Merhaba sevgili arkadaşlar,
Ülkenin artık Erdoğan'dan da Kemal Kılıçdaroğlu'ndan da bu iki yaşını başını almış kişiden kurtulması gerekiyor.
Kemal Kılıçdaroğlu'na oy verenler çok sevdiğinden değil, Erdoğan'ın kafasına göre kimseyi kaale almadan ihtirasları ile ülkeyi batıran politikalarından kurtarmak için oy veriyoruz.
Amaç önce Türkiye'yi Erdoğan'dan sonra da Kemal Kılıçdaroğlu'ndan kurtarmaktır.
Nitekim siyaset Sinan Oğan gibi Yavuz Aliağıroğlu gibi kişileri görmek istemektedir.
Bu sebeple neden Kemal Beye oy verilmesi gerektiğini şimdi anladınız mı?
O sadece bir figür olarak kalacaktır.
Söz sizde?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kardeşim bu seçim göstermiştir ki İktidarı değiştirmek için çıkılan bu yolda Muhalefetin değiştirilmesi gerektiği zaten ali ağıroğlunun aciklamalarıda bu yonde sinanda erdoğana destek acikladı. İnsanlar hep sunu diyordu ya Tamamda kemal mi cozecek omu halledecek baska adam yokki vs Bir seyi degistirmek istiyorsan ilk once kendini degistireceksin İktidarın degismesi icin ilk once muhalefet degisecek Erdogan degil Birinin cikip ondan daha iyi oldugunu ispatlaması gerek bunu KK gibi malubiyet şampiyonu ile yapamassın neyse onumuzde ki donem umarım vatan perver yerli ve milli durusu olan sürekli elestirenden cok sorunlara cozum sunan bir muhalefet olur
Aynen gözüm, KK rezil etti siyaseti
👍
KK'ya oy atacağıma elimi bileğimden keserim daha iyi. RTE'ye oy atacağıma gözlerimi dağlatırım daha iyi. Bu seçim mangal partisine gidecem. oy yok kimseye
Dostum aynı durumdayiz
Kimsenin memleket ve millet derdi yok reis. Hepsinin tek derdi var oda koltuk.70 yaşlarına gelmiş insanların artık köşelerine çekilip dizginleri genç nesle vermeleri gerekiyor.
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!