Ülkedeki her bir bireyin oyunu kullanması gerek kimsenin kullanmama lüksü yok. Bu son seçim diğer seçimler de artık önümüzde çok büyük bir mülteci topluluğu olacak ve bizim oylarımız iktidarı değiştirmeye yetmeyecek.
Aydınlık Türkiye
Mülteci üssü Türkiye
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
28 Mayıs'ta Türkiye'nin geleceğini oynayacağız farkında mısınız? Geleceğiniz de kimi görmek istiyorsunuz?
Aydınlık Türkiye mi 😁 siz Reis ten önceki Türkiye'yi bir araştırın sonra oy kullanın. Hele şu İstanbul varya su yoktu insanlar tanker bekliyordu ellerinde bidonlarla. Hicbirsey yoktu aydınlık mış 😁😁😁
@Tintantini sudan başka içecek kullanmam. Kelime oyunu yapma net bir şey söyledim Reis ten önceki Türkiye'yi araştır sonra konuş. Aslında senin araştırmanın da bir önemi yok Reis balkona çıkıp o meşhur konuşmasını yapacak sizlerde dinleyeceksiniz bukadar basit ben buradayım seçim gecesi gel tekrar
@Tintantini Reis hastasına bakana maaş veriyor Reis emeklilerle her bayram ikramiye veriyor Reis yatalak hastalara evde bakım imkanı veriyor durumu olmayana sıcak yemek dağıtıyor çocuklar okula gidince sıralarında bedava kitap oluyor. Yüzlerce hizmet sayarım sana. Sizin chpkk lideri ke Mal ın savaş ay ile bir röportajı var onu bir izle de gör Reis ten önceki hastaneleri. Sana ne desem boş ben sokak köpeklerine hergun on paket makarna alıyorum hadsiz ite. kopege. muhtac etmesin Allah
– Paşabahçe Cam Sanayi – Ereğli Demir Çelik – İskenderun Demir Çelik – ASELSAN Hisseleri – HAVELSAN Hisseleri – ETi Holding – PETKİM – TÜPRAŞ – BURSAGAZ – ESGAZ – EÜAŞ Ahlat Akarsu Sant. – TEDAŞ Başkent Elektrik – Ünye Çimento A. Ş. – Türkiye Gübre Sanayi A. Ş. – TEKEL Alkollü İçkiler A. Ş. – İstanbul Sigara Fabrikası – Kıbrıs Türk Tütün Ltd. Şti. – Merinos Halı Markası – Seydişehir Eti Alüminyum – Mazıdağı Fosfat Tesisleri – Hekimhan Demir Madeni – Güney Ege Linyit İşletmesi – Ayvalık Tuz İşletmesi – Çankırı Kaya Tuzlası – Et Balık Samsun Soğuk Hava – Sümer Holding – Yeşilova Halı, Yün, İplik – Manisa Pamuklu Mensucat – Beykoz Deri ve Kundura – Manisa Et-Tavuk Kombinası – Kütahya Şeker Fabrikası – OYAKBANK – T. Sınai Kalkınma Bankası – Yapı Kredi Bankası – Sabiha Gökçen Havaalanı – SEKA – THY-USAŞ Hisseleri – Türk Telekom – AyCell – Araç Muayene İstasyonu – Ray Sigorta A. Ş. – Başak Sigorta A. Ş. – İskenderun Limanı – SÜTAŞ Malatya İşletmesi – Ortadoğu Teknopark A. Ş. – İstanbul İmar LTD. Şti. – TCDD Mersin Limanı – Büyük Efes Oteli – SEKA'nın fabrika ve tesisleri – Başkent Doğalgaz Dağıtım – Koç Holding hisseleri – THY- Lojmanları – Trakya Cam ve Anadolu Cam – KTHY hisseleri – TOFAŞ hisseleri – ÇELBOR – TAKSAN – Oymapınar Barajı – Antalya Limanı – GERKONSAN – DİTAŞ – TÜMOSAN – Ortadoğu Teknopark a. ş. – Sakarya Traktör İşletmesi – HEKTAŞ A. Ş. – Büyük Ankara Oteli – Büyük Tarabya Oteli – Kızılay Emek İşhanı – Kuşadası Tatil Köyü – İstanbul Hilton Oteli – Çelik Palas Oteli – Erciyes Sosyal Tesisleri, – Ataköy Otelcilik A. Ş. – Ataköy Marina – Kuşadası Tatil Köyü – Yeditepe Beynelmilel – Otelcilik hiseleri – OYAK İnşaat hisseleri – MEYBUZ A. Ş. – ARÇELİK hisseleri – ASPİLSAN Askeri Pil San. – TKİ'ye ait 79528 ve 73021no. lu maden ruhsatları – Cam ve Çimento Sanayi – Soda Sanayi ve Metal – BUMAS – ERYAĞ – İstanbul İmar Ltd. Şti. – SÜTAŞ hisseleri – Tercan İşletmesi makineleri
