En başta İnce'yi destekliyordum. Sonra Rte yi destekledim. Vazgeçip İlk seçimde oyumu Oğan a verdim. Hüdapar gerçeğinden sonra da oyum bu seçimde Kılıçdaroğlu'na.
Yeniden refah partisi de eğitime müdahale edicekmiş bilimsel eğitim değil din tabanlı eğitim olcakmis. Ulan ne kadar imamhatipli taniyosam %90 ı ateist. Ülkenin hepsini ateist yapicaklar haberleri yok
Yeniden refah partisi de eğitime müdahale edicekmiş bilimsel eğitim değil din tabanlı eğitim olcakmis. Ulan ne kadar imamhatipli taniyosam %90 ı ateist. Ülkenin hepsini ateist yapicaklar haberleri yok
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Sen ne izliyosun ne dinliyorsun bilmiyorum ama , 50 bin insanımızı şehit edenle kolkola olana oy veriyorsun vicdanın sızlamiyor , kimseyi öldürmeyen HÜDA-PAR i hizbullahla iliskilendirmeye çalışanlara inanıp terör ilan edip kemale oy veriyorsun. Çelişki değil mi bu? 6 masadan kaç kişi gitti ilk hüda par yanına
Zamaninda hüdaparlilar 2 askerimizi şehit etti diye Erdoganin videolari var
Zekeeiya Yapicioglunun kürdistan sahipsiz degildir dedigi video var
Pkk bana göre terör degil dedigi videk var
Kürtçe resmi dil olacak dedigi video var
Iste hepsini bulur atarim
Kimseye inanmiyorum videolari buldum gordum
Hdp ile chp ittifak bile degilmis biz akp ye oy verdik saniyoz kürdistancilari bizim oyumuzla meclise sokmuşlar olmaz öyle iş
50 bin insani da ayrica imar affi verenler şehit etti çadır satti bunlari yine gozardi ettim hata dedim ama boş yapma o kaçak yapilari akp kabul etti
Tamam hepsi doğru kabul ediyorum , hepsi var haklisin. Peki PKK elebaşları ile aynı düşüncedesin onlarda kk ya oy topluyorlar. Bir güvenceleri var , alenen HDP destekledi zaten. Diyelim ki her şeyleri eşit bunların birisine 1000 tane şehit vermiş olalım. PKK 50 bin insanımızı katletti. Amerikan silahları ile bize Kürt taklidi yapıyorlar yarım asır olacak neredeyse. Yani PKK legal mi? Kk ya da oy vermessydin madem
Ya ona bakarsan 17 Ağustos depreminde Ecevit iktidari vardı , o mu katletmiş oldu? Hatay'da kentsel dönüşüm projelerine isyan bayrağı çekenleri gördün mü? Sadece Hatay'da değil birçok yerde.
Erdogani 34 askerimizi şehit eden putin destekliyo? Kapisinda dakikalarca bekleten banane putinden
Hdp nin chp den algidi tek çikar yok muhatap bile degillermis
Ve zamaninda akp hdp ye bakanliklar vermis selahattin ile rte nin fotolari var
Sen iste hepsini atarim
Terorist diyip teroriste oy verdirmisler bize baslarim oyle işe daha oy moy yok
Bi de benim elimi titreten adayda ogana verdim milletvekili seciminde akp ye berdim zafer partisi cikamaz diye cildiriyorum benim oyumla kürdistanci herifi vekil yaptilar
Tamam PKK iyi terörist HÜDA-PAR kötü terorist
Pkk teror degil diyen Hudapar Genelbaskaninin videosunu izlemedin herhalde kalin kafali misin bu adamlari bizim siramizdan vekil sdçtiler bizim verdigimiz oyla lan
Chp ile hdp ittifak degil hdp kendi siralarindan girdi
Hdp ye milyonlarca propaganda yardimini şu anki hukumet veriyo
Bakanlik vermisler zamaninda
3 kere apoyu cikarmak istemisler
Şehitlerimizin kaniyla sulanmiş bi toprakta bizim oyumuzla pkk terör degil diyen kurdistan artik sahibin var diyen ve kurt hukumeti kurmak isteyenleri vekil cikarmislar bunu gururun nasil yediriyo benim arkadasimin abisi Suriyede şehit düştü allah bin belasini versin boyle işin kanima dokunuyo bunu yapmicaklardi
Bizim oyumuzla cikarmayacaklardi
Aklim almiyo aklim
Kılıçdaroğlu'na vereceğim. Ben de dinsizim ayrıca jssj.