Adamın şartları vardı ve bu şartları en güçlü olan kişi de deneyecek ki bir şansı olsun. Meclise girenlerle mi mücadele yoksa girmeyenle mi mücadele edersin? Misal ben olsam meclise giren PKK'lılar ile mücadele ederim diğerlerinin bir hükmü yok zaten senelerdir... Olaya bu açıdan bakmıyorlar hemen linç... Zamanla da ya Recoyu devirir ya da Bahçeli'yi al sana strateji...
iki yüzlü, koltuk sevdalısı başından beri biliyordum! Verdiğim imza ve oy haram olsun! Biz onun koyun sürüsü değiliz bizide satamaz!! Artık Oyum kesinlikle ve kesinlikle kemal kılıçdaroğluna. Baştayken ona güvenmiştim, ona inanmıştım, Erdoğanla el sıkışmaz demiştim. Ama artık cidden yeter!!! MHP den ihraç edilen birinden ne bekleyebilirdim ki? Al birini vur ötekini!!!
Demekki ilkeleri onunla daha iyi uyuştu bunda ne var chp yi secse aman ne güzel yaşa sinan dersiniz
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
muhalefet oturup biz bu kadar düşük oy alan adayı nerden aday gösterdik diye özeleştiri yapacağına başkasının oyunun peşine düşmesi tam bir acizlik, sizi uyardılar KK olmasın diye, inadın sonu bu..