Ağlamaktan içim çürüdü eğer böyle bi zihniyet bela olursa başımıza kim kurtaracak bizi? Ciddi bi sorudur neyin kafası
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Anlıyorum seni üzgünsün. Sakin ol ve rahat nefes al. Pazar günü var daha, tartışmaya girme kimseyle.
Çok delikanlısınız ya 😊
Kefenimizi giydikçiler sizi
Arkadaşım siyasi parti yüzünden birbirimizle mi girecez yahu. Laf sokmaya gelme buraya. Partiler geçicidir, bizler ise yine burada takılacaz, yapmayın etmeyin. Zaten bıktım her yer gergin.
@Ssebastian ne diyon anlamadım düzgünce anlat Suriyeli misin nesin
Bayaa anlamamışsın hemde ne suriyelisi ya 😁
Kanlı oyun ortamı sen gerdin kardeş
Ortam gerecek bir yorum ne yaptım? Seçim gününü söyledim, rahatlamasını istedim, parti ismi mi verdim ya da bir şey mi dedim karşı tarafa? Yoo.
@Ssebastian Tayyip diyo ya sen feyöcü müsün lslsld ben de yeni bi şi buldım sen Suriyeli sin k skdkd
Ben yanlış anladım galiba kusura bakma 😊
Bu yandaşların yüzüne gerginiz kardes
@Ssebastian He sen de Tayyip ci degilsin g üz el skdkd
Allah korusun ya ne Tayyibi 😁
@Ssebastian lan biz seni Tayyip çi sandık smdmd manyak ya skdjx
Doğrudur bende kanlı oyun u Tayyip'ci sandım suç bende 😁
@Ssebastian sksksk He la suc sende sksjd
Bende valla , ağzıma zicaym kendimin ozaman , neymişim ben 😁
Huda par hizbulkh ile alakası oldugunu nereden biliyorsun hdp daha tehlikeli şu an ülke için hudaparin mitinglerinde Türk bayrağı var ama hdp teroris uzantısı parti hangisi daha tehlikeli
canım hudaparin önünü actilar şimdi sinan amcam üzdü bizi
O Sinan oğan uzun adam olma pesinde
Oy atmicam kkya vermem
Vermediğin oy hüda para gidecek kk degil mevzu mevzu bi devrim yıkmak
Ismin cok uzun etiketleyemedim oraya saliyom ben cahili hakaret edesim bile gelmiyo
Vermicem ona vermemde inanmiyorumda guvenmiyorumda
boş ver ya kdkdd hakikaten anlamaz ma l
Ben digerini alaşağı etmek için verecem sadece
Yav vereceksinde napcan 6 tane adammi yonetsin ali babacan yardimcimi olsun fetocu bunlar gercekten hic bi farki yok tecrübe edip ogrenmeni isterdim ama neyse
İslama düşman bitinin böyle düşünmesi gayet normal
Türk düşmanı birininde böyle düşünmesi gayet normal
Kadınları sahiplendirmek
3 kadınla evlendirmek
Türk kelimesinin kalkması
Kürtçe ikinci resmi dil olcak
Bunlara okey sen tamam kardeş ben hiçbi şi demem
@Miert1 tek kutsal şey islamdır ırk deildir asla
Baban hayatta mı kız kardeşin var mı
Sana aciklama yapaya deger görmüyorum madem o önemli yallah arabistana burasi Türk atalarin topragi
Partici değilim aslımda hepsi farklı kılıflar kullanıyor gibime geliyor inanmıyorum hiç birine
Orası ayri mesele kardeste hudapar isi bozdu oy atmicam ben bu vatan için verilen şehitlere bu topraklar için dökülen kanlara saygim var
Kardeş İslama düşmanlık nasıl yapılır biliyo musun milleti İslama zorlayıp onları islamdan sogutarak... İslam hoshörü dinidir.
@Miert1 Allah'ın arzından kimi kovuyorsun asıl sen yallah italya Hollanda ingiltere benim atalarım inancıyla korudu buralara köküne düşman cahil..
