Yoksa seneye uçan arabalarla falan gezen süper güç bir ülke haline geleceğimize mi inanıyorsunuz?
seneye bu aylarda ekmeğin 10 liranın altında olacağına inanan var mı mesela merak ediyorum?
Yoksa seneye uçan arabalarla falan gezen süper güç bir ülke haline geleceğimize mi inanıyorsunuz?
seneye bu aylarda ekmeğin 10 liranın altında olacağına inanan var mı mesela merak ediyorum?
İnanıyorum, hatta 30 liradanda fazla olur. Çünkü üretim yok, 21 yılda tamamen dışa bağımlı hale getirdiler ülkeyi. Nohutu, pirinci, buğdayı, ayçiçek yağını, ilaçları hatta hayvanların yediği samanı bile ithal ediyoruz, tamamen dövize ve dışa bağımlı hale geldik. Olan parayıda kendileri, yandaşları ve tarikatlar falan yiyorlar. Al işte daha yeni bir habere anında erişim engeli geldi
Cevap
2Cevap
CHP verip hdp yi çıkarmasını mi bekleyelim deprem zedeleri yerlerinden cikardilar
Ne? Nereden çıkaracaklar hdp'yi?
Bak bakalım CHP nin konusmalarini
hdp'yi nereden çıkaracaklar sorduğun soru anlaşılır değil ki
Aşkım canım misin rol mi yapıyorsun
hdp'yi çıkaracaklar diyosun hdp nerede ve nereden çıkaracaklar soru sormayı öğren önce terbiyesiz
Selahattin demirtaş hapishanede ya hani
Selahattin demirtaş hdp mi?
Kimlerle muhattap oluyoruz hey allahım ya... dilini bile konuşmayı beceremeyip milliyetçilik taslayan eşşekleri adam ettiler
Ne AKP mi?
Eşşek hakaret? Sana bu hakkı kim veriyor?
Türkçe öğren sonra konuşuruz. Pensilvanya'da mısın nerdeysen unutmuşsun türkiye'nin dilini
Aynen knk
Selam söyle eliniz eteğini öptüğün zat'a
Hmmm
seneye kalmadan temmuz’da göreceğiz olacağı. Bir ekmeğe muhtaç olacak bu insanlar bir kaç seneye
Hayırlısı artık. Umutsuzluğa devam.
Yav amann spekulasyon cok kanka bisey olmaz
Dolar 3 lirayken de bunu diyordunuz
bu zamana kadar hiç mi vergi kaçırılmadı,
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?