@Tintantini tabiki verdiği paralar devletin parası ama bu adamdan önce devletin parasını vatandaşa veren harcayan olmadı rezalet kepazelik ti her şey okula giderdik kitap alamazdik siz bugün marka begenmiyorsunuz. Artıya artı eksiye eksi demek lazım
:d 1 delille 40 alimi yendim 40 delille 1 cahili yenemedim lafı çok doğru. Ben vereceğim bilgiyi verdim. Karşındaki kişiyi küçümsemeden düzgün bir argümana sahip olmadan atlamasaydın.
İşte koskoca sayfalarda yazan bilgilere yalan diyorsun.. aynen yalan. Araplara satılmış ne bileyim sözleşmeyi ben mi imzaladım ismini bileceğim tek tek?
@Tintantini bak şimdi chpkk döneminde Reis ten önce kapalı kızlar üniversite kapısından güvenlik zoruyla geri çevrilip içeri alınıyordu ya başınızı açın ya da göremezsiniz deniliyordu. Bunun neresinde hak hukuk adalet demokrasi var buna bir cevap ver. İnancı gereği başını örten kızlarımızı kim ne hakla kapanmaktan inancını yaşamaktan mahrum bırakabilir? Bu ülke biliyor neyin ne olduğunu aydınlık değil karanlık Türkiye yı gördük biz Reis ten önce
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Chp olmalı tabi ki de
Aydınlık Türkiye mi 😁 siz Reis ten önceki Türkiye'yi bir araştırın sonra oy kullanın. Hele şu İstanbul varya su yoktu insanlar tanker bekliyordu ellerinde bidonlarla. Hicbirsey yoktu aydınlık mış 😁😁😁
Mağaraya internet bağlatmışın reis hayırlı olsun ne içtiğini söylersen bu kafaya ulaşmak isterim
@Tintantini sudan başka içecek kullanmam. Kelime oyunu yapma net bir şey söyledim Reis ten önceki Türkiye'yi araştır sonra konuş. Aslında senin araştırmanın da bir önemi yok Reis balkona çıkıp o meşhur konuşmasını yapacak sizlerde dinleyeceksiniz bukadar basit ben buradayım seçim gecesi gel tekrar
Vallahi kafası basan 70 yaşındaki amcaları büyüklerimi dinledim. Türkiye gayette düzgün bir ülkeydi. En basiti dolar kuru en büyük örnek
Reisin söyle de biraz daha makarna versin sizlere 😊 biz iki paket makarnaya vatan satmayız.
@Tintantini Reis hastasına bakana maaş veriyor Reis emeklilerle her bayram ikramiye veriyor Reis yatalak hastalara evde bakım imkanı veriyor durumu olmayana sıcak yemek dağıtıyor çocuklar okula gidince sıralarında bedava kitap oluyor. Yüzlerce hizmet sayarım sana. Sizin chpkk lideri ke Mal ın savaş ay ile bir röportajı var onu bir izle de gör Reis ten önceki hastaneleri. Sana ne desem boş ben sokak köpeklerine hergun on paket makarna alıyorum hadsiz ite. kopege. muhtac etmesin Allah
Kek cumhurbaşkanı değil bir şey veremez zaten
Peki yapamadıklarını saysak? 2 ekonomik kriz alım gücü düşüklüpü sattığı fabrikaları da tek tek yazayım mı?