bacım cikarttigi hadi ordan git Türk tarihini arastir ne kadar Türk katledildigini ogren muslumanlik kanla gecti Türklere cahil bacım çocuğu dinini hadi ordan git yasiyosan yasa bu ülke laik bi ülke
İslamın ne olduğundan bi habersin yazık ezber sloganlarla olmaz Müslümanlık
@Miert1 aynı görüşteyiz sldld
Kardeş cahilliğin paçadan akıyo ya hadi hayorlısı
Lan ne alaka ben islam ne biliyom sen Türkçülük ne onu bilmezsin kardes
@Miert1 cennet ucuz değil cehennem lüzumsuz drğildir buralarda ne işin var çık git italyaya
Yav senin gibi o cocuklarinin inadina chpye veresim geliyo ama neyse kanini hadi ordan soysuzu senin sütün bozuk
Sen de suriyeye gidecen bekle sen
Keyfiniz bilir cennet ve cehennemde de fazlasıyla yer var ölüm yok orta yolu da yok iki seçenek var yanlızca
Aynen peki kardes ben dindiz bi adamim ama senden kat ve kat iyiyim ve ben bunu din için değil kendi vicdanim icin yapıyorum ben cehenneme giderken sen seni yaratan icin yapiyosun herseyi senin cennete gitmen nasil bi adalet hak diniydiya hani sorgulayan insanmis sen anani hamile biraksalar onu bile sorgulayamazsin cahil yobaz pic seni burada kari kiz pesinde kos islam islam o cubbeliler senin karin dul kalip bunlarla zorla evlendirilince cennetten el sallarsin
@Miert1 cahilleri muhattap alıp vaktim zayi olsun istemem bu kadar kâfi sizlere
Wkdjjwkdkwkkskdkqkdj vericek cevabin kalmamistir bagnaz pic al o sahte hocalarinida kaybol elbet bu millet uyanir senin gibilerin vay haline
@Miert1 daha konuşmaktan acizsin temiz havaya çık istemedikleriniz başa geliyo belki biraz aydınlanırsın ergen cahil
Aynen kanka valla seni aydinlatanlar ampul cekiyo bildiğim kadariyla bisey merak ediyorum ne is yapiyosun
@Miert1 en azından senin gibi içi boş klavye delikanlısı değilim yiyiyorsa git reise de ki siz niye türk düşmanlığı yapıuorsunuz hainmisiniz bak gör bayrak direği monte ederlermi onu tecrübe edin dünyada Allah'ın karışmayacağından eminsiniz ya ondan öyle saldırıyorsunuz külliye gizli biyerde değil hadi yiğitlerim 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Mesajini okumaya tenezzül etmicem kafam acildi ayikken hic cekilmezsin
@Miert1 🤣🤣🤣🤣
Zeynep bazı şeylerden iyidir beee.
Hüda par bazı şeylerde. Nası iyi kskdd ağlıcam simdi
Hüda par'a sadece milletvekilliği verildi şu anda mecliste 60 tane milletvekili hdpden var zaten onlar 2 tane çıkarttı. Yani bakanlık falan alamazlar. Özellikle Sinan Ogan hamlesinden sonra
Hüda par meclise girmemeli hdp ile bir değil hüda par zihniyeti iğrenç mide Bulandırıcı
Hdpnin zihniyeti normal mi sence Kürtçe konuşulacak ülkeyi şalvarlı teröristler koruyacak ABD ve Fransa gibi ülkelerin arasında olacaksın. Kadınlar bir üstünde ki erkeğe şartsız koşulsuz cinsel birliktelik sağlayacak.
Hüda par dan iyidir
Böyle söylüyorsan teröristsindir
Sen de Suriyeli sin skdkkd sen kii nası hüda par ısın Kürşat
Türk kelimesini kaldıralım diyo hüda par
Kürtçe ikinci resmi dil olsun diyo
Kadınları sahiplendirmek diyo
Hüda parin gitmesi için Sinan Ogan ile anlaşıldı aklın azıcık olsa anlardın zaten. Bana Türklüğü vatanımı öğretecek çok az insan vardır bunu sen de biliyorsun.
Hüda parı cıkarsa simdi çıkarır Kürşat aldı adam yandaş ittifak.. Aklım var saldırgan olmaya gerek yok
PKK'yı savunan bir insan ile bir şeyler yaşadığım için kendimden utanıyorum ben gerçekten özür diliyorum kendimden seninle konuşamam. Çünkü saygı olmaz konuşursam
Hüda parlı oldugun için mi utanıyosun.. Yazık tamam konusmayalım
Yok bir çingene ile konuştuğumu bilmediğim için utanıyorum 😅😅
Tamam ben cingeneyim Kürşat hakarete devam et yakısanı yapıyosun demek ki
Yetmedi instagramdan da ediyorum
Asmak kesmek kelle uçurmak 😂😂
PKK li olduğun için boyledir
Nasıl bir nesile denk geldik
Hdp başımıza bela olursa kim kurtaracak?
Hüda par mı hdp mi ciddi soruyorum
Ben siyasetten pek anlamam ama hdp daha tehlikeli gibi geliyor oyumu o yüzden CHP vermicem
Kardeş hüda parlı bi izle istersen ondan sonra ver oyunı
Hdp den sonra kesinlikle chp vermem çevremde en az 100 CHP’li bu yüzden oy vermicek
Hüda par daha beter diyorum dinlemeyene ne denir ki
Herkesin görüşü kendine saygı duyarım. Ben chp vermem hep chpye verdim 4 seçimdir bu seçimde oyum Cumhura
Sen bilirsin anan bacın tehlikeye giriyo ama yine sen bilirsin
Sen ver HDPye herkesin görüşü kendine
Hadi ver hizbullahcıya 3 kadın alcan demek kendine niyetin o
İnsanları rahatsız etme herkesin görüşüne saygı duy
Degiliz
Zürafarlıyım ben