Kemal Kılıçdaroğlu'nun Babala TV'de ki mevzular açık mikrofon tanıtımı yayınlandı ilk izlenimleriniz nelerdir ne düşünüyorsunuz?
Bence ne olursa olsun büyük cesaret örneği gösterdi. Çok fena sorular var vereceği cevapları sabırsızlıkla bekliyorum :)
Kemal Kılıçdaroğlu'nun Babala TV'de ki mevzular açık mikrofon tanıtımı yayınlandı ilk izlenimleriniz nelerdir ne düşünüyorsunuz?
Bence ne olursa olsun büyük cesaret örneği gösterdi. Çok fena sorular var vereceği cevapları sabırsızlıkla bekliyorum :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bence iyi olmuş.
Boyle bir seçim sürecinde oyle programa katılmak her siyasetci yapamaz buyuk cesaret ister sorularda oldukca sert melih gokcek buna da bir sey derse pes
Melih Gökçek büyük ihtimalle fetö'nün planı diyecektir =)
Der der her seyi der
Sorular kaliteli ve net ama artı oy için yeterli olmayacaktır.
Seçime etki eder etmez bilemem sadece bir Cumhurbaşkanı adayı olarak oraya çıkıp insanlardan gelebilecek her türlü soruyu cevaplama cesareti göstermek bence takdir edilesi.
Elbette öyle diğerleri gibi onunda yapması gerekiyordu ve geçte olsa yaptı.
Sorular çok sert, acaba Erdoğan çıksa oradakiler aynı soruları sorabilir mıydı hiç sanmıyorum işte bu yüzden sonuna kadar Kılıçdaroğlu.
Evet sorular gerçekten çok sert , gelecek cevapları merak ediyorum. Erdoğan çıksa büyük ihtimalle bu tip sorular sorulamazdı ya da soranlar çıkışta üç evet ile Silivri'ye uğurlanırdı :)
En sevdiğim kısım benim bir kusurum oldu , helalleşelim demesiydi çok samimiydi hatalıydım dedi mesela büyük cesaret...
Cumhur başkanının böyle bir programa çıkması doğru bir haraket olmazdı ve Cumhur başkanına elbette bu tip soruları yöneltmeleri kolay olmayacaktır.
( X Cumhur başkanı için. )
@karakteristt katılmıyorum Cumhurbaşkanı da çıkıp soruları dinleyebilir cevap verebilir. TV'de sorulan sorular gibi değil ne geleceği belli olmayan cevapları o an vermesi gerek sorular gelecek bence çok daha tatmin edici ve şeffaf olurdu.
Elbette öyle fakat ülkede ki tek bir kişinin böyle bir programa katılmasını doğru bulmuyorum sadece bu günümüzdeki Cumhurbaşkanı için geçerli değil geçmişi ve geleceğide kapsayarak söylüyorum.
@karakteristt Halk tarafından seçilmiş ya da seçilecek olan kişinin bu tarz bir programda sorulan sorulara cevap vermesi bence çok güzel bir davranış olurdu. Siz doğru bulmuyorsunuz ben çok samimi ve doğru buluyorum yani benim fikrim bu yönde konu tartışmaya kapalı fikir beyan ediyoruz :)
Haklısınız. İkimizde kendi düşüncelerimizi ifade ediyoruz. Herkes için doğru ve yanlış farklıdır. Selamlar.
@karakteristt Bu tip programlara asıl Cumhurbaşkanı çıkmalı ama bizden hep muhalefet çıkıyor ve eleştiriliyor sanki iktidarmış gibi ben buna katılmıyorum. Halktan kaçan bir Cumhurbaşkanımız var ve bu normal bir şey değil. Soru soramazlar çünkü kendisi böyle programlara katılmıyor, önceden talimatla hazırlattığı soruları gönderdiği yandaş TV kanallarında yandaş moderatörler ve konukların karşısına çıkıyor, prompter olmadan cevap bile veremiyor.
@karakteristt Aynen öyle münazara bunu gerektirir :)
Ben şuanki Cumhurbaşkanını savunarak bir şey söylemiyorum genel anlam da herhangi bir Cumhurbaşkanın bu tip bir platforma çıkmasını doğru bulmuyorum. Kemal Kılıçtaroğlu Cumhurbaşkanı olursa onunda çıkmaması gerektiğini savunuyorum.
bir sürü sınavım var, hiç ilgimi çekmiyor
Kolaylıklar dilerim , saygı duyarım :)
Gayet guzel olmus