REİSİN BALKONA ÇIKMASINA AZ KALDI Tik TAK Tik Tak
O kağıttan okuyor da tayyip nereden konuşuyor sanıyorsun sen? Allahım bu konuşma tarzı bu cehalet cidden sizinle başa çıkılmaz. Ne kadar iticisin ya tik tak tik tak falan abi az bi beyninizi geliştirin rica ediyorum. Yine oy verme KK için ama lütfen biraz gelişin
Sorduklarında Türk'e vız gelir tırıs gider Sehidimin kanına giren pkk hdp Boş konuşma. Pkk kandil açıklama yapıyor AKP ye verilen her oy bize sıkılan mermidir diyor CHPkk yı destekleyeceğiz diyor. Sen gelmiş alım gücü diyorsun nerenin tohumusunuz sizler
@SolTwinx aklı yok fikri var dediklerinden bu. Laf anlatamazsın, anlayacak kapasite yok. Bu ne sevdadır ya dolar uçacak, fakir halk daha da fakirleşecek diyoruz alım gücü diyorsun diyor bana. Alım gücü diyeceğim tabi taş mı kaynatayım evde 😅
Cehalet diyor ya siz nekadar saçma sapan insanlarsnz bak ke mal bir kere bir konuşmasında kağıda bakmadan konuşabiliyor mu? Cehalet sizsiniz kağıda baktığı hâlde yanlış okuyan birinden bahsediyoruz. Artı bu konuşmalarınız bu haykirislariniz boşuna Reis balkona çıkıp o meşhur konuşmasını yapacak sizlerde dinleyeceksiniz bukadar basit.
İnadına Reis diyorum ve Reis in seçmeni ite. k. o. pege meydan birakmaz kivrak değildir sizin lideriniz gibi bir oraya bir buraya adamin bir çizgisi yok yolu yok.
Gülmek mi puhahahaha 😁😁😁😁😁 Aklıma Instagram da ağlayan chpkk li genc videosu geldi zuhahahaha 😁😁😁😁😁😁 Lutfeeeeeen 🙏🙏 lutfeeeeeen yalvarıyorum chpkkk ya verin diye ağlıyordu 😁😉😁😁😉😉😉😉😂😂😂
Siz depremzedelere bile Reis e oy verdiler diye yapılan yardımları haram zıkkım olsun diyen zihniyet siniz demokrasi hâk hukuk adalet sizin fitratinizda yok. Allah fırsat vermesin chpkkk zihniyetine
Cahilin önde filama tasiyani sınız hemde önündeki kağıda bakmadan iki lafı bir araya getiremiyor Konya'ya ülke diyor bu adama oy veriyorsunuz 😂😂😂😂😂😂😂 çok komiksiniz gerçekten çok
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Soruyu soran arkadaş su yorumdaki çok bilmiş şahıs beni engellemiş 😂 sana zahmet olmazsa ona söyler misin
Oksijeni verimli kullansın daha ona vergi gelmedi 😂😂
O laftan sözden anlayacak beyinde birisi değil. 3 soru sordum hemen biz türküz bilmem ne 😂 biz başka birşeyiz zaten ruh hastası ya kessin sesini bi susmuyor da 😅
Ben normalde siyaset konsuruken küfür etmem bu üslubunu bu mal için bile olsa bozmayı düşünmüyorum 😂 ama sinir oldum
Abla. Su zafer denilen virus biraz once 3 saat benimle de ayni muhabbeti dondurdu. Hem kanka hem yapiskan. Bosuna yorma kendini algilayamiyo
grizekali demek istedim
Beni niye engelledi bu o zaman bir şey de demedim
Ahahhah Zafer den mi bahsediyosun? Sanirim o sadece kadinlara bulasiyo
Neyse
@tuana9703 ahahah bela olmuş herkese ruh hastası asla susmuyor 😅 beyni de yok laf anlatınca anlasın. Cevap vermiyorum hala yazıyor deli mi nedir 😂
Sal onu şal kendi haline bırak
Köprüden önceki son çıkış. Cikabilirsek ne âlâ.
Zor valla yorum yazan bi saçma tip vardı ısrarla erdoğan diyor. O ve onun gibiler olduğu sürece işimiz çok zor. Cahile laf anlatılmıyor
Senin savunduğunu savunmayan cahil oluyor sana göre demokrasi anlayışınız tam size uygun. Sana neeee sana neeee Reis balkona çıkıp o meşhur konuşmasını yapacak sizlerde dinleyeceksiniz bukadar basit 😁😁😁😁
Neyse ben şimdi huzurla uyuyacağım
Siz kudurun devam edin kudurmaya az kaldı Reis balkona çıkıp o meşhur konuşmasını yapacak o zamana kadar kudurun 😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁
İstediğiniz kadar boş konuşun
REİSİN BALKONA ÇIKMASINA AZ KALDI
Tik
Tak
Tik
Tak
👏👏
Sence bu durumda bos konuşan ben miyim? Takım tutar gibi sapkın şekilde bir adamın peşine düşmüş gidiyorsunuz. Ne yanlışına yanlış diyecek ne de eleştirecek cesaretiniz var. Hepiniz sindirilmiş eziklenmeye alışmış korkak sürüsüsünüz. Fakirleşiyoruz, alım gücümüz günden güne düşüyor farkında değil misiniz?
