Gündem 2. tur oyunuz kime? Burcusvndk Takip Et Bilge Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Son Tur Recep Tayyip Erdoğan Kemal Kılıçdaroğlu Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç 2. tur oyunuz kime? Cevapla Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 38 , eic 86% +1 yıl Gündem konusunda 1,6b cevap paylaştı. Kemal kilicdaroglu ile mülteciler e hayır huda para hayır 1 0 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl Gündem konusunda 590 cevap paylaştı. Bu vatan asla kolay kazanılmadı, Atatürk boşuna demedi "Cumhuriyeti Gençlere emanet ediyorum "diye 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Malum kişi kazanırsa haydi durma sende oyna Ukrayna Rusya davay davay ederiz oraya skskdk 0 0 Yorumla
aslıı_449 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl İlk tur kilicdara verdim. İkincide de kilicdara 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Kemal kilicdaroglu ile mülteciler e hayır huda para hayır
Bu vatan asla kolay kazanılmadı, Atatürk boşuna demedi "Cumhuriyeti Gençlere emanet ediyorum "diye
Neden Kemal ve Recep arasında kalıyorum. Böyle hayat mı olur?
Malum kişi kazanırsa haydi durma sende oyna Ukrayna Rusya davay davay ederiz oraya skskdk
Dedem haydi bitirelim şu işi
İlk tur kilicdara verdim. İkincide de kilicdara
Oy kullanmicam