Hastane ilerlemek zorunda o da yaşlıların gözünü boyamak için
Ayrıca verdiği paralarda devletin parası fkdlfvlfp
@Tintantini yaz bakayım sattığı fabrika hangisiymis g. tunuzden. element üretiyor hepiniz o elemente inanıyorsunuz
Aynen element üretiyoruz XD kimyacıyız zaten :d
Bekle yazacağım. Malum çok fazla
– Paşabahçe Cam Sanayi
– Ereğli Demir Çelik
– İskenderun Demir Çelik
– ASELSAN Hisseleri
– HAVELSAN Hisseleri
– ETi Holding
– PETKİM
– TÜPRAŞ
– BURSAGAZ
– ESGAZ
– EÜAŞ Ahlat Akarsu Sant.
– TEDAŞ Başkent Elektrik
– Ünye Çimento A. Ş.
– Türkiye Gübre Sanayi A. Ş.
– TEKEL Alkollü İçkiler A. Ş.
– İstanbul Sigara Fabrikası
– Kıbrıs Türk Tütün Ltd. Şti.
– Merinos Halı Markası
– Seydişehir Eti Alüminyum
– Mazıdağı Fosfat Tesisleri
– Hekimhan Demir Madeni
– Güney Ege Linyit İşletmesi
– Ayvalık Tuz İşletmesi
– Çankırı Kaya Tuzlası
– Et Balık Samsun Soğuk Hava
– Sümer Holding
– Yeşilova Halı, Yün, İplik
– Manisa Pamuklu Mensucat
– Beykoz Deri ve Kundura
– Manisa Et-Tavuk Kombinası
– Kütahya Şeker Fabrikası
– OYAKBANK
– T. Sınai Kalkınma Bankası
– Yapı Kredi Bankası
– Sabiha Gökçen Havaalanı
– SEKA
– THY-USAŞ Hisseleri
– Türk Telekom
– AyCell
– Araç Muayene İstasyonu
– Ray Sigorta A. Ş.
– Başak Sigorta A. Ş.
– İskenderun Limanı
– SÜTAŞ Malatya İşletmesi
– Ortadoğu Teknopark A. Ş.
– İstanbul İmar LTD. Şti.
– TCDD Mersin Limanı
– Büyük Efes Oteli
– SEKA'nın fabrika ve tesisleri
– Başkent Doğalgaz Dağıtım
– Koç Holding hisseleri
– THY- Lojmanları
– Trakya Cam ve Anadolu Cam
– KTHY hisseleri
– TOFAŞ hisseleri
– ÇELBOR
– TAKSAN
– Oymapınar Barajı
– Antalya Limanı
– GERKONSAN
– DİTAŞ
– TÜMOSAN
– Ortadoğu Teknopark a. ş.
– Sakarya Traktör İşletmesi
– HEKTAŞ A. Ş.
– Büyük Ankara Oteli
– Büyük Tarabya Oteli
– Kızılay Emek İşhanı
– Kuşadası Tatil Köyü
– İstanbul Hilton Oteli
– Çelik Palas Oteli
– Erciyes Sosyal Tesisleri,
– Ataköy Otelcilik A. Ş.
– Ataköy Marina
– Kuşadası Tatil Köyü
– Yeditepe Beynelmilel
– Otelcilik hiseleri
– OYAK İnşaat hisseleri
– MEYBUZ A. Ş.
– ARÇELİK hisseleri
– ASPİLSAN Askeri Pil San.
– TKİ'ye ait 79528 ve 73021no. lu maden ruhsatları
– Cam ve Çimento Sanayi
– Soda Sanayi ve Metal
– BUMAS
– ERYAĞ
– İstanbul İmar Ltd. Şti.