Elinde şehit kanı olanlarla iş birliği yapan aponun heykelini dikecegiz diyenlere özgürlük isteyen zihniyet Türk lideri olamaz. Türk'ün bayrağını sallayıp elinde şehit kanı olanlarla yürüyorlar. Ağzıyla kuş tutsa oy yok bunu bir idrak edin. Reis balkona çıkıp o meşhur konuşmasını yapacak sizlerde dinleyeceksiniz bukadar
Demokrasi hak hukuk adalet diyen yalancı kıvrak zihniyet sizin istediğiniz partiye oy vermeyen depremzedelere bile haksretler küfürler ettiniz sizin adaletiniz batsın
Allah fırsat vermesin chpkkk ya
Zamanında erdoğan pkk ile kolkola girip meydanlara çıktığında, otobüs tepelerinde halka alkış tutturduğunda aynı tepkiyi verdin mi? İmralıdaki bebek katiline heyet yolladığinda tepki koydun mu? Fetö denen laneti içimize sokan, gel bitsin bu hasret türkülerini çaldırırken tepki gösterdin mi?
Siz savundugunuz pkk hdp kandil lideri ke Mal ın doğruluğuna insansanız gizli profil ile sormazdiniz bu soruyu
İki lafı bir araya getiremiyor diye önüne yazılı kâğıt koyuyorlar onu bile yanlış okuyor Konya'ya ülke diyor mitinginde bu ülkeye NAMUS SUZ siyaseti biz getirecegiiiiiiiz diyor bu adam mı Türk lideri olacak bukadar komik olmayın. REİSİN BALKONA ÇIKMASINA AZ KALDI
Tik
TAK
Tik
Tak
İster gizli sorarım ister açık. Sorduğum soruların cevabı da bu değil!
O kağıttan okuyor da tayyip nereden konuşuyor sanıyorsun sen? Allahım bu konuşma tarzı bu cehalet cidden sizinle başa çıkılmaz. Ne kadar iticisin ya tik tak tik tak falan abi az bi beyninizi geliştirin rica ediyorum. Yine oy verme KK için ama lütfen biraz gelişin
Sorduklarında Türk'e vız gelir tırıs gider
Sehidimin kanına giren pkk hdp
Boş konuşma. Pkk kandil açıklama yapıyor AKP ye verilen her oy bize sıkılan mermidir diyor CHPkk yı destekleyeceğiz diyor.
Sen gelmiş alım gücü diyorsun nerenin tohumusunuz sizler
Zutunden korkmasan gizli sormazdin
Kardeş reis seneye smpiyonlar liginide alirmi sence?
Askerime ateş eden pkk var işin içinde gerçekten o salladiginiz şanlı Türk bayrağı elinize yakışmıyor artık
Yok takım tutar gibi konusmussunda merak etme ama dolar yükselirse reise bir şey olmaz @zzzaaafffeeerrr
Sorduğum şeyler vız gelir tabi sana çünku cevabın yok 😃 doğruları kaldıramazsınız sıkışınca da türklük vatan millet sakarya dimi şam şeytanları sizi.
@SolTwinx Türk ırkı arkasında ne isterse alırız
@SolTwinx aklı yok fikri var dediklerinden bu. Laf anlatamazsın, anlayacak kapasite yok. Bu ne sevdadır ya dolar uçacak, fakir halk daha da fakirleşecek diyoruz alım gücü diyorsun diyor bana. Alım gücü diyeceğim tabi taş mı kaynatayım evde 😅
Cehalet diyor ya siz nekadar saçma sapan insanlarsnz bak ke mal bir kere bir konuşmasında kağıda bakmadan konuşabiliyor mu? Cehalet sizsiniz kağıda baktığı hâlde yanlış okuyan birinden bahsediyoruz. Artı bu konuşmalarınız bu haykirislariniz boşuna
Reis balkona çıkıp o meşhur konuşmasını yapacak sizlerde dinleyeceksiniz bukadar basit.
Ok 😅
İnadına Reis diyorum ve Reis in seçmeni ite. k. o. pege meydan birakmaz kivrak değildir sizin lideriniz gibi bir oraya bir buraya adamin bir çizgisi yok yolu yok.
Tamam güldük ettik kes sesini artık
Almışlar hdp yi pkk yi yanlarına Atatürkçülük ten bahsediyor lar cehalete bak çok komiksiniz gerçekten
Aynen sen çok akıllı ve dahisin, bizler cahiliz. Tamam
Gülmek mi puhahahaha 😁😁😁😁😁
Aklıma Instagram da ağlayan chpkk li genc videosu geldi zuhahahaha 😁😁😁😁😁😁
Lutfeeeeeen 🙏🙏 lutfeeeeeen yalvarıyorum chpkkk ya verin diye ağlıyordu 😁😉😁😁😉😉😉😉😂😂😂
Siz depremzedelere bile Reis e oy verdiler diye yapılan yardımları haram zıkkım olsun diyen zihniyet siniz demokrasi hâk hukuk adalet sizin fitratinizda yok. Allah fırsat vermesin chpkkk zihniyetine
Beynin varsa 1 kerede algılardın ama son kez rica ediyorum. Lütfen sus, yazma yorum artık.
Cahilin önde filama tasiyani sınız hemde önündeki kağıda bakmadan iki lafı bir araya getiremiyor Konya'ya ülke diyor bu adama oy veriyorsunuz 😂😂😂😂😂😂😂 çok komiksiniz gerçekten çok