Gündem Elon musk robotla öpüştü sizce iyi mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ne yapacağız gelecekte duygular bitecek mi aşk olmayacak mı Elon musk robotla öpüştü sizce iyi mi? Cevapla Aşk Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Orakim Takip Et Xper 6 Yaş: 102 , eic 99% +1 yıl Bir robotla evlenir miydiniz?Daha önce sormuştum. Dur bakalım kim daha çok etkileşim alacak 😂 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Bakalım 😁 Yorumla Orakim +1 yıl Hocam bu nasıl oldu 😅 Yorumla Soran +1 yıl Bende bilmiyorum 😁 Yorumla Orakim +1 yıl Robotun fiziği ve güzelliği, teknoloji ve seks bir araya tek bir görselde toplanmış. Benim sorumdaki zenci beğenilmemiş anlaşılan 😅 Yorumla Soran +1 yıl Sanırım öyle olmuş 😁 Yorumla
Sinirlicoksinirli Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 92% +1 yıl bence bir sıkıntı yok sdasdasdasd (yalnız robotta güzelmiş) 1 1 Yorumla Soran +1 yıl 😁😁 4-5 tane Yorumla
Arda1966 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 33% +1 yıl Robot ta robotmuş he, ne zaman bime gelir 1 2 Yorumla Soran +1 yıl A101 getirir yakında 🤣 Yorumla Arda1966 +1 yıl Gelsin gelsin alırım valla 😂 Yorumla
idraketmekzoriş Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl robotta yani maşallah pü pü pü 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla
kırgınsevgili Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Şişirilmiş biri bu adam bir halt yaptığı yok 2 2 Yorumla deehaa +1 yıl ? Yorumla kırgınsevgili +1 yıl @deehaa klasik türk olarak hiçbir fikrim olmadan bir konu hakkında fikrimi beyan ettim mahsuru mu vardı? Yorumla
KahveSacliHeRif Takip Et Master Yaş: 35 , eic 46% +1 yıl Robot ablada erik gibiymiş kütür kütür 1 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Gündem konusunda 2,2b cevap paylaştı. Valla robot mobot ama kız güzel yani. 1 0 Yorumla
Emiinemm Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yok artık hahaha 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Evet hayal ettiği kadını da yapmışlar siyahi Yorumla
Günlerden-Ne Takip Et Xper 1 Yaş: 30 +1 yıl Kahkaha attım. Şu bakışa bak Allah'ım! 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Neler beler var daha 😁 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Bir robotla evlenir miydiniz?
Daha önce sormuştum. Dur bakalım kim daha çok etkileşim alacak 😂
Bakalım 😁
Hocam bu nasıl oldu 😅
Bende bilmiyorum 😁
Robotun fiziği ve güzelliği, teknoloji ve seks bir araya tek bir görselde toplanmış. Benim sorumdaki zenci beğenilmemiş anlaşılan 😅
Sanırım öyle olmuş 😁
bence bir sıkıntı yok sdasdasdasd (yalnız robotta güzelmiş)
😁😁 4-5 tane
Erkekler grup hayalleriniz gerçek olabilir jgjghh
Robot ta robotmuş he, ne zaman bime gelir
A101 getirir yakında 🤣
Gelsin gelsin alırım valla 😂
robotta yani maşallah pü pü pü
Evet
Şişirilmiş biri bu adam bir halt yaptığı yok
?
@deehaa klasik türk olarak hiçbir fikrim olmadan bir konu hakkında fikrimi beyan ettim mahsuru mu vardı?
yarın robot bebiş gelir
Robot ablada erik gibiymiş kütür kütür
Valla robot mobot ama kız güzel yani.
Yok artık hahaha
Evet hayal ettiği kadını da yapmışlar siyahi
Kahkaha attım. Şu bakışa bak Allah'ım!
Neler beler var daha 😁
hiçbir şey olmaz aşkta her şeyde devam eder
İşine aşkla bağlı
Sanki şimdi var akü