– SÜTAŞ hisseleri
– Tercan İşletmesi makineleri
@Tintantini tabiki verdiği paralar devletin parası ama bu adamdan önce devletin parasını vatandaşa veren harcayan olmadı rezalet kepazelik ti her şey okula giderdik kitap alamazdik siz bugün marka begenmiyorsunuz. Artıya artı eksiye eksi demek lazım
Bunların hepsini AKP sattı. Önce sen araştır! 2 ekonomik kriz değişken enflasyon hepsi cabası!
Hala uyumaya devam et 😌
@Tintantini kime satılmış bunlar yaz bilgi ver bakalım
Nereye satılacak. Araplarla en çok görüşen kim acaba? Çoğu Araplara satıldı
@Tintantini sana bir şey soracağım hak hukuk adalet demokrasi bunların arkasında mısın chpkk nın dilinden düşürmediği söylemler
:d 1 delille 40 alimi yendim 40 delille 1 cahili yenemedim lafı çok doğru. Ben vereceğim bilgiyi verdim. Karşındaki kişiyi küçümsemeden düzgün bir argümana sahip olmadan atlamasaydın.
Ben daha fazla parmaklarımı yoramam. Anlayan anladı zaten kim haklı. Boş söze gerek yok. Hayırlı akşamlar.
@Tintantini bu bilgilerin hepsini araştırdım. Cahil olduğumu nereden anladın önyargını bir kenara bırak ta konuşalım
Araştırdığın için mi sordun 😌
@Tintantini bu bilgilerin hepsi yalan düzmece kime satılmış onu söyle nerede bulduysan orada vardır bilgi
Güzel kafa. Sana bu ülkede başarılar diliyorum 😌
İşte koskoca sayfalarda yazan bilgilere yalan diyorsun.. aynen yalan. Araplara satılmış ne bileyim sözleşmeyi ben mi imzaladım ismini bileceğim tek tek?
@Tintantini la Araplar kadar taş düşe başınıza Araplar Araplar neyin peşindesiniz satıldığı yok yalan hepsi hepsi yerinde duruyor
Ak partililer olarak asla şaşırtmıyorsunuz zaten. Aynen senin verdiklerin çok argümandır eski türkiyeyi bilmesek sana inanacağız hadi oradan
@Tintantini senin cehaletini ortaya çıkartmak için sordum. Araplara satıldı diyeceğini bildiğim için sordum.
Tamam kardeşim ülke elden gidince esir olduğun zaman da ak partiyi savunursun 👍
Ben gerçek bir şeyi yazdım cahil olacak bir şey yapmadım 🦍
Hiçbir argüman veremedin.. ama ben verdim. Kalkıp bana cahil demende epey komik oldu..
Her şey yalan, tek siz doğrusunuz hadi görüşürüz
@Tintantini bak şimdi chpkk döneminde Reis ten önce kapalı kızlar üniversite kapısından güvenlik zoruyla geri çevrilip içeri alınıyordu ya başınızı açın ya da göremezsiniz deniliyordu. Bunun neresinde hak hukuk adalet demokrasi var buna bir cevap ver. İnancı gereği başını örten kızlarımızı kim ne hakla kapanmaktan inancını yaşamaktan mahrum bırakabilir? Bu ülke biliyor neyin ne olduğunu aydınlık değil karanlık Türkiye yı gördük biz Reis ten önce
Devlet dairesinde türban yüzünden tanınmadıkları için. Belki bir suç işleyecek? Bu islam düşmanlığı değil sende bunu anla
İstediği yerde yaşayabilir buna bir itiraz yok ama devlet kurumunda yüzü tanınmayacak şekilde kapalı gezemez.
Diğerlerini bilmem ama antalya limanı gerçekten satıldı bunu orada yaşayan bir kişi olarak söylüyorum
Oyum Recep Tayyip Erdoğan a. Çekemiyorsan anten tak
Yani bilmiyorum kafam karısik